New Z9s & Z10..

timaios

AVClub Addicted Member
16 November 2009
1,361
pageav από πού έκανες τήν άγορά?καί μέ ποιό κριτήριο άποφάσισες μεταξύ αυτού καί τού nvidia shield.Καλή παραλαβή.
 

pageav

New member
17 November 2016
11
Το πρώτο ήταν εύκολο διαβάζοντας εδώ: futeko από UK με paypal στα 180.
Το δεύτερο ήταν βάσανο που εύχομαι να τελείωσε. Θέλω να πω ότι δεν είμαι πατριώτης με τη Zidoo ή τη Nvidia. Αν δεν με βολέψει το z9s θα δοκιμάσω αργότερα το shield.
Νομίζω ότι το τελικό κριτήριο ήταν πως το πρώτο είναι ένα media player ενώ το δεύτερο είναι και παιχνιδομηχανή. Γενικότερα, προτιμώ τις λύσεις που δεν είναι πολυμηχανήματα.
Ήταν εφιάλτης να διαβάζω από δω κι από 'κει υπέρ και κατά των δύο και σύντομα κατάλαβα πως δεν υπάρχει ιδανική λύση για όλα (και όλους). Είναι μεγάλη συζήτηση ο θόρυβος που προκαλούν στα τεχνολογικά θέματα fanboys που πρέπει να θάψουν κάτι ώστε να αναδειχθεί κάτι άλλο.
Ίσως, αν το νέο shield έβγαινε τώρα να πήγαινα εκεί (για τη χαρά της εξερεύνησης). Από την άλλη πλευρά, μου μέτρησε θετικά πως το z9s μοιάζει (από όσα διάβασα εδώ κι έξω) τώρα να φτιάχνει με τα διαδοχικά updates. Στο τέλος και μετά από αρκετό διάβασμα, που με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο λίγα γνωρίζω για το θέμα, σκέφτηκα πως θα μου αρκεί το όποιο μηχάνημα να μην τσακώνεται με το δίκτυο, τους σκληρούς μου και τη Sony ΧΕ9005... νομίζω ότι το z9s θα καλύψει πιο εύκολα τα ελάχιστά μου ασχέτως με τα μέγιστα που μπορεί να δώσουν τα δύο μηχανήματα.
Σ' ευχαριστώ για την ευχή, μακάρι να είχε αντίστοιχη τιμή εδώ ώστε να είχα παραλάβει και να το δοκίμαζα απόψε.
 

timaios

AVClub Addicted Member
16 November 2009
1,361
Πολύ καλή ή ανάλυση σου άναφορικά γιά τό τί θέλεις άπό τό media player(νά μή εχει πρόβλημα μέ τό δικτυο καί τήν απρόσκοπτη συνεργασία τών συσκευών πού συνδέονται σέ αυτό,(σκληροί δίσκοι τηλεοράσειςκαί sotware διάφορες έφαρμογές konti, netflix...κοκ)αυτό ψάχνω καί έγώ γιατί πολλά έμπειρα μέλη τού φόρουμ μας καί όχι μόνο γράφουν γιά μεγάλα προβλήματα σέ διάφορες συσκευές καί αναρωτιέμαι άν άξίζει ή άγορά έκτός άπό άκριβά μηχανάκια πού παίζουν καλά καί φυσικά υποστηρίζονται άπό τόν έκάστοτε κατασκευαστή μέ αναβαθμίσεις αλλά καί άδειες αναπαραγωγής.Ευχαρίστως διαθέτω μέχρι 200-250 ευρώ γιά ένα τέτοιο media player.Πάντως γράψε κάτι όταν παραλάβεις τήν άναβαθμισμένη σου συσκευή θά έχει ένδιαφέρον.Είναι πολύ όμορφο καί ποιοτικό κατασκευαστικά,σού εύχομαι νά τό χαρείς.
 

pageav

New member
17 November 2016
11
Καταλαβαίνω το point σου πολύ καλά. Κι εγώ σε αυτό το price range ήμουν/είμαι. OK μη δώσουμε 50 και τα θέλουμε όλα τέλεια όμως και με 1500 αλλάζουμε μεταξύ άλλων υπολογιστή και tablet :)
Ευχαριστώ για την ευχή και φυσικά θα επανέλθω με ό,τι δω και δοκιμάσω.
 

