βαζεις στη τσεπη phablet (γιατι γι αυτα μιλαμε) και καθεσαι μ αυτο στη τσεπη ? :smash:
Εσυ τι λες , δεν εκανε τεστ ;
http://www.theverge.com/2014/9/25/6845611/inside-apples-iphone-6-torture-building
Εγω στο αυτοκινητο εχω βαση, οταν παω για ποδηλατο εχω βαση επισης και armband, οταν καθομαι το εχω στο τραπεζι ... μαλλον εχω προβλημα!
To Verge έχει γίνει και επίσημα το γραφείο τύπου της Apple.
ΥΓ... σημερα εχω νευρα, δε μου ηρθε το iphone 6 και τα χω παρει με τη Fedex !Απο βδομαδα μαλλον....:violent-smiley-030:
ανοησια ειναι ν αγνοεις βασικα πραγματα ... οπως οτιδηποτε τοσο λεπτο και μακρυ , θα λυγισει αμα ασκησεις πολυ δυναμη πανω του.
Το iPhone 6 plus ειναι απο αλουμινιο , οχι πλαστικο ή σιδερο ...
ανοησια ειναι ν αγνοεις βασικα πραγματα ... οπως οτιδηποτε τοσο λεπτο και μακρυ , θα λυγισει αμα ασκησεις πολυ δυναμη πανω του.
Το iPhone 6 plus ειναι απο αλουμινιο , οχι πλαστικο ή σιδερο ...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ενω το youtube kai to twitter γραφειο τυπου των υπολοιπων!
ΥΓ... σημερα εχω νευρα, δε μου ηρθε το iphone 6 και τα χω παρει με τη Fedex !Απο βδομαδα μαλλον....:violent-smiley-030:
Αν δε μπορεις (ή δε θελεις) να το "προστατεψεις" , υπαρχουν κι αλλα κινητα πιο "γαιδουρια" .
ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
Μ αρεσει να το πιανω , να το βλεπω και να το αισθανομαι ... (για το iphone μιλαω παντα)
Και σαν τετοιο θελει και την αναλογη προσοχη.
Αν εσυ θελεις να το "κακομεταχειριζεσαι" , τουλαχιστον βαλε μια θηκη ή παρε τα καταλληλα μετρα, δε συμφωνεις ?
Καλά ρε Γιάννη σοβαρολογείς;;;
Αναφέρεσαι στο τηλέφωνό σου ως αντικείμενο πόθου και λατρείας;;![]()
Περί πωλήσεων iphone , αντιγράφω απο τα σχόλια στο techblog...
Προς ολους τους φιλους που σαν μέτοχοι καθονται και ασχολούνται με τα ποσοστά πωλήσεων 3ημέρου,μήνα και ου το κάθ εξης.
Η apple είναι η μοναδική εταιρία που επιβάλλει την προπληρωμή των προϊοντων της απ τους παρόχους και τις εταιρίες που το βγάζουν στην αγορά. Επισης επιβάλει μίνιμουμ πλαφόν αγοράς. Έτσι τα κάνει τα ρεκόρ πωλήσεων 3ημερου.
Επειδή λόγο δουλειάς τώρα έχω πρόσβαση σε κάποια στοιχεία, τα αδιάθετα iphone 5s(αδηλωτα imei) στην ευρωπαϊκή μόνο αγορά, αγγίζουν τις 7 εκατομμύρια συσκευές. Αυτές τώρα αν και αραχνιαζουν στα ράφια, είναι προπληρωμενες και μαζί με τις υπόλοιπες αδιαθετες παγκοσμιως, υπολογίζονται στο φοβερό ρεκόρ πωλήσεων του 5s.Οταν μιλάτε με αριθμούς να μιλάτε σωστά. Καληνυχτα σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.