Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,225
Σάμος
Ένας ...ακόμα διαγωνισμός προμήθειας πομπών DVB-T από την ΕΡΤ


Η ΕΡΤ Α.Ε., προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο να υποβάλει προσφορά για την προμήθεια, εγκατάσταση και λειτουργία, τριακοσίων είκοσι (320) πομπών επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, προϋπολογισθείσας δαπάνης 5.430.000,00 πλέον ΦΠΑ και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά. Κατεβάστε την προκήρυξη

http://company.ert.gr/wp-content/uploads/2016/05/ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ_ΠΟΜΠΩΝ.pdf

Η ΕΡΤ Α.Ε. προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή τρις επαναληπτικό Δημόσιο διαγωνισμό με αντικείμενο την επιλογή Αναδόχου για το έργο: « Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, τριακοσίων είκοσι (320) πομπών επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής», με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, προϋπολογισθείσας δαπάνης πέντε εκατομμυρίων τετρακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (5.430.000,00 ) Κατεβάστε τη διακήρυξη

http://company.ert.gr/wp-content/uploads/2016/05/διακήρυξη-με-ΚΗΜΔΗΣ.pdf
 

aris82

Established Member
12 June 2010
111
Ο τηλεοπτικός σταθμός Sunny μετονομάστηκε σε ALERT (alerttv.gr). Τα δύο τελευταία γράμματα (RT) έντονα κόκκινα με σαφείς συνειρμικές προεκτάσεις στο Russia Today (RT), μιας που ο σταθμός θα είναι φιλορωσικών συμφερόντων.
 

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,261
Ο δε γραφικός χαρακτήρας του λογότυπου είναι αυτός του παλιού ALTER.

Διαβάζουμε από εδώ:
Ένα νέο κανάλι έρχεται σύντομα στις οθόνες μας. Ο λόγος για το ALERT TV !

Την αποκάλυψη για τη δημιουργία του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού έκανε ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, στην εκπομπή του "Κόντρα και ρήξη" που προβάλεται από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Το ALERT TV δεν θα είναι ένα ακόμα νέο κανάλι στα κουμπιά του τηλεκοντρόλ μας. Πρόκειται, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στην εκπομπή του ο Κυριάκος Βελόπουλος, για το Sunny Channel το οποίο θα μετονομαστεί σε ALERT TV προκειμένου να εκπέμψει ένα σχετικό πρόγραμμα της προκοπής !

Σε περίπτωση πάντως που η είδηση αυτή δεν επιβεβαιωθεί αυτό θα οφείλεται στα λεγόμενα του Κυριάκου Βελόπουλου καθώς ανέφερε πως θα επαναλάβει στο Sunny το δελτίο ειδήσεων του ... ενδεχομένως Alert TV να είναι λοιπόν ο τίτλος του δελτίου !

Who knows ?

Και εδώ το λογότυπο


:SFGSFGSF:
 
Last edited:

pan24

Established Member
24 January 2012
126
Στο φυλακτο με τον αγιο παισιο εκλαψα να ξερεις.Ποσα αλλα telemarketing tv?
 

mr.Vox

AVClub Enthusiast
4 April 2008
1,261
Με αναγραμματισμό ή αλλαγή συμφώνου πως το λένε στα περιοδικά με τα σταυρόλεξα δεν είχαν φτιάξει και την ALTEC
2zi36g7.jpg


τηλεπικοινωνίες που έδινε σχεδόν τζάμπα ίντερνετ από τον ΟΤΕ;
Θυμάμαι είχα full 24άρα με 8 Ευρώ τον μήνα. Στο τέλος βάρεσε κανόνι χοντρό.
Τώρα έχουν φτιάξει νομίζω και την Alt αλλά ούτε οι ίδιοι δεν την ξέρουν.

:BXVZCBXZ6:
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Το 5 HD είναι υπερβολή μάλλον για να δειξει ότι τα 4ΗD σε μια πολυπλεξία βγαινουν ικανοποιητικά. Σε συνδυασμό αυτό με τη στατιστική πολυπλεξία κι ότι για ένα χρονικό διάστημα τα κανάλια δε θα εχουν πλήρες πρόγραμμα native ΗD. Και στην Ευρώπη δεν έχουν πλήρες native HD πρόγραμμα, άλλωστε οι παλιές ταινίες και σειρές που παίζονταν και θα παίζονται, δεν γίνεται να αλλάξουν, με το upscaling ο,τι κάνουν σε βελτίωση. Για τα SD νομίζω ότι παιζουν στην Ιταλία τέτοιες πολυπλεξίες των 10-12. Στην Ελλάδα φτάσαμε τα 9 στα περιφερειακά.
 

algedan

AVClub Addicted Member
9 October 2008
1,612
Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη των 4 τηλεοπτικών αδειών

"Ως τις 4 Ιουλίου στις 3.00 το μεσημέρι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί ή εταιρείες την αίτησή τους για χορήγηση τηλεοπτικής άδειας. Η προκήρυξη δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου στο site της Γενικής Γραμματείας."