pageav

New member
17 November 2016
11
Επανέρχομαι με νεότερα. Παραγγελία Παρασκευή από UK και παραλαβή από ACS την Πέμπτη. Φυσικά με το που ήρθε η δουλειά έχει πάει στο ταβάνι. Όσα πρόλαβα να δω έστω βιαστικά:
Απλή σύνδεση με την τηλεόραση, update στο τελευταίο firmware και μαύρη οθόνη... Εγκεφαλικό. Αλλαγή στην hdmi (με το δικό του καλώδιο και άλλο) θύρα της τηλεόρασης τζίφος παίζοντας με την 1 και την 4. Στη συνέχεια είδα ότι η Sony θέλει την 2 ή την 3 για συσκευές 4k... Συνέρχομαι βρίζοντας Κινέζους και Ιάπωνες. Στο καπάκι εγκατάσταση Play και ZDMC. Στο Play ούτε καν συνδέθηκα αλλά το ZDMC το άνοιξα. Εντάξει, kodi, τέλος. Στην τηλεόραση έχω kodi 18.4 και στο z9s kodi fork 18.3. Ίδια τα παίζουν τα ίδια αρχεία.
Σύνδεσα ένα sandisk 32GB και έναν wd 4TB χωρίς θέματα. Αναγνωρίστηκαν και διαβάστηκαν σωστά τόσο από το ZDMC όσο και από το Home Theater. Πολύ καλή δουλειά στην εισαγωγή ταινιών και σειρών και από τα δύο, ίσως λίγο καλύτερο το fork. Πάρα πολύ καλή δουλειά από το OpenWrt στο Zidoo. Είχα μεγάλη ανησυχία αν θα διάβαζε δίσκους από το δίκτυο ή αν θα μπορούσα να έβλεπα το z9s από το PC ώστε να μεταφέρω αρχεία. Με μηδέν ρυθμίσεις χαμογέλασα όταν είδα στο Network του PC το OpenWrt στο z9s. Plug n Play στην κυριολεξία και με απροβλημάτιστη μεταφορά αρχείων. Πλήρες και το media center του.
Τόσο στο OpenWrt όσο και στις ρυθμίσεις στο z9s οι επιλογές είναι πάμπολλες κι εδώ υπάρχει θέμα: το documentation είναι τουλάχιστον ελλειμματικό. Για αρχή δεν είχα πρόβλημα και στο διαδίκτυο υπάρχουν τα πάντα, support & forum, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι παραπάνω μέσα στο κουτί των 180 . Extra χαμόγελο για το φωτιζόμενο τηλεκοντρόλ.
Μέχρι τώρα, έπαιξε ότι έριξα νεράκι. Προτίμησα σαν πηγή έναν εξωτερικό σκληρό με usb3 ο οποίος λαμβάνει αρχεία από το powerline δίκτυο. Από απλά αρχεία σειρών 1GB μέχρι ταινίες 4k των 70GB πάει super. Προς το παρόν δεν έχω πειράξει τις ρυθμίσεις που είχε εξαρχής. Στα λίγα που έχω δει το player κάνει αυτά για τα οποία το πήρα και βλέπουμε για τη συνέχεια.
 

timaios

AVClub Addicted Member
16 November 2009
1,361
pageav μεγειά τό z9s,απ'ότι γράφεις πάει καλά...θά ήθελα νά μάθω γιά τήν ποιότητα είκονας έάν είναι καλύτερη από τήν τηλεόραση σου(scaling)στό netflix καί έάν άξιζει τά 180 πού ζητάει γιά τίς δυνατότητες του καί γιά τήν όποια ευχρηστία του.Νά'σαι καλά νά τό χαρείς.Εγώ δέν πήρα άκόμα κάτι περιμένω καί τήν BF άφού δέν βιάζομαι.Πάντως είχα άναφέρει γιά τό nvidia shield έάν θά βγάλει καινούργιο μοντέλο καί όντως έγινε καί χάρηκα ούδέν βιάστηκα.
 

pageav

New member
17 November 2016
11
Να είσαι καλά για τις ευχές και μπράβο για την υπομονή, μονάχα κερδισμένος θα βγεις. Και νέο shield θα υπάρχει και καλύτερες τιμές θα παίζουν σε όλα μέσα στο Νοέμβριο λόγω BF.

