Αχ ρε Γιάννη, να είσαι καλά, πάντα με κάνεις και γελάω. Δεν πειράζει, εσύ πίστευε αυτά που λες, οι υπόλοιποι ξέρουμε τι ακριβώς έκανε η Apple. Και κοίτα να δεις που δεν χρειάζεται καν να το ξέρουμε, μας το είχε πει μόνος του ο ίδιος ο μακαρίτης.
https://www.youtube.com/watch?v=CW0DUg63lqU
Η Apple, παίρνει πάντα κάτι που υπάρχει (με εξαίρεση το ipod, που εκεί τις βγάζω το καπέλο) και το μαρκετάρει τρελά (εκεί πάλι της βγάζω το καπέλο) για να πουλήσει. Βοηθάει δε το ότι είναι αμερικάνικη εταιρεία και απευθύνεται στα άβουλα αμερικάνικα πλάσματα καταρχήν. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι σε συζήτηση να βρισκόμαστε. Σου αρέσει το χρησιμοποιείς, δεν σου αρέσει δεν το χρησιμοποιείς. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι εσείς που εμείς φωνάζουμε fanboys, έχετε την ανάγκη να μας πείσετε ότι η Apple τα ξέρει και τα κάνει όλα καλύτερα και όταν πρέπει.
Όχι ρε Γιάννη, δεν το κάνει. Έκανε την πιο εύκολη αναβάθμιση ναυαρχίδας της ιστορίας της, ξέροντας ότι λόγω οθόνης και μόνο όλοι θα τρέξουν να το πάρουν. Και ακόμα και αυτό το έκανε κουτσό για να σας τα πάρει ξανά με το 6s.
Λες και ξαναλές ότι έχουν περάσει από τα χέρια σου πόσα κινητά. Και εμένα, και τι έγινε? Το IOS δεν με βόλεψε ποτέ και δεν πρόκειται να με βολέψει ποτέ. Η ευκολία του να συνδέσω το κινητό μου ή tablet σε όποιο computer θέλω και απλά να το δει σαν εξωτερικό δίσκο, δεν αλλάζει με τίποτα. Όπως και το να κοτσάρω ένα USB στικάκι επάνω και απλά να δω τα αρχεία. Το να συνδεθώ με bluetooth και να κάνω ανταλλαγή. Το να περάσω ένα αρχείο (ότι και να είναι αυτό) από το computer μου στο κινητό ή το tablet, χωρίς να πρέπει να το κάνω authorise σε ένα άθλιο πρόγραμμα και να σβήσω ότι έχει μέσα πρώτα.
Μπορώ να συνεχίσω και να πω και άλλα, όπως και εσύ μπορείς να βρεις θέματα με το android. Η διαφορά όμως, είναι ότι εμένα δεν με νοιάζει. Τα μικρά προβλήματα, τα αποδέχομαι και τα ξεπερνάω γιατί είναι ασήμαντα. Και την ίδια στιγμή έχω ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας και όχι 3 χρόνων.
Τις δεσμεύσεις και υποχρεώσεις του IOS ή του OSX στο όνομα της και καλά ευκολίας, δεν τις ξεπερνάω όμως με τίποτα. Και το ίδιο κάνει το 85 με 90% του κόσμου.
Πάρε λοιπόν το 6, όπως θα κάνουν και εκατομμύρια άλλοι, γιατί σε σχέση με το 5s είναι πραγματικά αναβάθμιση (το είπε και ο Cook, Best iphone ever, λες και γινόταν να μην είναι καλύτερο από πέρσι) και κάνε την δουλειά σου. Άσε εμάς να παιδευόμαστε με το Android και την πραγματική τεχνολογία.
Υ.Γ. Α, και όταν θα κρατάς το 6+, θυμήσου ότι Note (2011), Note 2 (2012), Note 3 (2013), Note 4 (2014) είναι πραγματικά αριστουργήματα και μπροστά τους όντως το 6s είναι παντόφλα. Αργοπορημένη παντόφλα.