09-09-2014

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

και για ποιο λόγο να μην ισχύει το ίδιο και για τις android συσκευες;
Γιατι χλευαζεις τα 3gb την στιγμη που χρησιμοποιεί οθόνη με αναλυση 1440 x 2560 (βλ. note 4);
Αρα δεν ειναι τοσο αχρηστη τελικα

Χλευάζω το γεγονός πως στο android, λόγω λειτουργικού είναι απαραίτητο να έχεις πολλά gb μνήμη για να παίξεις αξιοπρεπώς smooth, όταν στις IOS συσκευές, ακόμα και με 512 δεν έχεις πρόβλημα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

προφανως δεν με διαβαζεις!
Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου (για αρκετο καιρο το καθενα) πολλες συσκευες android kai win mobile (κινητα και tablets).

Ελαχιστοι εχουν αλλαξει 10 συσκευες σε 2 χρονια.... νομιζω .

Το έχουμε ξαναπει.
Εχουν περασει συσκευες των 100 ευρω απο τα χερια σου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Χλευάζω το γεγονός πως στο android, λόγω λειτουργικού είναι απαραίτητο να έχεις πολλά gb μνήμη για να παίξεις αξιοπρεπώς smooth, όταν στις IOS συσκευές, ακόμα και με 512 δεν έχεις πρόβλημα..

αυτο το λες εσυ.
Εγω σου λεω οτι χρειαζονται για την αναλυση της οθονης.

Δηλαδη οτι κανει η apple το κανει για καποιο λογο, ενω ολοι οι αλλοι το κανουν απλα για φιγουρα;

Τα τελευταια 2 χρονια εχουν περασει απο τα χερια μου (για αρκετο καιρο το καθενα) πολλες συσκευες android kai win mobile (κινητα και tablets).

Σε διαβάζω και μάλιστα εντατικά. Είπα και κάποιων άλλων παιδιών. Σόρυ αν δεν σε ανέφερα ονομαστικά.
Απλά εσύ είσαι και ιδιαίτερη περίπτωση. Λόγο επαγγέλματος γνωρίζω ότι είσαι πιο κοντά στην Apple. Κι εγώ αν είχα στο σπίτι Mac αντί για PC το πιθανότερο να τα είχα τα πάντα από Apple.

Φτάσαμε τις 70 σελίδες και προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω πόσοι θα πάρουν το Iphone το καινούριο. Έχει κάνει κανείς την σούμα? Γιατί μου φαίνεται ότι ούτε μια μούτζα δεν συμπληρώνουν? :p

Το έχουμε ξαναπει.
Εχουν περασει συσκευες των 100 ευρω απο τα χερια σου

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αυτο το λες εσυ.
Εγω σου λεω οτι χρειαζονται για την αναλυση της οθονης.

Δηλαδη οτι κανει η apple το κανει για καποιο λογο, ενω ολοι οι αλλοι το κανουν απλα για φιγουρα;

Δηλαδή, παλιά που είχαν τα android χαμηλότερη ανάλυση ήταν smooth, ε;

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Σύριε, όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να σε εκνευρίσω μπας και δεν πάρεις το 6αρι για να μπορούμε να τσακωνόμαστε σαν ανθρωποι.
Πως τα πάω;

:p

Μια χαρα, όπως παντα.

Εχεις το χαρισμα, δεν μπορω να πω.

:p

Ρε παιδιά πιάστε και κανένα άλλο κινητό στα χέρια σας. Τι κόλλημα είναι αυτό?
Στο Plaisio και στο κάθε Plaisio τα έχει όλα να κάτσεις να παίξεις. Καθόσαστε και εκθειάζετε την apple ότι και να κάνει. Τι θέλατε δηλαδή να μην σας πέσουν να σας φάνε?
Εγώ από αυτά που γράφονται μόνο την άποψη του spcav, του Τάσου και κάποιων άλλων παιδιών που έχουν περάσει και από IOS και από Android παίρνω στα σοβαρά.

Εμενα ασε με απ εξω, είμαι κιτς, αντιδραστικός και μ αρεσει η Παπαρήγα (η καλή) :p

Ισως είναι σωστο το σχολιό περί του ότι εχεις δοκιμασει mid range και οχι ναυαρχιδες Android (και με αυτά συγκρίνεις ακόμα - πχ και σε επιπεδο tablet τις προαλλες) αλλά το γεγονός ότι το iOS είναι σαφώς πιο εύχρηστο, smooth και ευχάριστο λειτουργικό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί (από μη fan/hate boys τουλάχιστον).

Γι αυτό αλλωστε θα ξαναγυρίσω, μαλλον, γι αυτή τη χρονια, σε iPhone.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Φτάσαμε τις 70 σελίδες και προσπαθώ να αποκρυπτογραφήσω πόσοι θα πάρουν το Iphone το καινούριο. Έχει κάνει κανείς την σούμα? Γιατί μου φαίνεται ότι ούτε μια μούτζα δεν συμπληρώνουν? :p

Το σωστό και δίκαιο νούμερο δεν είναι πόσοι θα το πάρουν αλλά πόσοι θα ήθελαν να το πάρουν αλλά λόγω τιμής δεν μπορούν και δεν θα το πάρουν.

Εγώ για παράδειγμα θέλω να το πάρω αλλά θια εξαρτηθεί από κάποια άλλα πράγματα (επιδότηση και πώληση του iphone 5).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Το σωστό και δίκαιο νούμερο δεν είναι πόσοι θα το πάρουν αλλά πόσοι θα ήθελαν να το πάρουν αλλά λόγω τιμής δεν μπορούν και δεν θα το πάρουν.

