09-09-2014

Απάντηση: Re: 09-09-2014

δεν ανεβαζουμε ποτε τετοιο υλικο στο icloud και σε κανενα icloud!

Και βαζουμε δυνατα password οχι 1234567890 ... :p

Υγ... ελπιζω να μη με δει η γυναικα μου με τη Rihanna !

Έχεις ενεργοποιημένο το icloud και την επιλογή φωτογραφίες στο on, κλικ η φωτό στο iphone/ipad, ε πόσο θέλει να ανέβει; Ευκολίες είπαμε... :Banane0:

Υγ... ελπιζω να μη με δει η γυναικα μου με τη Rihanna !

Να βρε παιδί μου αυτοί δυσκολεύονταν με τις SD… και τις έβαλαν στο εύκολο cloud :D

Το θεμα είναι Γιαννη ότι με τις ''ευκολίες'' που σχεδόν επιβάλλει πλεον η (κάθε) Apple, οι φωτο ανεβαινουν χωρις να το παρεις χαμπαρι.

Πλεον πρεπει να προσεξεις πολύ κατά το setup για να απενεργοποιήσεις το (κάθε) iCloud.

Ξερω πολλούς που το έχουν ενεργοποιημένο και δεν το ξέρουν καν.

Οσον αφορά τα pass, εδώ γελαμε. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει καν ή έχει του τυπου που αναφέρεις.

Αυτά είναι τα ''καλά'' της τεχνολογίας....

Δεν έχω ακούσει πιο αστείο επιχείρημα απο το ότι η αποθήκευση σε κάποιον άγνωστο σέρβερ ειναι ασφαλέστερη απο μια κάρτα μνήμης.

Ανυπομονώ για το καινούριο iPhone ώστε να πέσει λιγο ακόμα το s5 και να το πάρω, δύσκολοι καιροί γαρ...

Ανυπομονώ για το καινούριο iPhone ώστε να πέσει λιγο ακόμα το s5 και να το πάρω, δύσκολοι καιροί γαρ...

Και δεν παίρνεις το S4 που ναι φτηνό πλεον;

Το S5 δεν εχει τπτ ουσιαστικό παραπάνω.

Το σχεση εχει τωρα η sd card με το cloud; Το δευτερο ειναι για backup και διαμοιρασμο σε ολες τις συσκευες. Και στο λογαριασμο τραπεζης αμα βαλεις ευκολο κωδικο τη πατησες. Εγω εχω αλλαξει πολλες φορες κωδικο το τελευταιο χρονο σε gmail, vimeo, paypal κλπ απο συνεχομενες επιθεσεις και διαρροες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το icloud ενεργοποιειται απο δικη σου αποφαση , κατα το αρχικο setup, δε γινεται μονο του

Αν εσυ εισαι ξανθια rihanna δε σου φτσιει η apple και καθε apple.

Το cloud θα ηταν άχρηστο αν οι συσκευές μας είχαν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης με μια απλή καρτούλα.

Λέω να πάρω το s5 λόγω καλύτερου επεξεργαστή και ip67

Και δεν παίρνεις το S4 που ναι φτηνό πλεον;

Το S5 δεν εχει τπτ ουσιαστικό παραπάνω.

Είναι μια κλάση πιο πάνω σε επιδόσεις το S5 , έχει και μεγάλη διάρκειας μπαταρίας και δεν θα είναι πλέον "wall hugger" όπως με το iphone που έχει τώρα.

Το ξαναλεω... Το cloud ειναι για backup και για διαμοιραση σε ολες τις συσκευες ταυτοχρονα. Ειτε ειχες sd ειτε οχι , ειναι αδιαφορο...

νομίζω το ανέφερε η το εχει αναφέρει στο παρελθόν ο Τακης σαν εναλλακτική λύση στην έλλειψη sd card.

[/COLOR]Αν εσυ εισαι ξανθια rihanna δε σου φτσιει η apple και καθε apple.

Μακάρι να υπήρχαν τόσες ξανθιές Ριανες όσοι έχουν εχουν ενεργοποιημένο το iCloud και δεν το ξέρουν (ούτε κάν τι ειναι)....

νομίζω το ανέφερε η το εχει αναφέρει στο παρελθόν ο Τακης σαν εναλλακτική λύση στην έλλειψη sd card.

Ειναι πολλα παραπανω... Τα εχουμε εξηγησει

Μακάρι να υπήρχαν τόσες ξανθιές Ριανες όσοι έχουν εχουν ενεργοποιημένο το iCloud και δεν το ξέρουν (ούτε κάν τι ειναι)....

Προβλημα τους!

Το ανεφερα απλά επειδή ρώτησες πιο πίσω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398681

Περί icloud και security.

είναι αστείο πλέον, και δεν το αναφέρω μόνο για την apple.
το ίδιο αστείο είναι και στο Google drive,dropbox κλπ.

Γιάννη, βρίσκεσαι σε extasy απ ότι καταλαβαίνω και παίζει να μας δείξεις κιόλας...:p

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Δεν είπα κατι τέτοιο.

Το ανεφερα απλά επειδή ρώτησες πιο πίσω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398681

Περί icloud και security.

είναι αστείο πλέον, και δεν το αναφέρω μόνο για την apple.
το ίδιο αστείο είναι και στο Google drive,dropbox κλπ.

Καθόλου αστείο δεν ειναι, αν χρησιμοποιείς δύσκολο κωδικό αφού ειναι καλα κρυπτογραφημενα cloud services. Προσωπικά χρησιμοποιώ password manager (1password) με κωδικούς γαϊδούρια. Αλλα για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο, πολυ ευαίσθητα δεδομένα δεν ανεβάζω σε κανένα cloud.
Όλη η ιστορία εδω πάντως προέκυψε απο χρήση αστειων passwords με στοχευμένες επιθέσεις σε celebrities.

Το διάβασα κάπου. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησαν προγραμμα brute force με λίστα συνηθισμενων passwords σε συνδυασμό με ένα bug που υπήρχε για μερικές μέρες στο iCloud που δεν κλείδωνε τον λογαριασμό μετα απο πολλές αποτυχημένες προσπάθειες (έκλεισε τωρα λένε).