New Z9s & Z10..

Αν έχεις καλό μέσο προβολής και δεν έχεις αντίστοιχα καλό player δεν αξίζει να περιμένεις γενικότερα, πόσο μάλλον για πολύ λιγα ευρώ που μπορεί να κάνεις οικονομία για μια καλύτερη προσφορά. Άσε που δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ κάτω από 140Ε.

Αν έχεις καλό μέσο προβολής και δεν έχεις αντίστοιχα καλό player δεν αξίζει να περιμένεις γενικότερα, πόσο μάλλον για πολύ λιγα ευρώ που μπορεί να κάνεις οικονομία για μια καλύτερη προσφορά. Άσε που δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ κάτω από 140Ε.

Έχω player, το X9s, απλά επειδή θα το δώσω σε έναν φίλο, έλεγα να πάρω το Z9s. Και ναι, θα ήταν κρίμα να μην έχω καλή πηγή για το σύστημα μου.

Πάντως, ευχαριστώ παίδες, το πήρα. Έβαλα και ασφάλεια μεταφορικών και δικαίωμα επιστροφής λόγω βλάβης σε EU, και πήγε 154 τελική με μεταφορικά.

Τι κάνει καλύτερα το Z9S απο το παλιότερο X9S;

μήπως το x9s ως παλιότερο, εχει ωριμότερο και πιο απροβλημάτιστο firmware;
υπάρχουν ουσιαστικά προβληματα στο firmware του νεότερου z9s;

Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Τι κάνει καλύτερα το Z9S απο το παλιότερο X9S;

μήπως το x9s ως παλιότερο, εχει ωριμότερο και πιο απροβλημάτιστο firmware;
υπάρχουν ουσιαστικά προβληματα στο firmware του νεότερου z9s;

Δίνει λίγο πιο σωστό HDR σε επίπεδο απόδοσης (αφηνοντας απ'εξω τις πρόσθετες δυνατότητες συνδεσιμότητας) . Σε non High End τηλεόραση βέβαια δεν νομίζω να καταλάβει κανείς διαφορά.
Δεν τίθεται θέμα ωριμότητας. Και τα δύο παίζουν πάρα πολύ καλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Σας ευχαριστώ!

τα media player υποστηρίζουν μονο HDR10/HLG ή πλεον υποστηρίζουν και scene by scene tone mapping, οπως τα προτυπα HDR10+ και Dolby Vision?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: New Z9s & Z10..

Επειδή είμαι τα πρόθυρα αγοράς αλλά έχω αρκετούς σκληρούς 4 τέρα και τη μουσική μου σε σκληρό 5 τέρα υπάρχει περίπτωση να μην τους βλέπει;
Αυτό θα ήταν deal breaker για μένα, γιαυτό κάθε γνώμη από ήδη κατόχους ευπρόσδεκτη

Φίλε μου εγώ που το πήρα πρόσφατα ένα σκληρό που είχα ταινίες 4tb δεν μου το αναγνώρισε. Ασχολήθηκα 2 μέρες αλλά δεν κατάφερα να βρω άκρη. Αντίστοιχα έναν άλλον σκληρό 1 tb μου τον αναγνώρισε κανονικά και από κει βλέπω τις ταινίες προσωρινά. Είμαι και εγώ σε δειλημα αν θα πάρω καινούριο σκληρο μήπως έφταιγε ο συγκεκριμένος η αν πάω σε nas. Το μόνο που με φοβίζει με το nas είναι είναι αν θα πέσει απροβληματιστα ταινίες 4k με πολύ μεγάλο bitrate. Αν έχει κάποιος nas και παίζει ταινίες 4k remux με μεγάλο bitrate χωρίς πρόβλημα ας μου πει και μάλιστα και ποιο nas έχει πάρει

Kαμια σχεση το ενα με το αλλο.
Το NAS δεν χρειαζεται να κανει κανενα transcoding για να εχεις θεμα, απλα να stream-αρει.
Το μονο που θες οπωςδηποτε ειναι να εχεις 1000-αρι δικτυο, nas, router, swich, καλωδια ολα 1000αρια.
Εγω εχω ενα παλιο synology DS216j και παει περιφημα, κανενα θεμα...

Δοκιμάζετε και βλέπετε...

«This is a specific bugfix version for Seamless Branch, After a long time of testing, we think that 90% of the Seamless Branch problems have been solved。Of course it's hard to be perfect:)
We need more feedback for this issue. If you have any problem for seamless branch. please feedback the below information(If you know what means seamless branch):

File name:(for example:XXX.UHD.TRHUEHD.FRDS.ISO)
Current Audio track:(for example:TrueHD)
Point of time: (for example: 04:12,08:10)

Model:ZIDOO_Z9S
Version:v2.3.17
Download url:http://apidl.zidoo.tv/Z9S/v2.3.17/ZIDOO_Z9S_N_v2.3.17_202002241034_ota-package.zip
MD5: 92EF2CBE3B9D83B9A12B14EEE2090E4D
Upgrade method:OTA»

Δοκιμάζετε και βλέπετε...

«This is a specific bugfix version for Seamless Branch, After a long time of testing, we think that 90% of the Seamless Branch problems have been solved。Of course it's hard to be perfect:)
We need more feedback for this issue. If you have any problem for seamless branch. please feedback the below information(If you know what means seamless branch):

File name:(for example:XXX.UHD.TRHUEHD.FRDS.ISO)
Current Audio track:(for example:TrueHD)
Point of time: (for example: 04:12,08:10)

Model:ZIDOO_Z9S
Version:v2.3.17
Download url:http://apidl.zidoo.tv/Z9S/v2.3.17/ZIDOO_Z9S_N_v2.3.17_202002241034_ota-package.zip
MD5: 92EF2CBE3B9D83B9A12B14EEE2090E4D
Upgrade method:OTA»

Αφαιρέθηκε το Google Play ή μου φάνηκε;

Δεν το δοκίμασα αλλά τι να το κάνεις;

Μην μου πεις ότι το χρησιμοποιείς σαν Android και μπαινοβγάζεις εφαρμογές.

Υ.Γ. εκτός αν δεν είναι το βασικό σου player.

Αφαιρέθηκε το Google Play ή μου φάνηκε;

Καλύτερα να μην υπάρχει.
Λιγότερα loads στο παρασκήνιο.
Το Zidoo δεν το παίρνεις για αυτόν τον λόγο. YouTube να υπάρχει και όλα καλά.

Δεν το δοκίμασα αλλά τι να το κάνεις;

Μην μου πεις ότι το χρησιμοποιείς σαν Android και μπαινοβγάζεις εφαρμογές.

Υ.Γ. εκτός αν δεν είναι το βασικό σου player.

Καλύτερα να μην υπάρχει.
Λιγότερα loads στο παρασκήνιο.
Το Zidoo δεν το παίρνεις για αυτόν τον λόγο. YouTube να υπάρχει και όλα καλά.

Ναι, προφανώς αδιάφορο (από περιέργεια το έγραψα).

Με την ευκαιρία: Στα settings βλέπω 2 players, το nuplayer και το native.

Έχουν διάφορες;

Με μια γρήγορη ματια δεν βρηκα διαφορά.

Επίσης ολα τα settings (εικόνας κλπ) είναι σε άλλα menus (άρα λογικά, κοινά και για τους 2 players).

Φίλε μου εγώ που το πήρα πρόσφατα ένα σκληρό που είχα ταινίες 4tb δεν μου το αναγνώρισε. Ασχολήθηκα 2 μέρες αλλά δεν κατάφερα να βρω άκρη. Αντίστοιχα έναν άλλον σκληρό 1 tb μου τον αναγνώρισε κανονικά και από κει βλέπω τις ταινίες προσωρινά. Είμαι και εγώ σε δειλημα αν θα πάρω καινούριο σκληρο μήπως έφταιγε ο συγκεκριμένος η αν πάω σε nas. Το μόνο που με φοβίζει με το nas είναι είναι αν θα πέσει απροβληματιστα ταινίες 4k με πολύ μεγάλο bitrate. Αν έχει κάποιος nas και παίζει ταινίες 4k remux με μεγάλο bitrate χωρίς πρόβλημα ας μου πει και μάλιστα και ποιο nas έχει πάρει

Φίλε μου, και το ποιο σάπιο NAS μπορεί να σερβίρει αρχείο με 50ΜΒ/sec . Πολύ πάνω απο το ποιο βαρύ αρχείο ταινίας.
Προσωπικά έχω το Synology DS218+ το οποίο είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν αξίζει να το πάρεις μόνο για να φιλοξενεί τις ταινίες σου.
ένα απλό Synology DiskStation DS120j θα σου κάνει την δουλειά μια χαρά.
Μην κοιτας NAS που έχουν δυνατότητα να κάνουν transcoding μεγάλα αρχεία γιατι εσύ δεν θα το κάνεις αυτό. εσύ απλά θα διαβάζεις τα αρχεία απο το NAS, αρα δεν θα το ζορίζεις.

Κυκλοφορει στο διαδικτυο η εκδοση v2.3.17 Beta.
Kαλο ειναι ακομα να ΜΗΝ την βαλετε γιατι υπαρχουν καποια μικροθεματακια.
Οταν (..και ΑΝ) την ανεβασουν 'επισημα' τοτε.
Αντιθετα αν βρειτε την zidoo_poster_v2.8.0.apk βαλτε την, προς το παρον δειχνει ναναι οκ και εχει και την προσθηκη trailer της ταινιας που επιλεγετε :2thumb22sup: (αρκει φυσικα να εχετε συνδεση και να εχετε κανει και καμια επανεκκίνηση της συσκευής..)