Εγώ ξέρεις ότι μπορώ. Εσύ μπορείς χωρίς επιδότηση? (πάρτα να έχεις :p)

Αν καποιος δεν λογαριαζε την τιμη του τηλεφωνου, τι θα επρεπε να παρει κατα την γνωμη σας?
Δεν μιλω για το plus γιατι δεν φανταζομαι τον εαυτο μου -ακομα- να κουβαλαει κατι τετοιο.
Θα επαιρνε λοιπον το S5, το 6αρι ή καποιο αλλο?
Μια συγκριση ανεξαρτητου τιμης

Δηλαδή, παλιά που είχαν τα android χαμηλότερη ανάλυση ήταν smooth, ε;

Ειχαν και παλιο λειτουργικο ομως καθως και παλιους επεξεργαστες.
Οποτε το smooth δεν είναι καθαρα θεμα μνημης

Φυσικά. Είναι κατ' αρχην θέμα λειτουργικού. Απλα στο android το πρόβλημα "μασκαρεται" με την μπόλικη RAM...

Εγώ για παράδειγμα θέλω να το πάρω αλλά θια εξαρτηθεί από κάποια άλλα πράγματα (επιδότηση και πώληση του iphone 5).

Αν κάποιος το θέλει πραγματικά δεν θα τον σταματήσει η τιμή, ακόμα και στην Ελλάδα του μνημονίου. Αυτό βέβαια δεν νομίζω οτι δικαιολογεί τις εξωφρενικά υψηλές τιμές , αλλά περί ορέξεως ...

Χαρακτηριστική σημερινή ατάκα σε ένα newsletter " θα πάρω το Iphone 6 ακόμα και αν πρέπει να συνεχίσω να κάνω αναπάντητες κλήσεις γιατί δεν εχω λεφτά να ανανεώσω κάρτα"

Last edited:
Αν καποιος δεν λογαριαζε την τιμη του τηλεφωνου, τι θα επρεπε να παρει κατα την γνωμη σας?
Δεν μιλω για το plus γιατι δεν φανταζομαι τον εαυτο μου -ακομα- να κουβαλαει κατι τετοιο.
Θα επαιρνε λοιπον το S5, το 6αρι ή καποιο αλλο?
Μια συγκριση ανεξαρτητου τιμης

Δεν υπάρχουν και πολλά νέα μοντέλα να διαλέξεις. Ολοι έχουν φύγει από 5" και πάνω.
Samsung S5, SonyZ3, HTC One (M8) , Nexus 5 (σε λίγο βγαίνει το 6)

Προφανως και δεν είναι.

Είναι θεμα ''βασικης'' σχεδιασης.

Όπως το Flight Simulator της MS και σημερα να το παιξεις (παιχνίδι 10ετίας και βάλε) με τουμπανο PC θα σέρνεται, έτσι και στο Android όσα GB και πυρηνες να βάλεις, smooth (σαν iOS) δεν προκειται να γινει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 09-09-2014

Να ρωτήσω από περιέργεια: απαγορεύεται ακόμα να επικοινωνεί με άλλα τηλέφωνα με bluetooth;

οσο περνάει ο καιρός, δινει με το σταγονομετρο ολο και πιο πολλά bluetooth profiles... καποια στιγμή στο 7-8 iphone ισως δουμε και file transfer!

http://support.apple.com/kb/HT3647

Να ρωτήσω από περιέργεια: απαγορεύεται ακόμα να επικοινωνεί με άλλα τηλέφωνα με bluetooth;

Μέσω airdrop, προς όλες τις IOS και πλέον όλες τις apple συσκευές (IOS 8). Για non-apple devices, αν θυμάμαι καλα υπάρχουν κάποια Apps που στέλνουν δεδομένα (πχ φωτός, videos κλπ) όχι όμως όλα.

Προφανως και δεν είναι.

Είναι θεμα ''βασικης'' σχεδιασης.

Όπως το Flight Simulator της MS και σημερα να το παιξεις (παιχνίδι 10ετίας και βάλε) με τουμπανο PC θα σέρνεται, έτσι και στο Android όσα GB και πυρηνες να βάλεις, smooth (σαν iOS) δεν προκειται να γινει.

Σε ενα nexus 5 και σε ενα iphone 5 διπλα διπλα δεν μπορώ να διακρίνω καμια διαφορά στο smoothness - lag. Αλλα το ξαναλεω, NEXUS. Σε samsung / lg κτλ δεν ξερω τι γινεται.

Δεν νομίζω οτι αν κάποιος το θέλει πραγματικά θα τον σταματήσει η τιμή, ακόμα και στην Ελλάδα του μνημονίου

Χαρακτηριστική σημερινή ατάκα σε ένα newsletter " θα πάρω το Iphone 6 ακόμα και αν πρέπει να συνεχίσω να κάνω αναπάντητες κλήσεις γιατί δεν εχω λεφτά να ανανεώσω κάρτα"

Ετσι. Πες τα.
Εχει ξεκινήσει για πολλούς το "τρέξιμο" για το ποιός θα το βγάλει πρώτος στο τραπέζι στην καφετέρια .

Χίλιες δύο πατέντες, επιδότηση ανανέωσης (για 24 μήνες) + γραμμή data (για να αυξηθεί κι άλλο η επιδότηση) + επίδομα ανεργίας + κανά 100/200άρι από γονείς, έλα εντάξει βγήκε ! (το 16άρι) .