Recent content by PETRAN

 1. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Οι παλιοί στο χωριό μου σε τέτοιες περιπτώσεις λένε ... "ζμπούτσ@τς" Γιατί όλοι τους, εκεί μας έχουν γραμμένους.
 2. PETRAN

  E - smoke...

  Μιχάλη γιατί yihi κι όχι dna ή κάτι άλλο εφάμιλο? Λένε οτι η yihi έχει "σκληρά" ρεύματα, ισχύει?
 3. PETRAN

  E - smoke...

  Απάντηση: Re: E - smoke... Απο του Pico, χωρίς arctic fox, είναι καλύτερα για μένα. Μου άρεσε πολύ περισσότερο η τζούρα.
 4. PETRAN

  E - smoke...

  Απάντηση: Re: E - smoke... Μιχάλη καλό και τίμιο το pico δεν λέω και μάλιστα βγήκε σκυλί. Ακόμα έχω αυτό που πήρα μεταχειρισμένο απο τον Δημήτρη.Π και δουλεύει κανονικά παρά το ξύλο που έχει φάει. Αλλά ρε φίλε όσο καλό και ματζόβολο κι αν είναι, τα ρεύματα που έχει το danibox δεν τα έχει το...
 5. PETRAN

  E - smoke...

  Βασικά δυο θέματα έχω. Το ένα είναι οτι έχει λασκάρει το σπείρωμα που βιδώνει ο ατμοποιητής στο μοντ. Και το δεύτερο και κυριότερο είναι οτι το κουμπί έχει φάει κοκομπλόκο και χωρίς να το πατάω δίνει ρεύμα και δουλεύει ο ατμοποιητής.
 6. PETRAN

  E - smoke...

  Νικοτίνη βρίσκεις δεν υπάρχει θέμα. Το ενδιαφέρον έχει πέσει γιατί όλοι λίγο πολύ τον βρήκαμε τον δρόμο μας και πιστεύω συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Δεν έχουμε να δώσουμε όμως ή να συζητήσουμε κάτι νέο διαφορετικό. Εγω πχ που πριν λίγο καιρό είχα πάρει το asmodus colossal είχα σκοπό να γράψω οτι μου...
 7. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Πέραν της Ασπίς που αναφέρθηκε πιο πριν να θυμίσω και το ...παράδειγμα της διεθνούς ενώσεως η οποία έσκασε εν μέσω μνημονίων εποπτείας κλπ.
 8. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Απάντηση: Re: Που πάει η χώρα; :flipout::flipout::flipout: Ντροπή ρε
 9. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Το χαλάσαμε το chat αλλά απο μια ψακτική που έκανα μια χαρά θα περνούσες στα μαγαζιά που αναφέρεις.
 10. PETRAN

  Αμυντικἀ θέματα

  Αυτό ξέρεις τι προϋποθέτει? Να κατέβει αύριο ο Χ τσίπρας με τον Ψ Μητσοτάκη και να πουν οτι ξέρετε, συνεργαζόμαστε για το καλό της χώρας, βάζουμε τις διαφωνίες μας στην άκρη και παλεύουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Κι αυτό απαιτείται πλέον κι απο τους ψηφοφόρους. Καληνύχτα δηλαδή. Έχουν...
 11. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Και συγνώμη βρε Κώστα, αυτά που δείχνουν στην τηλεόραση τι είναι ? Γιατί δεν είναι οτι απλά λένε λόγια του αέρα, δείχνουν εικόνες και κατα καιρούς φαίνεται να γίνεται μακελειό εκεί.
 12. PETRAN

  Που πάει η χώρα;

  Απάντηση: Re: Που πάει η χώρα; Για αρχή να τονίσω οτι είμαι απο επαρχία και δεν έχω δει τα εξάρχεια ούτε σε φωτογραφία. Πάτε πραγματικά για καφέ εκεί άνετα χωρίς τον παραμικρό φόβο? ή μήπως πάτε μόνο όσοι είστε απο εκεί. Είναι ειλικρινής ερώτηση ενός άσχετου που έχει ακούσει και έχει δει τα...
 13. PETRAN

  SSD σε Macbook pro: Μαγεία!

  Να κάνω μια χαζή ερώτηση, πως είναι δυνατόν ένας ssd να έχει περισσότερη κατανάλωση απο ένα συμβατικό δίσκο? Δεν θα έπρεπε η κατανάλωση ενέργειας να πέφτει κατακόρυφα?
 14. PETRAN

  Συναγερμός Σπιτιού

  Απο δική μου εμπειρία όταν τελειώνουν οι μπαταρίες σε μαγνητικές πχ(αλλά πολύ πριν το τέλος της ζωής τους) δίνει ένα διακριτικό ηχητικό σήμα ο πίνακας για να σε ειδοποιήσει χωρίς όμως να χτυπάει ο συναγερμός. Αλλά αυτό όπως σωστά είπε ο Σωκράτης μπορεί να γίνει στις 3 τα χαράματα.
 15. PETRAN

  IQOS (Νέα - Ερωτήσεις - Βοήθεια - Πληροφορίες)

  Αχ μας φάγανε αυτά τα πράγματα του διαβόλου.. σαν το στριφτάκι δεν έχει :rolleyes: