09-09-2014

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Το στεναχωρο ειναι πως κατα τα αλλα σοβαροί άνθρωποι μεταμορφώνονται σε trolls οπότε ανοίγει θέμα σχετικά με νεα προϊόντα της apple και αντί να συζητήσουν με επιχείρηματα προτιμούν τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς περί "τυφλης δικαιολόγησης των πάντων" και περί "παραλογης υπερασπιστικης γραμμής" λες και ειμαστε κατηγορούμενοι σε λαϊκό δικαστήριο...
Enough is enough.

Το στεναχωρο Τάκη είναι οτι συστηματικά υπάρχει κωλοτουμπισμος και υποτίμηση της συζήτησης αλλά και των συμμετεχόντων με μόνιμες δικαιολογίες τύπου "εγώ ξέρω καλυτερα" έχοντας ,για κάποιο όχι τελικα τοσο μυστήριο λογο, σαν μέτρο σύγκρισης μονο οτι επιτρέπει η apple.
Και όλα αυτά με ύφος 1000 καρδιναλίων.
Οντως enough is enough...

Χρήστο οταν κατηγορεις κάποιον σε προσωπικό επίπεδο οφείλεις να είσαι σαφής. Ποιος έκανε τα πράγματα που λες εδω μεσα; Γιατι καμια "κωλοτουμπα" δεν έκανα ούτε εγω ούτε ο Γιάννης, ούτε υποτίμησαμε την συζήτηση (το αντίθετο, απαντούσαμε και στα πλέον προφανή) και σίγουρα δεν το παίζουμε πολυξεροι αν και ειδικά ο Γιάννης ειναι τρομερός γνωστής πχ στα περί φωτογραφικών που προσπαθούσε να εξηγήσει παραπάνω..
Όπως βλέπεις, πεφτεις και εσύ στην ίδια λουμπα των εύκολων προσωπικών χαρακτηρισμων αντί της συζήτησης με επιχειρήματα...

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αγνοια....
Και μ αυτους που εχουν αγνοια δεν εχω κανενα προβλημα, ρωτανε και μαθαινουνε!

Με τους αλλους ομως.... :worshippy:

Εγώ θα έλεγα να υπάρξει ηρεμία !
Προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν επιτρέπονται.
Τα νήματα της Apple όταν παρουσιάζονται νέα προϊόντα της, γίνονται σχεδόν πάντα έτσι.
Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, αλλά είναι στοιχείο του ανθρώπου να προσπαθεί να πείσει τον απέναντί του για το δίκιο της επιλογής του ή/και για το δίκιο της σκέψης του.
Έγραψα παραπάνω 2-3 πράγματα για την Apple...επιλέγεις Apple για το λογισμικό της και το περιβάλλον της. Δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει, οπότε επιλέγεις ότι άλλο σου αρέσει, android, windows, κτλ.

...Πως ξεκίνησε το νήμα κ πως εξελίχθηκε... Φοβερό!!!

Πρεπει να καταλάβετε ότι η Apple ρίχνει μεγάλο βάρος στο λογισμικό της.
Οι υπολογιστές της τι ειναι ; Intel μηχανήματα με κοινά σχεδόν εξαρτήματα με τα διάφορα αλλά pc, με ένα όμως πολύ διαφορετικό λειτουργικό. Βάλτε μαζί κ τον σχεδιασμό κ τα υλικά κατασκευής που ειναι εξαιρετικά κ βγαίνει ένας υπολογιστής που τον αγοράζουμε εμείς οι "φανμπόυς" για την τελικά ευκολία χρήσης του, τα μηδενικά σχεδόν κολληματα του, την άριστη απόδοση του ηχητικά, κτλ.
Κάπως έτσι ειναι κ με τα iPhone & iPad.
Άριστα υλικά κατασκευής, λειτουργικό ειδικά μελετημένη για να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο το hardware, ευκολία στην χρήση, λίγα εώς κανένα κολληματα κ άπειρες σχεδόν εφαρμογές.
Εγώ έτσι το βλέπω, έτσι αποφάσισα πριν χρόνια να αφήσω πίσω μου τα windows κ να πάω σε Mac OS X, να επιλέξω μετά iPhone για κινητό κ iPad για ταμπλέτα.
Κ όλα συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους, πανεύκολα ακομα κ απο ένα παιδί.

:SFGSFGSF:

είναι τόσο απλά τα πράγματα..πρός τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός..?

ΥΓ. εκτός κι αν όλα είναι "στημένα" για να γίνεται μάχη στα νήματα..

Χρήστο οταν κατηγορεις κάποιον σε προσωπικό επίπεδο οφείλεις να είσαι σαφής. Ποιος έκανε τα πράγματα που λες εδω μεσα; Γιατι καμια "κωλοτουμπα" δεν έκανα ούτε εγω ούτε ο Γιάννης, ούτε υποτίμησαμε την συζήτηση (το αντίθετο, απαντούσαμε και στα πλέον προφανή) και σίγουρα δεν το παίζουμε πολυξεροι αν και ειδικά ο Γιάννης ειναι τρομερός γνωστής πχ στα περί φωτογραφικών που προσπαθούσε να εξηγήσει παραπάνω..
Όπως βλέπεις, πεφτεις και εσύ στην ίδια λουμπα των εύκολων προσωπικών χαρακτηρισμων αντί της συζήτησης με επιχειρήματα...

Δεν είστε μονο εσείς οι γνωστές,ουτε οι γνώσεις σας το μέτρο σύγκρισης.
Και οι tmjuju/dimdim εχουν απίστευτες γνώσεις αλλά παλι στάλα ιδρώτα δεν πέφτει με τις ίδιες απαντήσεις.
Μην προσπαθείς να πουλησεις επίπεδο λοιπον.

Ελα, μη το σοβαρευεται τωρα. Καλα πηγε μεχρι εδω και χαβαλεδιαζαμε ολοι και χαλαρωναμε λιγο. Κι εσεις που γραφετε, κι εμεις που διαβαζαμε.

Τασοοοο, βαλε κι αλλα ποπ κορν.......:ernaehrung004:

ειμαστε και κοντα απ οτι βλεπω .... εχω τσικουδια αμα θελεις! :p

Θέλετε να μας μεθύσετε για να αγοράσουμε iPhone, ε; Σας έχουμε καταλάβει... :p

Προσωπικά μέσα, έχουμε καιρό να βρεθούμε όλοι μαζί για χαβαλέδιασμα..

Απλά να το οργανώσουμε σωστά, να φροντίσουμε από πριν να υπάρχουν έξω από το μαγαζί τουλάχιστον δυο διμοιρίες των ΜΑΤ και μια αμπουλάνς.. :D

να το κανονισουμε οταν ερθει το iphone 6....για να εχει νοημα και η "σφαγη" ! :p

Μολις βγηκαν οι τιμες για τα νεα ιπηονε.... http://techmaniacs.gr/iphone-6-kai-iphone-6-plus-times-ellada/

Στο θέμα της τιμή θα το δούμε το iPhone 6 16GB στα 739, ενώ την έκδοση των 64GB στα 859. Τέλος η έκδοση των 128GB θα βγει στα καταστήματα στην τιμή των 979.

Το iPhone 6 Plus θα το δούμε να ξεκινάει από τα 829 για την έκδοση των 16GB, 899 για την έκδοση των 64GB, ενώ η έκδοση των 128GB θα κοστίζει 999.

Κλασσικα στην Ελλαδα καπελο 50 ευρω περιπου απο την υπολοιπη Ευρωπη.

Last edited:
να το κανονισουμε οταν ερθει το iphone 6....για να εχει νοημα και η "σφαγη" ! :p

Μολις βγηκαν οι τιμες για τα νεα ιπηονε.... http://techmaniacs.gr/iphone-6-kai-iphone-6-plus-times-ellada/

Στο θέμα της τιμή θα το δούμε το iPhone 6 16GB στα 739, ενώ την έκδοση των 64GB στα 859. Τέλος η έκδοση των 128GB θα βγει στα καταστήματα στην τιμή των 979.

Το iPhone 6 Plus θα το δούμε να ξεκινάει από τα 829 για την έκδοση των 16GB, 899 για την έκδοση των 64GB, ενώ η έκδοση των 128GB θα κοστίζει 999.

Κλασσικα στην Ελλαδα καπελο 50 ευρω περιπου απο την υπολοιπη Ευρωπη.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]16GB
[/TD]
[TD="align: center"]64GB[/TD]
[TD="align: center"]128GB
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]iPhone 6
[/TD]