09-09-2014

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Όχι καμια σχέση- αυτά είναι τα στελέχη της apple, χιουμοριστικό ήταν.

Πάντως πιστεύω ότι θα υπάρχει one more thing εκτος του iwatch. Ίσως καμια συμφωνία εξαγοράς πχ της intel? Της Disney?
Who knows..

Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι κοσμοιστορικό γεγονός! Θα πρέπει να την πουλάνε κοψοχρονιά την Intel για να συμβεί αυτό.

Μηπως ξέρουν σε ποιον ανήκει ο τάφος της Αμφιπολης; Μηπως έχουν το πρόσωπο της Καρυάτιδας που λείπει ;

Με σημερινή κεφαλοποίηση 173 δις δολάρια, πρέπει να πέφτει ακριβούτσικη ακόμα και για την Apple...

http://ycharts.com/companies/INTC/market_cap

Τέτοιες εξαγορές γίνονται εκτός του ταμπλό σε χαμηλότερες τιμές. Πάντως και εγω τραβηγμένο το βλέπω...

Μπα, εμείς καλωσορίζουμε τις επενδύσεις από το εξωτερικό! :p

.... μονο αυτές που δημιουργούν ακριβοπληρωμένες θεσεις εργασίας (<=500 Ευρώ)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μηπως ξέρουν σε ποιον ανήκει ο τάφος της Αμφιπολης; Μηπως έχουν το πρόσωπο της Καρυάτιδας που λείπει ;

Μπα μαλλον βρήκαν και εδωσαν στο ΚΕΠΥΟ την φόρμουλα να υπολογιστεί σωστά ο ΕΝΦΙΑ :Banane0:

Τέτοιες εξαγορές γίνονται εκτός του ταμπλό σε χαμηλότερες τιμές. Πάντως και εγω τραβηγμένο το βλέπω...

Μου αρέσει που το συζητάτε κιόλας...

Όντως θα ανακοινωθούν πολλά πράγματα που γράφουν ιστορία...

-Οι 4.7" της οθόνης (με ανάλυση σχεδόν fullHD μάλιστα)..
-10 Mp camera
-Quad core επεξεργαστής
-1 GB RAM
-NFC
-1900 mah μπαταρία

Μπορεί να ξεχνάω και κάτι , με τόσες "πρωτοπορίες" μαζεμένες έχω μπερδευτεί....

Καλά, από που προέκυψε αυτή η φήμη;

Κυκλοφορεί αρκετό καιρο και έχει την λογική πως η apple θα έπαυε να εξαρτάται από άλλους κατασκευαστές/ανταγωνιστες.

-10 Mp camera
-Quad core επεξεργαστής
-1 GB RAM
-NFC
-1900 mah μπαταρία

Κρατα τις ειρωνιες σου για μερικές ώρες αργότερα. Προσπάθησε, δεν είναι τόσο δύσκολο! Άλλωστε καλο θα σου κάνει (δεν θα εκτεθείς)

:p

Τώρα γιατί να μην γίνει και το ανάποδο, αν πάμε με παρόμοιες φήμες. Η Intel να εξαγοράσει την Apple ας πούμε... :Banane0:

Τώρα γιατί να μην γίνει και το ανάποδο, αν πάμε με παρόμοιες φήμες. Η Intel να εξαγοράσει την Apple ας πούμε... :Banane0:

Γιατί η Apple έχει κέρδη ενώ η Intel ζημιές. Πάντως σαν μεγέθη εταιριών είναι παραπλήσιες, η Ιntel μάλιστα πρέπει να έχει περισσότερους υπαλλήλους.

Κανένα από τα δύο...

Γιατί η Apple έχει κέρδη ενώ η Intel ζημιές. Πάντως σαν μεγέθη εταιριών είναι παραπλήσιες, η Ιntel μάλιστα πρέπει να έχει περισσότερους υπαλλήλους.

Αυτός είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος για την Intel να θέλει να αγοράσει την Apple (να αποκτήσει ένα σούπερ-κερδοφόρο τμήμα), κι όχι το ανάποδο.

Απάντηση: Re: 09-09-2014

-10 Mp camera
-Quad core επεξεργαστής
-1 GB RAM
-NFC
-1900 mah μπαταρία

Χαλάρωσε λίγο !
Δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις Apple προϊόντα εφόσον δεν σου αρέσουν, και φυσικά δεν χρειάζεται να κάνεις "σταυροφορία" υπέρ του ενός ή του άλλου... ;)

ta σωστα specs ειναι αυτα που σου επιτρεπουν να χαρεις τη συσκευη σου !

Ειτε αφησει τη συσκευη στις 4" , ειτε τη μεγαλωσει , εσεις θα κραζετε, οποτε δεν εισαστε καλοι συνομιλητες !

Και τελος καλο θα ειναι να παψετε τους χαρακτηρισμους για ανθρωπους , εστω και για πλακα.... το να πεις ενα τηλεφωνο "παντοφλα" δεν ειναι το ιδιο με το να χαρακτηριζεις καποιους "προβατα" , "Τζιχαντιστες" , κλπ