- 21 January 2007
- 21,629
δε συγκρινω βρε... εχω πολλες συσκευες ετσι κι αλλιως γιατι μ αρεσει να δοκιμαζω και θελω να βλεπω οτι κυκλοφορει .
Δε μιλησα για επιδοσεις , lags κλπ.... για φιλοσοφια και δυνατοττηες λειτουργικου μιλαω και κατα ποσο μπορει να διαφερει η "εμεπρια χρησης" απο Android σε ανδροιδ συσκευη (ανεξαρτητα των τεχνικων χαρακτηριστικων).
Εννοειται οτι εχω παντα τελευταιας γενιας μηχανηματα και εκδοσεις λειτουργικου (οπου υπαρχει βεβαια).
Επισης, οταν καποιοι με ρωτανε τι να παρουνε και μου βαζουνε πχ ενα οριο 150 ευρω (για κινητο ή ταμπλετ) , εννεοιται οτι προτεινω καποια android συσκευη χωρις ενδοιασμο . Ειδικα αν δεν υπαρχει mac συσκευη και ο ενδιαφερομενος εχει μεγαλη εξαρτηση απο PC και το τροπο αυτο σκεψης , δε το συζηταω καθολου.
Στην αδελφη πχ πηρα ενα απλο ταβπλετ (το παραπανω , 2 κοματια) Vodafone (με επιδοτηση 120 ευρω) και κανει μια χαρα τη δουλεια της.
Το ιδιο και στον βαφτιστηρα μου.
Σε συναδελφο στη δουλεια του συνεστησα και πηρα τελικα , μεταχ/νο Galaxy S3 κινητο γιατι ηθελε FM radio ....γουστα ειναι αυτα!
To Air είναι καταπληκτικό tablet, αλλά στην τιμή του, δεν κατάφερε να προσελκύσει τόσο κόσμο, οπότε η apple χάνει συνεχώς από τον ανταγωνισμό.
Πιθανά ένα μεγαλύτερο ipad να βοηθήσει, αλλά και πάλι δε ξέρω τι απήχηση θα έχουν στην αγορά τα 12αρια tablet που ακούω ότι θα κυκλοφορήσουν
Οι κινέζοι κερδίζουν απίστευτο μερίδιο αγοράς και όχι τυχαία καθώς βασίζονται σε όλο πιο εξελιγμένα SoC που πωλούνται πάμφθηνα.
Η κινέζικη ταμπλέτα είναι ένα πράγμα σαν το ibm compatible μιας άλλης εποχής
Τώρα με το μεγαλύτερο iphone, σίγουρα θα πέσουν και οι πωλήσεις ipad mini – μπορεί να το δουμε να αποσύρεται ξέρω γω….
Γιατί πολλοί θα διαπιστώσουν αυτό που λέμε χρόνια τώρα, ότι το μεγάλο κινητό βολεύει για internet και δε χρειάζεται κανείς και ταμπλέτα On the road.
Η μεγάλη οθόνη από την άλλη σίγουρα θα βοηθήσει τις πωλήσεις iphone.
Οι περισσότεροι γνωστοί μου χρησιμοποιούν το κινητό περισσότερο για άλλες δουλείες και όχι για να τηλεφωνούν. Apps/messaging/internet/gps/photos/etc. τελικά είναι το σημαντικό σήμερα και όχι να παίρνεις τηλέφωνο. Και εκεί μετρά η οθόνη. Μετρά για απλά πράγματα λ.χ. το μέγεθος του πληκτρολογίου και swipe / hackers keybord etc.
Αν ήταν για τηλέφωνα θα είχαν κάνα dumpphone που να κρατά βδομάδες σε αναμονή.