09-09-2014

Κάνουμε το thread apple vs android, αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω:

- ασφάλεια: δεν θα σχολιάσω λίγες μέρες μετά τα γεγονότα που απέδειξαν τρύπες στο όλο οικοσύστημα. Ένα λειτουργικό σύστημα που είναι το ίδιο για εκατομμύρια συσκευές, είναι σαφώς ευκολότερος στόχος απ' ότι 100δες custom android υλοποιήσεις που τρέχουν σε διαφορετικές εκδόσεις. Ακόμα θυμάμαι το jailbreak που είχα κάνει σε συσκευή γνωστού πολυκαταστήματος, απλά επισκεπτόμενος μια web page.

- ταχύτητα: Δώσε 350+ ευρώ για να αγοράσεις μια σοβαρή android συσκευή και σύγκρινε μόνος σου. To no name κινέζικο ή η συσκευή των 130 ευρώ που σου δίνουν με μια επιδότηση είναι πιθανότατα κατώτερη και από το iphone 3gs.

- σταθερότητα: ισχύει το παραπάνω

- ευκολία: Διαδικασίες που απαιτούν συχγρονισμούς δεν έιναι ευκολία. Ευκολία είναι το κινητό μου να αναγνωρίζεται ως usb stick

- smoothness: ίσχύει ότι έγραψα παραπάνω για την ταχύτητα. Θα με αναγκάσεις να ανεβάσω screencast του oneplus one :D

Ζητώ συγνώμη για το off topic και σταματώ εδώ!

Το χειρότερο είναι ότι δεν έβγαλαν μικρό μοντέλο καν. Δηλαδή όλοι οι πιστοί του μικρού τόσα χρόνια, δεν έχουν πια επιλογή εκτός του περσινού.

Και όπως λέει και ο Τάκης η αππλε θα ανταγωνιστεί τώρα τους τρίτους που χρόνια έχουν μεγάλες οθόνες
Ενώ οι τρίτοι θα έχουν δικό τους το ταμπλό των μικρών καινούριων κινητών :D Θες μικρό κινητό ξέχνα την αππλε :D

Και τεσπα το μικρό 6αρι έχει πολύ ανταγωνισμό και του λείπουν features που υπάρχουν σε κινητά των 200 ευρώ. Από σταθεροποιητές, RAM, ανάλυση κ.ο.κ.

Δηλαδή ΙΜΗΟ όπως και πέρσι έλεγα ότι όποιος είναι να πάρει ας πάρει το 5s και όχι το 5c , νομίζω και φέτος όποιος είναι να πάρει καλά θα κάνει να πάρει το μεγάλο 6Plus και όχι το 6.

10622819_10152411655553178_2901938623177364462_n.jpg

Συμφωνω με τον Τασο...ειναι ευκαιρια μιας και θα πεσουν οι τιμες καποιος να παρει ενα 5s αν θελει μικρο και 6 plus αν θελει να μπει απ ευθειας στο creme de la cremes των μεγαλων ιντσων (ηδη το 4s με 8 gb ολοκαινουργιο πωλειται 280 ευρω)
Το ρολοι γνωμη μου παντα θα κανει μεγαλες πωλησεις στην Αμερικη και θα παει απατο στην ευρωπη

Απάντηση: Re: 09-09-2014

Κάνουμε το thread apple vs android, αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω:

- ασφάλεια: δεν θα σχολιάσω λίγες μέρες μετά τα γεγονότα που απέδειξαν τρύπες στο όλο οικοσύστημα. Ένα λειτουργικό σύστημα που είναι το ίδιο για εκατομμύρια συσκευές, είναι σαφώς ευκολότερος στόχος απ' ότι 100δες custom android υλοποιήσεις που τρέχουν σε διαφορετικές εκδόσεις. Ακόμα θυμάμαι το jailbreak που είχα κάνει σε συσκευή γνωστού πολυκαταστήματος, απλά επισκεπτόμενος μια web page.

- ταχύτητα: Δώσε 350+ ευρώ για να αγοράσεις μια σοβαρή android συσκευή και σύγκρινε μόνος σου. To no name κινέζικο ή η συσκευή των 130 ευρώ που σου δίνουν με μια επιδότηση είναι πιθανότατα κατώτερη και από το iphone 3gs.