Όσον αφορά την εικόνα δεν βλέπω διαφορά. Η τηλεόραση είναι μια Sony XE9005 και δεν περίμενα κάτι περισσότερο από το Z9S. Ίσως με μια χειρότερη ή παλαιότερη TV να έχει εμφανή διαφορά. Μπορεί να είναι ιδέα μου αλλά οι 4k ταινίες ίσως και να αποδίδουν λίγο καλύτερα/άνετα.
Αν το Netflix 4k είναι το βασικό ζητούμενο για σένα δεν κοιτάς αυτό το μηχάνημα. Δεν βλέπω και δεν πιστεύω ότι έχει τις απαραίτητες άδειες. Αν γίνεται πλαγίως θα κοπεί στη συνέχεια. Σ' εμένα δεν αποτέλεσε κριτήριο αφού δεν το χρησιμοποιώ.
Λαμπρό σημείο προς το παρόν συνεχίζει να είναι το OpenWrt αφού καθιστά το Z9S ένα plug n play NAS. Μελανό είναι η μία USB3 που παρουσιάζει άσχετες αποσυνδέσεις. Ευτυχώς έχει κι άλλη μία καθώς και δύο USB2 που παίζουν απροβλημάτιστα. Από ότι διαβάζω σε κάθε firmware λύνουν και επιμέρους προβλήματα, που έτσι κι αλλιώς δεν με έχουν απασχολήσει προς το παρόν.
Το Home Theater v2 είναι πολύ καλό και φαίνεται να ξεπερνά το Kodi fork τους ή και το Kodi από το Play.
So far so good από εδώ. Εφόσον συνεχίσει έτσι σε βάθος χρόνου τα 180 για αυτά που ήθελα εγώ είναι πολύ OK. Αν όχι θα με δεις να το γράφω :)
 

manmar

AVClub Enthusiast
21 December 2015
1,126
Καλησπέρα
Γνωστός μου, ζήτησε να αγοράσει το Χ10 που έχω, και λειτουργεί ακόμα σαν καινούργιο.
Αν το δώσω θα πάρω μάλλον Z10.
Η ερώτηση είναι αν το Z10 θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω από το Χ10. Ή άδικα θα δώσω τα επιπλέον χρήματα;
 

leonkoum

Supreme Member
20 December 2008
4,607
Εχουμε νεο λογισμικο για το ZIDOO_Z9S το v2.3.3 :award:
Τις επομενες ωρες θα ακολουθησουν και οι λοιπες συσκευες και σε λιγες μερες και η προηγουμενη σειρα x9s/x10.
Spoiler:

Model: ZIDOO_Z9S

Version number: v2.3.3
Changelog

(From here, translation via Google Translate.)System

1. Optimize the problem of the USB 3.0 port even if the device is lost

2. Fix the problem that DTS track music cannot be played

3. Fixed the issue that HIFI music will not play automatically next time

4. Optimize online playback

5. Increase the global press "Information" key to display the current HDMI output information

6. Optimized the problem of abnormal sound after DTS music playback is paused

7. Fix the problem of abnormal sound of Bluetooth device when HDMI output is set to source code outputFile manager

1. Fix the problem that the same share name is displayed in NFS

2. Cancel the top navigation category and add the list rotation function

3. Added CD disc insertion tips

4. Optimize sorting function (save separately by path)

5. Added the function of pressing "Popup" to return to the top of the list

6. Fixed the problem that the played video does not prompt the watched iconPoster wall

1. Optimize the display of the details interface and the movie video

2. Optimize segmented video scanning

3. Optimize scanning to solve the problem that stopping scanning during scanning may cause unmatched videos to not match properly when continuing scanning

4. Solve the problem that the child lock set is not displayed synchronously after the movie rating is initially set

5. Increase the HDR corner mark (scanned videos will not be displayed)

6. Optimize file name recognition

7. Optimize application stability

8. Optimize bracket processing for title recognition

9. Added trailer filter filtering, the word 'trailer' in the file name will no longer be scanned

10. Optimize the NFS mount methodMusic player

1. Optimize folder browsing function

2. Add CD playback function (requires external optical drive)

3. Optimize the sorting function

4. Optimize the calculation method of scanning progress

5. Optimize track identification for SACD and CUE albums

6. Improved the interface of obtaining track list, and solved the problem that CUE / DSF track list cannot be obtained by the mobile phone

7. Modify the time display format of CUE to keep the same with SACD

8. Optimize focus control logic to solve the problem of focus flicker

9. Modify the recording method of the playlist to solve the problem that the last song in the random play mode will be rerandom.

10. Added screen saver function in play details interface

11. Fixed an issue where the list interface displayed an error after the grid layout removed the list

12. Fixed the problem of getting albums when playing music from file manager

13. Fixed the problem that the lyrics could not be closed without playing the details interfaceLocal player

1. The problem that the optimized bit rate is displayed incorrectly

2. Fix the problem that the movie name is displayed incorrectly

3. Add ZOOM function

4. Increase the video ratio

5. Fixed the issue that Polish subtitles are displayed in Portuguese

6. Optimized subtitle download function

7. Optimize the front panel USB icon display

8. Optimize the problem that DVD cannot select chapters

9. Optimize ASS subtitle displayBlu-ray navigation

1. Added the function of subtitle track list displayed by shortcut keys

2. Optimize subtitle download functionMobile APP (need to update mobile app v.1.5.3)

1. Add audio offset setting in the setting interface

2. Folder browsing function has been added to the music device interface

3. Application interface adds sorting function

4. Fixed the problem that the same device is repeatedly added to the music device interface

5. Fixed the issue that the CUE / DSF track list cannot be obtained from the temporary list songs

6. Optimize the problem that the application interface icon is not displayed

7. Optimize poster wall interface display

8. Solve the problem that the file management is affected by the search bar, and it will return to the upper directory when rescanning SMB or NFS

9. File manager adds list refresh function

10. File Manager adds CD-ROM drive list

➖➖➖➖➖➖

Posted on

@ZidooNewsAndroid TV Box:

Zidoo #Z9S#Firmware

Version: 2.3.3

Stage: #Beta

Package: #OTA

ChangeLog

MD5 Hash: 2E5BE84FB560E9AAC3B3AB64ACB8F62E
 

antreas1980

Established Member
11 November 2011
123
εχει αγορασει κανεις το μηχανημα απο το geekbuying?
οταν λεει αγορα απο europe τι εννοει?
σε σχεση με της αλλες χωρες που το στελνει γερμανια,ιταλια,ισπανια εχει διαφορα στην τιμη κοντα στα 30 ευρω.
επισης υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο?
 

leonkoum

Supreme Member
20 December 2008
4,607
Model: ZIDOO_Z9S
Version number: v2.3.7
Changelog
(From here, translation via Google Translate.)

System
1. Optimize the problem of the USB 3.0 port even if the device is lost
2. Fix the problem that DTS track music cannot be played
3. Fixed the issue that HIFI music will not play automatically next time
4. Optimize online playback
5. Increase the global press "Information" key to display the current HDMI output information
6. Optimized the problem of abnormal sound after DTS music playback is paused
7. Fix the problem of abnormal sound of Bluetooth device when HDMI output is set to source code output

File manager
1. Fix the problem that the same share name is displayed in NFS (for Usbshare multiple external hard disk cabinets, only one can be found)
2. Cancel the top navigation category and add the list rotation function
3. Added CD disc insertion tips
4. Optimize sorting function (save separately by path)
5. Added the function of pressing "Popup" to return to the top of the list
6. Fixed the problem that the played video does not prompt the watched icon

Poster wall
1. Optimize the display of the details interface and the movie video
2. Optimize segmented video scanning
3. Optimize scanning to solve the problem that stopping scanning during scanning may cause unmatched videos to not match properly when continuing scanning
4. Solve the problem that the child lock set is not displayed synchronously after the movie rating is initially set
5. Increase the HDR corner mark (scanned videos will not be displayed)
6. Optimize file name recognition
7. Optimize application stability
8. Optimize bracket processing for title recognition
9. Added trailer filter filtering, the word 'trailer' in the file name will no longer be scanned
10. Optimize the NFS mount method
11. Fix the problem that the background service causes the setup wizard language to be incorrect
12. Fixed the problem of disordered video in the folder video list interface
13. Fixed the problem that poster information cannot be obtained based on the file path
14. Fixed the problem that the total number of videos on the device does not change after moving the video out of the poster wall
15. Clear device and delete device will remove related video information from database
16. Fixed the issue that the poster does not refresh after modifying the rating of the child lock
17. Child lock setting interface adds function description and child lock reset function
18. Optimize the collection function

