09-09-2014

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Πάτε στοίχημα ότι του χρόνου θα έχου μείνει 3 και ο κούκος να ασχολούνται με την apple?

Ήδη τα πρώτα σημάδια άρχισαν να φαίνονται:

Αυτή τη στιγμή διαβάζουν την κατηγορία 6 χρήστες. (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

nektar,
spcav,
Γιαννης Σπυρου

Kαλυτερα... λιγοι και καλοι ! Οπως παλια :p

Εκεί στο Verge πάντως γράφουν ότι η Apple έχει κλείσει συμφωνία με Visa MasterCard AmEx

Για το NFC payment τους

Φαντάζομαι κάπου στις ΗΠΑ αυτά μπορεί και να δουλέψουν από φέτος, πάσο
Ευρώπη είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα
Και θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα μηχανάκια που χρεώνουν κάρτες
Ενώ ακόμα τα chip+pin μηχανάκια δεν έχουν ‛βγάλει τα λεφτά τους’

Για να δουμε ποιοι θα είναι και πρώτοι στην Ευρώπη, δε φαντάζομαι εμείς ή γερμανοί, μάλλον προς Αγγλία Γαλλία το κόβω

Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε η μεταφορά χρημάτων μεταξύ χρηστών και όχι στο ταμείο,
Το NFC μια χαρά βολεύει για μικρό ανταλλαγές, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας κ.ο.κ.
Αλλά λ.χ. paypal transaction δεν παίζει ακόμα –ή δεν έχω δεί

Εντωμεταξύ μεγάλες retail αλυσίδες (supermarkets big electronic shops etc.) θα ήθελαν να υποστηρίζουν τα πάντα, να είναι agnostic of HW & SW, οπότε εάν εξαιρέσουμε όποιον το κάνει για τα πρωτοσέλιδα, οι υπόλοιποι θα περιμένουν για κάτι το standard.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εντωμεταξύ η Apple αγόρασε τον Anand του Anandtech …

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Εκεί στο Verge πάντως γράφουν ότι η Apple έχει κλείσει συμφωνία με Visa MasterCard AmEx

Για το NFC payment τους

Φαντάζομαι κάπου στις ΗΠΑ αυτά μπορεί και να δουλέψουν από φέτος, πάσο
Ευρώπη είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα
Και θα πρέπει να αλλάξουν όλα τα μηχανάκια που χρεώνουν κάρτες
Ενώ ακόμα τα chip+pin μηχανάκια δεν έχουν ‛βγάλει τα λεφτά τους’

Για να Δουμά ποιοι θα είναι και πρώτοι στην Ευρώπη, δε φαντάζομαι εμείς ή γερμανοί, μάλλον προς Αγγλία Γαλλία το κόβω

Περισσότερο ενδιαφέρον θα είχε η μεταφορά χρημάτων μεταξύ χρηστών και όχι στο ταμείο,
Το NFC μια χαρά βολεύει για μικρό ανταλλαγές, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας κ.ο.κ.
Αλλά λ.χ. paypal transaction δεν παίζει ακόμα –ή δεν έχω δεί

Εντωμεταξύ μεγάλες retail αλυσίδες (supermarkets big electronic shops etc.) θα ήθελαν να υποστηρίζουν τα πάντα, να είναι agnostic of HW & SW, οπότε εάν εξαιρέσουμε όποιον το κάνει για τα πρωτοσέλιδα, οι υπόλοιποι θα περιμένουν για κάτι το standard.

Όντως και εγώ διάβασα πως η συγκυρία είναι καλη στην Αμερική γιατί φέτος είναι υποχρεωμένοι να γυρίσουν τα μηχανάκια των πιστωτικών σε chip-pin οποτε επ'ευκαιριας θα προσθέσουν και NFC. Εμείς έχουμε ήδη chip-pin οποτε είναι θέμα ποτε θα αλλαχθούν τα δικά μας μηχανάκια με NFC enabled.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ΥΓ. Διάβασα πως ο Anand αποχώρησε από το anandtech, αλλα που το είδες πως πάει apple?

ποιος τη χε!@ει την Ευρωπη ?
Γηραια Ηπειρος ... ονομα και πραμα. Αμερικη και Ασια τρεχουν ολοταχως κι εμεις εδω λιτοτητα και λαλακιες.
Βουλιαζουμε στα σκατα της Γερμανιας, και οχι μονο.

Το NFC payment θα παιζει προφανως και με το touch id παρεα για διπλη επιβεβαιωση.

Μαλλον εδω Τακη.... http://www.macrumors.com/2014/08/31/apple-hires-anand-lal-shimpi/

ΥΓ. Διάβασα πως ο Anand αποχώρησε από το anandtech, αλλα που το είδες πως πάει apple?

http://recode.net/2014/08/31/veteran-tech-journalist-anand-shimpi-headed-to-apple/
http://www.theverge.com/2014/8/31/6...-shimpi-retires-from-journalism-to-join-apple

"Anand Lal Shimpi, the editor and publisher of the well-regarded AnandTech site, is going to work at Apple. An Apple rep confirmed that the company was hiring Shimpi, but wouldn’t provide any other details."

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Αν αληθεύει, δυνατή μεταγραφή. Ο τύπος έχει τεράστιες γνώσεις...

Για το μάρκετινγκ και τα κονέ του είναι εκεί, με όλες τις εταιρίες, όχι ως εξέχων μηχανικός (το παραδέχεται συνεχώς άλλωστε και ο ίδιος για τις γνώσεις του)
Δεν έχω μάθει για το πόστο του
Άλλα σίγουρα είναι πολύ δυνατή μεταγραφή και στα χαρτιά και στο showbiz της πληροφορικής

δεν ανεβαζουμε ποτε τετοιο υλικο στο icloud και σε κανενα icloud!

Και βαζουμε δυνατα password οχι 1234567890 ... :p

Υγ... ελπιζω να μη με δει η γυναικα μου με τη Rihanna !

Ελπίζω μονο να μην ανεβάσουν τις δικες μου φωτό με την Ριχανα... :p

δεν ανεβαζουμε ποτε τετοιο υλικο στο icloud και σε κανενα icloud!

Και βαζουμε δυνατα password οχι 1234567890 ... :p

Υγ... ελπιζω να μη με δει η γυναικα μου με τη Rihanna !

Ρε σεις. Ούζα ?

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το νόημα να φωτογραφίζεις τον εαυτό σου γυμνό. Αυτά μάλλον μόνο οι γυναίκες τα κάνουν...... :p

Last edited: