Η εγκατάσταση συναγερμού είναι εκ των ουκ ανευ σήμερα και θέλω να ξεκινήσω να ψάχνω για το σύστημα που θα εγκαταστήσω στην οικία μου, και για το λόγο αυτό ρωτάω εσάς για εντυπώσεις και προτάσεις σε αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να μπορεί να συνδέεται ή να ελέγχει γκαραζόπορτα.
Θα ήθελα να μπορεί να ελέγχει ηλεκτροκίνητα ρολα, έτσι όταν οπλίζει να κατεβαίνουν αυτόματα τα ρολά.
Επίσης θα ήθελα να μπορεί να έχει μια λειτουργία, κάτι σαν κουμπί πανικού, το οποίο πατώντας το να κλειδώνει το σπίτι και να κατεβαίνουν τα ρολά.
Να έχει δεύτερη παροχή από μπαταρία έτσι ώστε αν κοπεί το ρεύμα στην περιοχή, να υπάρχει μι αυτονομία έτσι ώστε να μην κλειδωθώ μέσα στο σπίτι
Απομακρυσμένος έλεγχος ή και έλεγχος μέσω google home / siri ευπρόσδεκτα αλλά όχι αναγκαία σε αυτή τη φάση.
Κόστος ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί δεν έχω ιδέα από κοστολόγια.
Καμία πρόταση για τα ανωτέρω?
Θα ήθελα να μπορεί να συνδέεται ή να ελέγχει γκαραζόπορτα.
Θα ήθελα να μπορεί να ελέγχει ηλεκτροκίνητα ρολα, έτσι όταν οπλίζει να κατεβαίνουν αυτόματα τα ρολά.
Επίσης θα ήθελα να μπορεί να έχει μια λειτουργία, κάτι σαν κουμπί πανικού, το οποίο πατώντας το να κλειδώνει το σπίτι και να κατεβαίνουν τα ρολά.
Να έχει δεύτερη παροχή από μπαταρία έτσι ώστε αν κοπεί το ρεύμα στην περιοχή, να υπάρχει μι αυτονομία έτσι ώστε να μην κλειδωθώ μέσα στο σπίτι
Απομακρυσμένος έλεγχος ή και έλεγχος μέσω google home / siri ευπρόσδεκτα αλλά όχι αναγκαία σε αυτή τη φάση.
Κόστος ακόμα δεν έχω αποφασίσει γιατί δεν έχω ιδέα από κοστολόγια.
Καμία πρόταση για τα ανωτέρω?