Music player
(requires removing folders and rescanning to get new features)
1. Optimize folder browsing function
2. Add CD playback function (requires external optical drive)
3. Optimize the sorting function
4. Optimize the calculation method of scanning progress
5. Optimize track identification for SACD and CUE albums
6. Improved the interface of obtaining track list, and solved the problem that the mobile phone cannot control the CUE / DSF track list of the temporary list
7. Modify the time display format of CUE to keep the same with SACD
8. Optimize focus control logic to solve the problem of focus flicker
9. Modify the recording method of the playlist to solve the problem that the last song in the random play mode will replay randomly
10. Added screen saver function in play details interface
11. Fixed an issue where the list interface displayed an error after the grid layout removed the list
12. Fixed the problem of getting albums when playing music from file manager
13. Fixed the problem that the lyrics could not be closed without playing the details interface
14. Fixed the problem that sometimes the detailed interface picture cannot be obtained
15. Added automatic full-screen playback switch
16. Added music file information display to the list
17. Solve the problem that search interface focus may be lost

Local player
1. The problem that the optimized bit rate is displayed incorrectly
2. Fix the problem that the movie name is displayed incorrectly
3. Add ZOOM function
4. Increase the video ratio
5. Fixed the issue that Polish subtitles are displayed in Portuguese
6. Optimized subtitle download function
7. Optimize the front panel USB icon display
8. Optimize the problem that DVD cannot select chapters
9. Optimize ASS subtitle display

Blu-ray navigation
1. Added the function of subtitle track list displayed by shortcut keys
2. Optimize subtitle download function

Quick settings
1. Add ignore EDID function

Mobile APP
(need to update mobile app v.1.5.3, IOS version please go to APP STORE to update)
1. Add audio offset setting in the setting interface
2. Folder browsing function has been added to the music device interface
3. Application interface adds sorting function
4. Fixed the problem that the same device is repeatedly added to the music device interface
5. Fixed the issue that the CUE / DSF track list cannot be obtained from the temporary list songs
6. Optimize the problem that the application interface icon is not displayed
7. Optimize poster wall interface display
8. Solve the problem that the file management is affected by the search bar, and it will return to the upper directory when rescanning SMB or NFS
9. File manager adds list refresh function
 

dsym

Established Member
4 July 2011
215
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Απ' όσο κατάλαβα το Z9S είναι ίδιο με το Z10, με μόνη διαφορά τον εσωτερικό σκληρό που παίρνει το Z10.
Αυτό όμως το χαρακτηριστικό είναι κάτι που με ενδιαφέρει.
Με ανησυχεί ωστόσο το γεγονός ότι δεν διαβάζω για udates για το Z10. Εκτός αν είναι τα ίδια του Z9S.
 

vadergr

Moderator
Staff member
17 August 2007
24,898
Μεταμορφωση
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Απ' όσο κατάλαβα το Z9S είναι ίδιο με το Z10, με μόνη διαφορά τον εσωτερικό σκληρό που παίρνει το Z10.
Αυτό όμως το χαρακτηριστικό είναι κάτι που με ενδιαφέρει.
Με ανησυχεί ωστόσο το γεγονός ότι δεν διαβάζω για udates για το Z10. Εκτός αν είναι τα ίδια του Z9S.

