09-09-2014

Ολα τα λεφτα το apple pay και οι ευκολιες που φερνει.

αν δεν γινει καποια συμφωνια, καποιο standard, που να το αποδεχονται ολοι (τραπεζες, smartphone os, καταστηματα)
δυσκολα θα εχει ευχρηστεια, λειτουργικοτητα κατι τετοιο, θα παραμεινει σε 5-10 εταιριες-τραπεζες.. και στην παρουσα φαση δεν μας αφορα καθολου, ουτε καν την ευρωπη.

Eχουν κανει φοβερη δουλεια με το software του watch.
Σαν design ομως δεν μου ειπε πολλα.

Το 4.7 θα παρω.
Το 5.5'' ειναι για γελια ρε παιδια, για δειτε τις διαστασεις του, χαχαχαχα, απιστευτο
158.1 mm X 77.8 mm X 7.1 mm 172g
Μεγαλυτερο και απο το Note

δειτε τωρα και του G3 που ειναι και αυτο στις 5.5'' για να καταλαβετε την διαφορα
146.3 x 74.6 x 8.9 mm 149g

Αλήθεια, θα βγάλει κανεις το ρολόι του για να φορέσει κάτι που θέλει φόρτιση κάθε μέρα και μοιάζει με κινέζικο παιχνίδι απο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου;

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Ρε παιδιά, τα ίδια λέμε... Απ´ το τίποτε βγάζει λαγό απ´ το καπέλο κι όλοι ασχολούνται με την Apple.
Ο τρόπος που ασχολείσαι ή το τι λές πολλές φορές δεν έχει και μεγάλη σημασία. Η αρνητική διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση, κάποιες φορές μάλιστα δουλεύει και καλύτερα.
Ασχολούμαστε όλοι με την Apple, ναι η όχι; Αυτό έχει σημασία.

Ναι γι αυτό μιλάμε επί της ουσίας πέρα της πλάκας.
Τι παρουσίασε η apple?
Μεγάλη οθόνη που χάνει κάθε είδος εργονομίας που ευαγγέλιζε και που οι φανμποιες κορόιδευαν και χαρακτηριστικά που τα android τα εχουν εδω και δύο χρόνια.
Πανε οι εποχές που ένα πιασάρικο "Retina" έπιανε τόπο, τώρα ο κόσμος βλέπει dual domain pixel και γελάει Μπάμπη.
Θα ερθει και το 1000 και δενει το γλυκό.

Απάντηση: Re: 09-09-2014

https://www.youtube.com/watch?v=O99m7lebirE

Καλά ούτε εσυ θα το αγοράσεις γιατί δεν έχει εργονομία για one hand stand στο λεωφορείο οπότε join the club.

Εγω δεν θα πάρω το συγκεκριμένο γιατι δεν γουστάρω παντόφλες, ειμαι όμως πελάτης της apple και ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα νεα προϊόντα. Εσύ απλά μπήκες για να τρολαρεις, αυτή ειναι η διάφορα μας...

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Ρε παιδιά, τα ίδια λέμε... Απ´ το τίποτε βγάζει λαγό απ´ το καπέλο κι όλοι ασχολούνται με την Apple.
Ο τρόπος που ασχολείσαι ή το τι λές πολλές φορές δεν έχει και μεγάλη σημασία. Η αρνητική διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση, κάποιες φορές μάλιστα δουλεύει και καλύτερα.
Ασχολούμαστε όλοι με την Apple, ναι η όχι; Αυτό έχει σημασία.

προσωπικα, εκανα εγκατασταση xpenology και εβλεπα..
ημουν περιεργος για την μεγαλη οθονη (επιτελους!) αλλα αν το μαθαινα και ενα μηνα μετα δεν θα αλλαζε κατι..

ειπαμε, ο κοσμος δεν εχει με τι να ασχοληθει, ειδικα εδω μεσα που μετραμε pixel, nits, ansi contast, ακουμε καλωδια, συστοιχιες raid κτλ

οταν το δεχονται amex, visa kai mastercard...το θεμα εκλεισε.

αν δεν γινει καποια συμφωνια, καποιο standard, που να το αποδεχονται ολοι (τραπεζες, smartphone os, καταστηματα)
δυσκολα θα εχει ευχρηστεια, λειτουργικοτητα κατι τετοιο, θα παραμεινει σε 5-10 εταιριες-τραπεζες.. και στην παρουσα φαση δεν μας αφορα καθολου, ουτε καν την ευρωπη.

οταν το δεχονται amex, visa kai mastercard...το θεμα εκλεισε.

μακαρι, αλλα σκεψου να βγαλει κατι αντιστοιχο το android, τα windows phone, blackberry και οποιος αλλος υπαρχει...
επισης το θεμα ασφαλεια, και τα κανω ολα απο μια συσκευη, δεν γνωριζω ποσο ασφαλες θα ειναι, και αν πραγματικα θα ηθελα κατι τετοιο.
ομως για μια μικρη συναλλαγη απο ebay, super market ισως ηταν ευχρηστο.

Πάντως με μια πρώτη ματιά που του έριξα, είναι εντυπωσιακό. Και σε χαρακτηριστικά αλλά και σε σχήμα.

Το plus είναι όντως τεράστιο.

Αλήθεια ο Α9 στα πόσα χρονίζεται?

Το iwatch τι τιμή θα παίξει?
Και μετά σου λέει να μην πιστεύεις στις προφητείες.
Μετά το iwatch έρχεται το ichip!!!:music-smiley-005:

Last edited:
Μια κουβέντα για όσους εξέφρασαν δυσφορία για το ότι το live streaming περιορίστηκε σε apple συσκευές: Αυτο προφανώς έγινε για λόγους bandwidth και όχι για να σνομπαρει όσους δεν έχουν apple. Εγω το είδα στο Mac με πολλά προβλήματα. Φανταστείτε να ήταν διαθέσιμο παντού. Θα είχαν πέσει οι servers.

Ψιλοαπογοητευση η ανάλυση του 6

Και απο διαστάσεις όχι πολύ καλύτερα.

Το 6 έχει περίπου τις διαστάσεις του s4 μου (εξαίρεση το πάχος, το οποίο όμως ειναι η διάσταση που δεν επηρεάζει την επιφάνεια, άρα και τη φορητότητα), με μικρότερη οθόνη και πολύ χαμηλότερη ανάλυση.

Το δε plus καθόλου μαζεμένο ώστε να το σκεφτείς κάν σαν εναλλακτική.

Πάλι με το τσιγκέλι αυτή η εταιρία....θα μου πεις, δεν τη ξέρουμε...

Είχα αποφασίσει να το πάρω και τώρα είμαι σε σκέψεις....

Ας μην είχα βαρεθεί το Android και θα τα λέγαμε...

ΥΓ Το iWatch δεν το δα ακόμη

Ναι, δεν τους πηγε καθολου καλα το live streaming
Θα ηθελα να τους δω μετα στο meeting ..... θα γινει της Π0υΤ@..ς

Θα το δουμε αργοτερα με την ησυχια μας και χωρις την κινεζα μεταφραστρια που ειχε στην αρχη.

edit
Στο ΑΤV υπάρχει ήδη διαθέσιμο

Last edited:
Υπάρχει και η Google, βίντεο σε εκατομμύρια ταυτόχρονα...

(σιγά βέβαια μη πάει η Apple στο Youtube! :Banane0: )

Αν και από ό,τι βλέπω έχει κανάλι, λογικά πρέπει να είναι επίσημο...
https://www.youtube.com/user/Apple