http://digitaltvinfo.gr/news/media-...eythike-i-prokiryksi-ton-4-tileoptikon-adeion
 

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,225
Σάμος
Να δούμε τώρα ολοκληρωμένα τις δικαστικές προσφυγές που θα γίνουν από τα μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το σίγουρο είναι ότι με τη μελέτη Μπλέτσα γνωρίζουμε πλέον επίσημα ότι το διαθέσιμο φάσμα των UHF μπορεί να δώσει αρκετές ακόμα τηλεοπτικές άδειες. Πιστεύω ότι εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, θα διατεθούν και νέες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας από την τωρινή ή/και την επόμενη κυβέρνηση.
 

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,393
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Πιστεύω ότι εφόσον υπάρξουν ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, θα διατεθούν και νέες άδειες πανελλαδικής εμβέλειας από την τωρινή ή/και την επόμενη κυβέρνηση.
Αυτό είχε πει και ο Παπάς (κάποια στιγμή στην ΕΡΤ). 4 άδειες τώρα, αλλά μπορεί και περισσότερες εάν μπορεί να υπάρξει σημαντικό οικονομικό όφελος για το κράτος.
Μακάρι να υπάρχουν υπεύθυνοι και ικανοί για διατήρηση εθνικής εμβέλειας καναλιών καναλάρχες, ώστε να μην υπάρξουν πάλι δυσάρεστες καταστάσεις όπως αυτή που βρίσκεται το Mega και οι οικογένειες που έχουν εργαζομένους σε αυτό.
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Εκδηλο ενδιαφέρον εκδηλώνουν τις τελευταίες ημέρες αρκετές πρεσβείες ευρωπαικών και όχι μόνο κρατών, για τις τέσσερις νέες τηλεοπτικές άδειες που η κυβέρνηση-όπως ανακοίνωσε- θα βγάλει σε δημοπρασία εντός του Αυγούστου.

Η προκήρυξη για τον διαγωνισμό δόθηκε προχθές στη δημοσιότητα και ήδη τρέχουν οι χρονικές προθεσμίες για την υποβολή των αιτήσεων για να ακολουθήσει η προεπιλογή όσων λάβουν μέρος στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού έχοντας υποβάλει τις υψηλότερες προσφορές. Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 πρεσβείες ξένων κρατών που ζήτησαν πληροφορίες για τις νέες τηλεοπτικές άδειες από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης που έχει αναλάβει να τρέξει τον σχετικό διαγωνισμό.

Το ενδιαφέρον βέβαια δεν περιορίζεται σε ξένους αλλά και σε τωρινούς καναλάρχες μαζί με νέους επίδοξους μνηστήρες οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για την απόκτηση μιας πολυπόθητης πανελλαδικής τηλεοπτικής άδειας γενικού περιεχομένου και ελεύθερης πρόσβασης του κοινού.

[URL="http://newpost.gr/entertainment/media/535795/megalo-endiaferon-apo-presbeies-gia-tis-nees-thleoptikes-adeies"]πηγη newpost


[/URL]
 
Last edited by a moderator:

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Αστα να πάνε.. :smash: κι εμενα μου έκανε εντύπωση γι αυτό το πόσταρα.. Εδω ειναι που ταιριάζει η παροιμία.."μάθαν ότι χρωσταγαμε (να μην πω το άλλο), πλακώσαν κι οι πρεσβίος.."
Να εχεις όλες κι όλες 4 άδειες να δώσεις και να σου ρχονται κι απέξω οι προτάσεις..
 

midas

AVClub Enthusiast
11 September 2013
1,199
Ναι σωστά, έγινε λάθος στο λινκ, αν μπορει κάποιος admin να το διορθώσει, ευχαριστώ psilos!
 

paksat

AVClub Enthusiast
20 September 2011
1,225
Σάμος
Ραντέβου στο ΣτΕ από το MEGA, στις 17 Ιουνίου,για τις άδειες

Στις 17 Ιουνίου 2016 προσδιορίστηκε από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου η εκδίκαση,κεκλεισμένων των θυρών, της αίτηση αναστολής του τηλεοπτικού σταθμού Mega εναντίον της προκήρυξης αδειοδότησης των 4 τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Ο τηλεοπτικός σταθμός υποστηρίζει πως η διαδικασία είναι αντίθετη με το εφαρμοστέο ενωσιακό δίκαιο και αντισυνταγματική καθώς οι άδειες δεν εκχωρούνται από το ΕΣΡ, αλλά από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

http://www.typologies.gr/2016/05/26/rantevou-sto-ste-apo-to-mega-stis-17-iouniougia-tis-adies/
 

petasis

AVClub Fanatic
18 June 2006
17,003
Αυτή είναι ξεχωριστή από αυτό που κατέθεσαν όλοι μαζί; Γιατί εδικά το μέγκα;