09-09-2014

Re: Απάντηση: 09-09-2014

Δεν λες που την γλίτωσες? Και εσύ έτσι θα ήσουν εγκλωβισμένος στο "οικοσύστημα" και θα έκανες το άσπρο μαύρο και θα δικαιολογούσες τα αδικαιολόγητα.

Αμ δεν τη γλίτωσα τόσο εύκολα... το Android δε μ'έχει ενθουσιάσει και κάθε φορά στις παρουσιάσεις της Apple είμαι με το μάτι γαρίδα μπας και δω κάτι καλό. Θα επιστρέψω κάποτε, αλλά περιμένω πρώτα να επιστρέψει η ίδια Apple στην Apple που ξέραμε. Όσο δεν το βλέπω αυτό και έχω να επιλέξω μεταξύ δύο μετρίων, θα επιλέγω αυτό που ευνοεί την τσέπη μου.

Last edited:

... έχω να επιλέξω μεταξύ δύο μετριών, θα επιλέγω αυτό που ευνοεί την τσέπη μου.

Σαφως.

Κι εγω που λεω να παρω το 6, κρινω χωρις το οικονομικό στη μεση.

Αν βαλεις και το οικονομικό, Android δαγκωτο, δεν το συζητάμε.

Τι σου λείπει στο Android?
Εμένα μόνο κάποιες εφαρμογές, αλλά τίποτα ουσιωδες

Αισθητικά δεν το μπορώ με τίποτα, ενώ πολλές φορές όταν το έχω πραγματικά χρειαστεί, πράγματα δε λειτουργούν. (πχ GPS, εννίτοε δε βλέπει κάποια WiFi που χρειάζομαι και διάφορα ψιλά). Σπάνια, αλλά συμβαίνουν, και συνήθως αυτή η μια φορά το εξάμηνο που θα συμβεί θα είναι η χειρότερη (να ψάχνω δρόμο στον Πύργο και επειδή έχω κλειδωμένο τηλέφωνο στην ΑΤ&Τ να έχω hotspot από το ελληνικό μου iPhone, το οποίο να αρνείται να δει σαν δίκτυο, και μετά να κολλάει το GPS. Συλλεκτική στιγμή, πρέπει να με άκουσε όλη η Ηλεία).

Επίσης, εργονομικά θέματα, ένας τομέας στον οποίο ούτε το Android ούτε τα Android τηλέφωνα επενδύουν. Καλά ειδικά το S4 που ήταν και ναυαρχίδα του Android γενικώς για κάποιο διάστημα, εργονομικά είναι παρωδία (βλ. τοποθέτηση του On/Off, βλ. τα touch πλήκτρα που είναι... ανάποδα, κλπ).

Και βέβαια το lag που αναφέρθηκε, που δεν είναι σημαντικό γιατί προσωπικά το έχω παρατηρήσει μόνο όταν κάνω scroll τη σελίδα με τις εφαρμογές, αλλά φυσικά και εκνευρίζει.

Γενικά κανείς δεν είναι τέλειος στον εν λόγω πόλεμο, μιλάμε για δύο στρατόπεδα που κατ'εμέ είναι αμφότερα μέτρια, με το ένα να υπερισχύει στα specs και το άλλο στο OS, έχοντας και τα δύο όμως πολύ δρόμο μπροστά τους.

Αμ δεν τη γλίτωσα τόσο εύκολα... το Android δε μ'έχει ενθουσιάσει και κάθε φορά στις παρουσιάσεις της Apple είμαι με το μάτι γαρίδα μπας και δω κάτι καλό. Θα επιστρέψω κάποτε, αλλά περιμένω πρώτα να επιστρέψει η ίδια Apple στην Apple που ξέραμε. Όσο δεν το βλέπω αυτό και έχω να επιλέξω μεταξύ δύο μετρίων, θα επιλέγω αυτό που ευνοεί την τσέπη μου.

Ακριβώς το ίδιο σκεπτικό εχω και εγω.
Αισθητικά το android ειναι πολυ πιςω απο το iOS. αλλα και σαν συνολική εμπειρία χρήσης παλι προτιμώ το iOS. Περιμένω οπως και εσυ να βγάλει κατι πραγματικα αξιόλογο (οχι κατα ανάγκη καινοτόμο), αλλα λόγω του οτι εχει γιγαντωθεί τοςο πολυ και με πολλά συμφέροντα απο πιςω, δεν πολυ ελπίζω. Οποτε αν τυχόν ηταν να διαλέξω ανάμεσα απο τα μέτρια, οπως πολυ σωςτα εθεςες, θα διάλεγα και εγω το πιο οικονομικό.

Αλήθεια τα νεα iPad ποτε θα παρουσιαστούν; Νοέμβριο;

Ο δεύτερος μια χαρά ζει (αν και δεν είναι σίγουρο ότι έχει πει αυτή τη φράση, η οποία πάντως έχει περάσει στην "ιστορία").

Re: Απάντηση: Re: 09-09-2014

Εμενα παντως σε αυτά τα νηματα δεν με ενοχλεί τοσο ο Γιαννης και ο Τακης (οκ, ο 2ος με τρελαίνει αλλά μαθαίνω έχει καλα πουκαμισάκια) οσο ο Ντινος....

Ενουφ ιζ Ενουφ! Ας τον μπαναρει καποιος (για 354η φορα).

Εν τω μεταξύ είναι και διπλωμάτης. Ότι και να πάρει στο τέλος δεν θα μπορούμε να του την πούμε :p

Δεν κρύβω οτι ειμαι μηλαρακης, αλλα μου την σπάνε που και που.
Περίμενα ενα υπεργαματο design, και μας σερβίραμε μια παντόφλα...

Δεν ξερω, θα δω τι θα παρω...
Επισης δεν ξερω γιατι να αλλάξω συσκευή (το 5αρι εχω), αλλα αυτο θα το δω με τον ψυχολόγο μου :p

θα σου συνιστουσα τον δικο μου ψυχολογο... αλλα δεν εχω !
Apple keeps me calm... :p

YΓ... θα σου προτεινα να περιμενεις να τα πιασεις (τα νεα iphone) στα χερια σου πρωτα και μετα ν αποφασισεις, κατι μου λεει οτι θα σ αρεσουν! :2thumb22sup:

Last edited:
μονο που η apple γραφει ιστορια, εστω και με "κολληματα" ... οι αλλοι απλα την αντιγραφουν ! :ernaehrung004:

Dear iphone users , welcome to 2012...

http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2014/09/iphone_6_welcome-to-2012_image.jpg

And to 2011 (πρώτο phablet από την Samsung)...

http://shootspeak.com/wp-content/uploads/2012/11/IMGP0220.jpg

And 2012 again (πρώτη οθόνη 1080p από την HTC)...

http://content.myphone.gr/photo/full/8377/htc-j-butterfly-1-1350451958.jpg

Βασικά είναι τεράστια η λίστα και βαριέμαι να γράψω και άλλα.

Αγαπητοί apple fans. Η μετάβαση μου από τις 4.3 ιντσες του nexus 3 στις 4,95 του nexus 5 έγινε με μεγάλη χαρά. Μόλις σε 2 μέρες χρήσης συνηθίσει το χέρι και κυρίως το μάτι τη μεγάλη οθόνη, θα φαίνεται αδιανόητα μικρή η σημερινή οθόνη του iphone.
Ξεπεράστε το.

h apple εβγαλε και εκανε mainstream ipod, iphone, ipad (τωρα ισως και iwatch) ... οι αλλοι απλως τα εξελισσουν.
Το να κανεις ενα ηδη πετυχημενο προιον (iphone) μεγαλυτερο, ταχυτερο κλπ , απλα σε καθιστα αντιγραφεα , καλο μεν, αλλα αντιγραφεα.
Και 4Κ screen να του βαλεις παλι smartphone παραμενει ..

Οταν καποια απ αυτες τις εταιρειες βγαλουν κατι ΝΕΟ που γινει mainstream.... το συζηταμε :ADFADF1:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αγαπητοί apple fans. Η μετάβαση μου από τις 4.3 ιντσες του nexus 3 στις 4,95 του nexus 5 έγινε με μεγάλη χαρά. Μόλις σε 2 μέρες χρήσης συνηθίσει το χέρι και κυρίως το μάτι τη μεγάλη οθόνη, θα φαίνεται αδιανόητα μικρή η σημερινή οθόνη του iphone.
Ξεπεράστε το.

Προφανως δε μας παρακολουθεις... εχω αλλαξει 10 κινητα τα 2 τελευταια χρονια, απο 4 μεχρι 5.5"... δεν ειναι θεμα να το ξεπερασουμε.
Δεν ειχαμε ποτε προβλημα με τις μεγαλες οθονες... απλα χανεις κατι πολυ σημαντικο (τη χρηση με το ενα χερι).
Αυτο δε ξερω αν αξιζει ... θα το δουμε.