- σταθερότητα: ισχύει το παραπάνω

- ευκολία: Διαδικασίες που απαιτούν συχγρονισμούς δεν έιναι ευκολία. Ευκολία είναι το κινητό μου να αναγνωρίζεται ως usb stick

- smoothness: ίσχύει ότι έγραψα παραπάνω για την ταχύτητα. Θα με αναγκάσεις να ανεβάσω screencast του oneplus one :D

Ζητώ συγνώμη για το off topic και σταματώ εδώ!

Το να λες με straight face πως το android είναι εξίσου ασφαλές, smooth και απλό με το IOS, θέλει κότσια οφείλω να το παραδεκτω... :p
Αλλα όντως είμαστε off-topic, ας το (ξανά) συζητήσουμε σε άλλο thread οποτε θες.. ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το χειρότερο είναι ότι δεν έβγαλαν μικρό μοντέλο καν. Δηλαδή όλοι οι πιστοί του μικρού τόσα χρόνια, δεν έχουν πια επιλογή εκτός του περσινού.

Και όπως λέει και ο Τάκης η αππλε θα ανταγωνιστεί τώρα τους τρίτους που χρόνια έχουν μεγάλες οθόνες
Ενώ οι τρίτοι θα έχουν δικό τους το ταμπλό των μικρών καινούριων κινητών :D Θες μικρό κινητό ξέχνα την αππλε :D

Και τεσπα το μικρό 6αρι έχει πολύ ανταγωνισμό και του λείπουν features που υπάρχουν σε κινητά των 200 ευρώ. Από σταθεροποιητές, RAM, ανάλυση κ.ο.κ.

Δηλαδή ΙΜΗΟ όπως και πέρσι έλεγα ότι όποιος είναι να πάρει ας πάρει το 5s και όχι το 5c , νομίζω και φέτος όποιος είναι να πάρει καλά θα κάνει να πάρει το μεγάλο 6Plus και όχι το 6.

Δεν έβγαλαν όντως μικρο μοντέλο και προσωπικά με στεναχωρησαν. Ευτυχώς που το 5s είναι τόσο "τούμπανο" που δεν θα με πιάσει φαγούρα αναβάθμισης.
Πάντως εγώ πιστεύω πως φέτος θα δουν πως θα πανε οι πωλήσεις σε όλες τις κατηγοριες οθόνης και θα αναπροσαρμόσουν την πολιτικη τους του χρόνου.
Δηλαδή αν δουν πως τα 4αρια πουλάνε ακόμα καλα, δεν αποκλείεται να δούμε του χρόνου ένα αναβαθμισμένο 4αρι παρέα με τα μεγάλα...

για εμενα η πιο σωστή "apple" κίνηση, θα ηταν να βγάλει ΕΝΑ iphone, με οθόνη 5" ,λίγο πιο λεπτά bezel απο αυτά του 5s η ακομα και ιδια και φυσικά τα χαρακτηριστικα του 6 plus.

παιδιά μια παράκληση. Τρία λεπτά διάλειμα να βάλω νέο σακουλάκι κι επιστρέφω....

:popcorn:

μακάρι να είχε event κάθε μήνα... :jester:

Είδες Τασο; Προσφέρουμε "απόλαυση χρήσης" ακόμα και στους εκτακτους επισκέπτες του Apple Corner! :p

Ο Τάκης παλι είναι σίγουρος ότι θα ξαναβγάλουν νέο μοντέλο σε λιγότερες από 4,7''.

Εγώ πάλι το θεωρώ απίθανο.

(αλλά τον καταλαβαίνω που το πιστεύει γιατί αλλιώς θα μείνει μια ζωή με το 5S :p)

, νομίζω και φέτος όποιος είναι να πάρει καλά θα κάνει να πάρει το μεγάλο 6Plus και όχι το 6.

Αν δεν ηταν υπερπαντόφλα, ναι.

Αν δλδ το κρατουσαν σε διαστάσεις G3, μαλιστα να το πάρω (εστω και οριακα)

Αλλα ετσι που το καταφεραν...