Ολόιδιες είναι οι ενημερώσεις.
Προσοχή βέβαια διότι για το Ζ10 απαιτείται διαφορετικό αρχείο.
 

georg9

New member
19 June 2006
92
Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Καλημέρα . Που μπορώ να βρω τις τελευταίες ενημερώσεις v2.3.7 γιατί στο zidoo.tv βρησκω μέχρι v2.9. ευχαριστώ
 

maroubas

Banned
29 February 2012
44
Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Καλημέρα . Που μπορώ να βρω τις τελευταίες ενημερώσεις v2.3.7 γιατί στο zidoo.tv βρησκω μέχρι v2.9. ευχαριστώ

Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους.
κοιτα εδω
 

nima12

New member
3 July 2012
40
Πρόσφατα αγόρασα το Zidoo Z10. Όλα φαίνονται να δουλεύουν σωστά, αλλά δεν εμφανίζονται οι αποθηκευμένες στον εσωτερικό σκληρό δίσκο φωτογραφίες (jpeg, neff, οργανωμένες σε φακέλους) μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος αναπαραγωγής εικόνων Imageplayer (v1.5.8). Παίρνω μια οθόνη με το κείμενο "No images" και το λογότυπο "4K Ultra HD" στο κάτω μέρος της οθόνης. Δοκίμασα τόσο με το πρωτότυπο 2.2.97 όσο και με τα πρόσφατα 2.3.1 firmware χωρίς αποτελέσματα. Υπάρχει κάποια λύση;
 

leonkoum

Supreme Member
20 December 2008
4,607
Νέο-νέο fw update για το Ζ9s με ενσωματωμένα τα google play (και όχι μόνο..δειτε το '10.Optimizing seamless branching issue.')
:music-smiley-005:


Model ZIDOO_Z9S
Version
v2.3.15_G
Download
http://apidl.zidoo.tv/Z9S/v2.3.15_G/ZIDOO_Z9S_N_v2.3.15_G_202001171523_ota-package.zip
MD5: 825F848FFD915D6C7053C42ABB23A223
Upgrade method OTA

System
1.Optimize DLNA function
2.Fix the problem that DTS full-track music cannot be played
3.Fix the issue that HIFI music will not play to next track automatically occasionally
4. Optimize online playback
5. "Info" button on remote control could display the current HDMI output information
6. Optimize the abnormal sound problem when DTS music playback is paused
7.Fix the abnormal sound problem of Bluetooth device when set the Hdmi RAW output”
8.Fixed the freezes issue of few Dolby Atmos audio
9.Optimize occasional crashes on individual devices
10.Optimizing seamless branching issue.

File manager
1.Fix the problem that NFS displays the same share name(only one can be found for multiple Usbshares of Synology external hard disk cabinets)
2. Cancel the top navigation category and add the circulation list
3. Add tips when CD-ROM insert into
4. Optimize sorting function (save separately by path)
5. Add the function to return to the top of the list by pressing "Popup" button
6. Fix the problem that the played video does not prompt the watched icon
7.Modify the problem that the volume label does not display for when it’s more than 20 characters


Poster wall
1.Optimize the display of videos for a same series movies
2. Optimize segmented video scanning
3. Optimize scanning to solve the problem that stopping scanning during scanning may cause unmatched videos to not match properly when continuing scanning
4. Solve the problem that the child lock set is not displayed synchronously after the movie rating is initially set
5. Increase the HDR corner mark (scanned videos will not be displayed)
6. Optimize file name recognition
7. Optimize application stability
8. Optimize bracket processing for title recognition
9. Add trailer filtering, the word 'trailer' in the file name will no longer be scanned
10.Optimize the NFS mount method
11.Fix the problem that the background service causes the setup wizard language to be incorrect
12.Fix the problem of disordered videos in the folder list interface
13.Fix the problem that poster information cannot be obtained by the file path
14.Fix the problem that the incorrect total number of videos on the device after moving some videos out of the poster wall
15.Clear device and delete device will remove related video information from database
16.Fix the issue that the posters do not refresh after modifying the rating of the child lock
17. Child lock setting interface adds description and child lock reset function
18. Optimize the collection function
19.Fix the issue that playback records cannot be saved when playing NFS files
20.NFO added sorttitle field support, only use this field for sorting in movie collection interface


Music Player
1. Optimize folder browsing function
2. Add CD playback function (CD-ROM is needed)
3. Optimize the sorting function
4. Optimize the calculation method of scanning progress
5. Optimize track identification for SACD and CUE albums
6. Improve API to obtain track list, and solve the problem that the mobile phone Controller APP cannot get CUE / DSF track of the temporary list
7. Modify the time display format of CUE to keep the same with SACD
8. Optimize focus control logic to solve the problem of focus flicker
9. Modify the recording method of the playlist to solve the problem thatβ€œprev track”will not work in random playing mode.
10. Add screen saver in playing details interface
11.Fix an issue that list interface displayed incorrectly after the grid layout removed the list
12.Fix the problem of getting albums incorrectly when playing music from file manager
13.Fix the problem that the lyrics could not be disappeared without playing the details interface
14.Fix the problem that sometimes the detailed interface picture cannot be obtained
15. Add automatic full-screen playback switch
16. Add music file information display in the list
17.Solve the problem that search interface focus may be lost
18.Fix the problem that the song is switching abnormally in the playback interface
19. Modify singer details interface
Add album sub-categories, you can directly enter album details interface from the list
Add a picture sub-class, you can set the default picture, delete and add pictures
Add a details sub-category, you can browse all the information of the singer
20. Add "Artist viewing" and "Album viewing" functions
21. Add song names that could not be matched as"track + number"
22.Fix the problem of flashing back when pressing the "Home" button in the folder song interface
23.Fix the paused playing problem when Bluetooth remote control is connected
24. Add multi-folder scanning,
25. Fix the problem that the time of the song displayed on the front panel is incorrect
26. Fix the problem that the sample rate of the playback details interface is incorrect.
27. Fix the problem that the DAC switch is switched to play music automatically in pause mode
28. Fix the problem that some DTS-CDs cannot be played

Local player
1. Optimize incorrect bit rate problem
2. Fix incorrect movies files name problem
3.Add ZOOM function
4. Increase the video ratio
5.Fixed the issue that Polish subtitles are displayed in Portuguese
6. Optimize subtitle download function
7. Optimize the front panel USB icon display issue
8. Optimize the problem that DVD cannot select chapters
9. Optimize ASS subtitle displaying
10.Fix the problem that the srt subtitle space is not displayed completely
11.Fix the problem that the file name of the DVD folder was displayed abnormally during playback
12.Optimize the setting of video scale interface display
13.Add function to play in order

Blu-ray navigation
1. Add shortcut keys to display subtitle track list
2. Optimize subtitle downloading function
3. Fix the problem of incomplete display of srt subtitle space

Quick settings
1.Add ignoring EDID function
2.Add video sequence playback function
3. Add USB audio switch
4.Fix the issue that the HDMI RAW output will automatically become LPCM after switching the DAC switch

Picture manager
1.Optimize blur image problem when playing slideshow

Controller APP (need to update mobile app v.1.5.5)
Method 1: Download and install manually (
http://apidl.zidoo.tv/app/zidoo_controller.apk)
Method 2: Re-scan the QR code in Control Center to download the application
1.Add audio offset setting in the setting interface
2.Folder browsing function has been added to the music device interface
3. Application interface adds sorting function
4.Fix the problem that the same device is repeatedly added to the music device interface
5.Fix the issue that the CUE / DSF track list cannot be obtained from the temporary list songs
6.Optimize the problem that icon is not displayed in the application interface
7. Optimize poster wall interface
8. Solve the problem that the file management will return to the upper directory when rescanning SMB or NFS because of the influence of search bar
9. File manager adds list refreshing function
10. File Manager adds CD-ROM list

 

georg9

New member
19 June 2006
92
Καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα το z9s αλλά έχω τρεις ερωτήσεις που θα ήθελα βοήθεια.
1. Έχω μια τηλεόραση 2d 42 lcd. Για να μπορέσω να δω είτε ταινία είτε σειρά μέσω zidoo αναγκάζομαι να μειώσω το fit της εικόνας στο 90% με αποτέλεσμα να έχω μαύρες μπάρες δεξιά -αριστερα και λίγη εικόνα χαμένη από επάνω. Το ίδιο και όταν το βάζω στο full. Πώς μπορώ να το διορθώσω αυτό?
2. Πώς μπορεί να κλείνει αυτόματα το zidoo μέρα από κάποια συγκεκριμένα λεπτά αδράνειας. Έχω βάλει το hdd sleep after 30 minutes αλλά δεν κλείνει και το power tou zidoo.
3. Πες μπορώ να βλέπω το υπόλοιπο του χρόνου της ταινίας στην οθόνη?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων