09-09-2014

Καλα το τύπος το ξεφτίλισε νταξ αλλα εδω μιλαμε οτι το κινητό στραβώνει σε μπροστινές τσέπες "beyond repair" οπως λενε

ειναι πια τοσο λεπτο και μεγαλο (κυριως το plus) που δε γινεται να μη στραβωσει.

Το iphone ειναι "κοσμημα" και πρεπει να του συμπεριφερεσαι αναλογα ... :p

Ta prohgoymena που λεει ο Τασος, ειδικα τα παλια 2-3-4 , ειναι πολυ πιο χοντρα και κυριως μικρα, οποτε εχουν μεγαλυτερη αντισταση.

Δε γινεται να "ξεγελασεις" τη Φυσικη και τους νομους της.

Φαντασου να βγαλει δηλ. κανα iphone "γυαλινο" και να λενε ολοι οτι σπαει αμα σου πεσει ... :grinning-smiley-043

Καλά τα λες Γιάννη οι μαλάκες οι χρήστες φταίνε πάλι, μια δεν ξέρουν να το κρατάνε, μια το βάζουν όπου να'ναι, ήμαρτον πια.

Είναι σαφές ότι κάθε υποψήφιος αγοραστής πρέπει να περνάει course "How to treat your iPhone" και αφού πιστοποιηθεί να του επιτρέπετε να πάρει iPhone :guitarist:

Ποιος ειναι το προβατο ή το "αμερικανακι" τωρα ?
Μας δουλευεις ?

Εχεις ενα αλουμινενιο κινητο , τοσο λεπτο , και μεγαλο και περιμενεις οτι δε θα στραβωσει αμα του ασκησεις δυναμη ?
Μπηπως να βαλει και με μεγαλα γραμματα στο κουτι ... DO NOT BENT IT !

Οκ... παω πασο με τη μαλακια που δερνει το καθενα ! :slapface:

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Ό,τι νάναι...
Κι εγώ πιστεύω οτι τα καινούρια iPhone είναι κοροϊδία (ειδικά το 6) αλλά τώρα α´αυτό μέχρι να λέμε ό,τι μας κατέβει απλά και μόνο για να κατηγορήσουμε την Apple νομίζω είναι κάπως...
Δηλαδή, ακόμα και μασίφ αλουμίνιο να πάρω, 158 Χ 7 χιλιοστά, αν το βάλω στην κολώτσεπη και καθήσω δεν θα στραβώσει;
Υπάρχει κάποιος από σας που θα δεχόταν να μου δώσει το κινητό του (αντίστοιχων διαστάσεων, έστω και 9 χιλιοστά πάχος) να το βάλω στην κλώτσεπη του τζήν μου και να καθήσω; Δεν νομίζω...

καλα, η μακακια παει συνεφο !
Ξερεις κατι απο αλουμινιο που δε στραβωνει κατω απο πιεση ?

Οτι του φανει .....

Οντως.
Αλουμινιο με αλουμινιο εχει διαφορα. Μη λεμε οτι μας κατεβει.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ό,τι νάναι...
Κι εγώ πιστεύω οτι τα καινούρια iPhone είναι κοροϊδία (ειδικά το 6) αλλά τώρα α´αυτό μέχρι να λέμε ό,τι μας κατέβει απλά και μόνο για να κατηγορήσουμε την Apple νομίζω είναι κάπως...
Δηλαδή, ακόμα και μασίφ αλουμίνιο να πάρω, 158 Χ 7 χιλιοστά, αν το βάλω στην κολώτσεπη και καθήσω δεν θα στραβώσει;
Υπάρχει κάποιος από σας που θα δεχόταν να μου δώσει το κινητό του (αντίστοιχων διαστάσεων, έστω και 9 χιλιοστά πάχος) να το βάλω στην κλώτσεπη του τζήν μου και να καθήσω; Δεν νομίζω...

Οταν βρεθουμε, θα σου φερω ενα αλουμινιο κι αμα το στραβωσεις θα σου αγορασω iphone 6 δωρο.

τωρα που το θυμαμαι, το ιδιο ακριβως ειχε γινει και περσι με το iphone 5-5s....
Kαθε χρονο οι ιδιες ανοησιες !

http://www.cultofmac.com/248603/iphone-5ses-are-bending-in-peoples-pockets/

iphone-5s-plie-tordu1-640x215.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=JDAkYkzISfM

και το iphone 2G ηταν full αλουμινιο (και το μονο παρόμοιας κατασκευης) αλλα δεν ειχα ακουσει ποτε καποιο να λυγισει!

Παντως θεωρώ λιγο extreme καποιος να το λυγισει ετσι στην τσέπη του.

Με 800 ευρω ας εβαζε τιτανιο.
Εσεις δεν λετε οτι αν βγαλει κατι η apple στην αγορά, θα το βγάλει σωστά;

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Οντως.
Αλουμινιο με αλουμινιο εχει διαφορα. Μη λεμε οτι μας κατεβει.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οταν βρεθουμε, θα σου φερω ενα αλουμινιο κι αμα το στραβωσεις θα σου αγορασω iphone 6 δωρο.

το iphone Χρηστο, δεν ειναι μασιφ , το περιβλημα ειναι μονο αλουμινιο.... μη λεμε απλα εξυπναδες!

Και gγια το 5 και το 5s τα ιδια λεγαμνε περσυ και πριν 2 χρονια, βαρεθηκαμε πια ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

το iphone Χρηστο, δεν ειναι μασιφ , το περιβλημα ειναι μονο αλουμινιο.... μη λεμε απλα εξυπναδες!

Να σαι καλα που μου το εξηγησες βρε Γιαννο.

Οσο για τις "εξυπναδες", ας μεινει ετσι. Ο κοσμος διαβαζει και καταλαβαινει. Δεν ειμαστε ολοι του επιπεδου σου βεβαια, αλλα "2 δραμια" για τα βασικα υπαρχουν.

ouououououou !!!! Προβατα .... :p

Μπεεεεεε , προβατα εννοεις :p
Και το θέμα με το στράβωμα Γιάννη δεν ειναι καθολου φυσιολογικο , ειδικά οταν ειναι σε τετοιο βαθμο και γινεται με τετοια ευκολία...
Δεν χρειάζεται να τους υπερασπίζεσαι σε όλα ....

αμα σε τεχνικο φορουμ Χρηστο μιλαμε για τετοιες ανοησιες... παω πασο.
Δεν υπαρχει ελπιδα δυστυχως.

Τα μεσημεριαναδικα ωχριουν μπροστα μας....

Γιαννη, ασε τις θεωριες για τα "τεχνικα" φορουμ.
Εχουμε τρελαθει στη μπουρδα σε πολλα πραματα :bang:. Αλουμινιο με αλουμινιο εχει τεραστια διαφορα σε κραμα και σκληροτητα. Ψαξε να βρεις δυο πληροφοριες μιας και δεν ειναι το αντικειμενο σου.

ΥΓ
Κι επι τελους. Τηρησε και μια φορα το "παω πασο" που γραφεις καθε λιγο και λιγακι, τουλαχιστον σε πραγματα που δεν κατεχεις.
Αλλο η αποψη και η γνωμη, κι αλλο η γνωση. :grinning-smiley-043

To iphone δεν ειναι κινητο... ειναι κοσμημα ! :p

Οπως ειπα , τα ιδια ελεγαν και περσυ και προπερσυ για το 5-5s.
Einai πολυ λεπτα και το αλουμινιο δε συγχωρει.
Θελει προσοχη, αυτο ναι... αλλα εγω δεν εχω συναντησει κανεναν 2 χρονια τωρα με 5-5s που να ειχε τετοια θεματα.
Τωρα που μεγαλωσε και λεπτυνε κι αλλο , προφανως το "λυγισμα" θα γινεται ακομα πιο ευκολα.

Κοινη λογικη χρειαζεται ομως.... καθε "ευαισθητο" αντικειμενο θελει τη πρεπουσα προσοχη, πως να το κανουμε ?