Μου κανει παντως εντυπωση πως τα μαμησαν έτσι με το design φετος (iWatch included).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

για εμενα η πιο σωστή "apple" κίνηση, θα ηταν να βγάλει ΕΝΑ iphone, με οθόνη 5" ,λίγο πιο λεπτά bezel απο αυτά του 5s η ακομα και ιδια και φυσικά τα χαρακτηριστικα του 6 plus.

Προφανως κατι τετοιο (εστω και στις 4,7'') ηταν το ζητουμενο...

Μου κανει παντως εντυπωση πως τα μαμησαν έτσι με το design φετος (iWatch included)

Πάντως ορισμένα μοντελάκια που βλέπω, δεν είναι καθόλου άσχημα....
Ας το δούμε live και αποφασίζουμε..

Attachments

• Screen Shot 2014-09-10 at 15.06.35.jpg
    Screen Shot 2014-09-10 at 15.06.35.jpg
    52.7 KB · Views: 130
  • Screen Shot 2014-09-10 at 15.07.19.jpg
    Screen Shot 2014-09-10 at 15.07.19.jpg
    78.9 KB · Views: 128
  • Screen Shot 2014-09-10 at 15.08.12.jpg
    Screen Shot 2014-09-10 at 15.08.12.jpg
    70.4 KB · Views: 128
  • Screen Shot 2014-09-10 at 15.08.40.jpg
    Screen Shot 2014-09-10 at 15.08.40.jpg
    54 KB · Views: 129

Τωρα μας πήγες στο 2016 :smash:

Παντως αρχίζω και φοβάμαι ότι ο Τακης έχει υπερφυσικές δυνάμεις.

Μια φορα στην ιστορία δήλωσε ότι δεν θα πάρει το νέο iPhone και ακολούθησε το πιο fail launch ever.

:p

Παντως αρχίζω και φοβάμαι ότι ο Τακης έχει υπερφυσικές δυνάμεις.

Μια φορα στην ιστορία δήλωσε ότι δεν θα πάρει το νέο iPhone και ακολούθησε το πιο fail launch ever.

Τουρου-τουρου Τουρου-τουρου

εγω παντως στη δουλεια , ηδη "πουλησα" 2-3 ρολογια σε συναδελφισες !
Ηταν κατενθουσιασμενες με το νεο watch και τη δυνατοτητα ν αλλαζουν και λουρακια αναλογα με τα ρουχα τους !!! Αυτο για να δειτε πως σκεφτονται μερικοι ανθρωποι ... ουτε specs ουτε τιποτα.

Επισης, δε θελουν το νεο iphone..... γιατι τους αρεσουν περισσοτερο τα χρωματιστα iphone 5c ! Oποτε καταλαβαινετε οτι αυτα που συζηταμε εμεις , ειναι για ακαδημαικη συζητηση και μονο.:2thumb22sup:

Οτι πρέπει να πάρουν iPhone αν δεν εχουν για να δουλέψει το ρολόι το ξέρουν?

εγω παντως στη δουλεια , ηδη "πουλησα" 2-3 ρολογια σε συναδελφισες !
Ηταν κατενθουσιασμενες με το νεο watch και τη δυνατοτητα ν αλλαζουν και λουρακια αναλογα με τα ρουχα τους !!! Αυτο για να δειτε πως σκεφτονται μερικοι ανθρωποι ... ουτε specs ουτε τιποτα.

Επισης, δε θελουν το νεο iphone..... γιατι τους αρεσουν περισσοτερο τα χρωματιστα iphone 5c ! Oποτε καταλαβαινετε οτι αυτα που συζηταμε εμεις , ειναι για ακαδημαικη συζητηση και μονο.:2thumb22sup:

Καλα, εσύ πουλάς και Kuro σε τυφλό :p

Να σοβαρευτούμε λίγο: Λουράκια αλλάζεις και σε ρολογια των 5 Ευρω.

Το αυτό και για τα χρωματα (βλ.θήκες). Το χουμε ξαναπεί.

Αυτά που συζητάμε εδώ αποτελούν απλώς συζήτηση μεταξύ ανθρώπων που ξέρουν 5-10 πραγματα. Ουτε ''ακαδημαική'', ούτε τπτ δεν είναι. Απλά ουσιαστική.