09-09-2014

Το κινητο σιγουρα θα μπει και στην τσεπη! Οχι μονιμα αλλα θα μπει, και κυριως καλοκαιρι.

Το πολύ πολυ, οταν χρειαζεται να το βαλουμε πχ για 1 ωρα στην τσεπη, μιση ωρα απο την μια, μιση ωρα απο την αλλη και τσουυυυπ, αλφάδι το iPhone!

βαζεις στη τσεπη phablet (γιατι γι αυτα μιλαμε) και καθεσαι μ αυτο στη τσεπη για ωρες ? :smash:

ΥΓ.,, μαλλον εγω ειμαι ηλιθιος που κουβαλαω τσαντακι (για ολα τα παρελκομενα φυσικα, πορτοφολια κλπ) ....

Last edited:
βαζεις στη τσεπη phablet (γιατι γι αυτα μιλαμε) και καθεσαι μ αυτο στη τσεπη ? :smash:

Ο συνάδελφος απέναντι μου, εδώ μπροστά μου
Χρόνια κιόλας
Και στη μηχανή
Οπότε τι να σου πω τώρα

Εντωμεταξύ ήθελε μεγάλη οθόνη για να βλέπει καλύτερα
Πραγματικός λόγος για να θες μεγάλη οθόνη
Και για αυτό είναι από τους πρώτους που έχουν υιοθετήσει τα Note class

Ειχα βαλει μια φορα ενα μικρο ταπερακι, πιανεται;; :P

Phablet οχι, δεν εχω βαλει. Αλλα αν χωραει στην τσεπη (ειμαι τεραστιος), δε θελω να φοβαμαι μη λυγισει.

Αν δε παρω το plus, δε θαναι βεβαια αυτος ο λογος...

Εγω στο αυτοκινητο εχω βαση, οταν παω για ποδηλατο εχω βαση επισης και armband, οταν καθομαι το εχω στο τραπεζι ... μαλλον εχω προβλημα!

Γιάννη μου
Το θέμα μου είναι να μη λες
Ανόητους τους άλλους
Επειδή το βάζουν στην τσέπη

Κατά τα άλλα, ΙΜΗΟ δεν έχεις πρόβλημα :p

ανοησια ειναι ν αγνοεις βασικα πραγματα ... οπως οτιδηποτε τοσο λεπτο και μακρυ , θα λυγισει αμα ασκησεις πολυ δυναμη πανω του.
Το iPhone 6 plus ειναι απο αλουμινιο , οχι πλαστικο ή σιδερο ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To Verge έχει γίνει και επίσημα το γραφείο τύπου της Apple.

Ενω το youtube kai to twitter γραφειο τυπου των υπολοιπων!

ΥΓ... σημερα εχω νευρα, δε μου ηρθε το iphone 6 και τα χω παρει με τη Fedex ! :p Απο βδομαδα μαλλον....:violent-smiley-030:

Last edited:
ανοησια ειναι ν αγνοεις βασικα πραγματα ... οπως οτιδηποτε τοσο λεπτο και μακρυ , θα λυγισει αμα ασκησεις πολυ δυναμη πανω του.

Ναι αλλα και απο αλουμινιο να ειναι, αν λυγιζει τοσο ευκολα ειναι φαουλ!

Θα μπορουσε να βαλει τπτ στηριξεις απο αλλο υλικο απο μεσα.

Ειπαμε τα αρνητικα να τα βλεπουμε και να τα παραδεχομαστε, οχι να εθελοτυφλουμε και να κανουμε standing ovation σε οτι βγαζει η apple.

Περιμενουμε να δουμε το plus και να κρινουμε, οχι να λεμε ηλιθιους οσους το βαζουν στην τσεπη, γιατι αν δε το βαλουμε στην τσεπη δε λυγιζει, αρα δεν υπαρχει προβλημα.

Ενω το youtube kai to twitter γραφειο τυπου των υπολοιπων!

ΥΓ... σημερα εχω νευρα, δε μου ηρθε το iphone 6 και τα χω παρει με τη Fedex ! :p Απο βδομαδα μαλλον....:violent-smiley-030:

Σύγχυση μάλλον. Τι σχέση μπορεί να έχουν κοινωνικά δίκτυα όπως το youtube, το twitter, το facebook, που καθένας ανεβάζει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, ανεξάρτητα από την ιδιοκτήτρια εταιρεία, με site που έχουν συγκεκριμένη θεματολογία, συντάκτες και ιδιοκτησία; Καμία προφανώς...

Παρεμπιπτόντως, όλα λυγίζουν, με τη κατάλληλη δύναμη. Το θέμα δεν είναι αν λυγίζουν ή αν σπάνε, αλλά πόση δύναμη χρειάζεται να εφαρμοστεί σε αυτά. Από αλουμίνιο κατασκευάζονται αεροπλάνα, αυτοκίνητα, μηχανές και κινητήρες, ποδήλατα, κλπ. Δεν λuγίζουν όμως, όσο η χρήση τους γίνεται μέσα στις κατασκευαστικές προδιαγραφές φυσικά...

Last edited:
μην εισαι τοσο σιγουρος....

Η Apple δεν ειπε ποτε οτι αντεχει τα παντα, ουτε καμια κακομεταχειριση τετοιου ειδους.
Οπως ειδες και στο αρθρο (δεν ειναι μονο στο theverge , αλλα παντου) εχει κανει τα απαραιτητα τεστ .

Αν δε μπορεις (ή δε θελεις) να το "προστατεψεις" , υπαρχουν κι αλλα κινητα πιο "γαιδουρια" .

Εγω οταν κραταω κατι τετοιο στα χερια μου, το "σεβομαι" και το προσεχω αναλογως....

Αν απαντάς σε μένα (προηγήθηκαν και άλλα μηνύματα), φυσικά και είμαι σίγουρος. Ό,τι θέλεις ανεβάζεις (για βίντεο στο youtube), εκτός αν στη πέσουν διάφορες "αδηφάγες" εταιρείες για δικαιώματα...

Αν δε μπορεις (ή δε θελεις) να το "προστατεψεις" , υπαρχουν κι αλλα κινητα πιο "γαιδουρια" .

Δεν ξέρω τι προστασία θέλει το συγκεκριμένο, πάντως το δικό μου Huawei Ascend P6, ύψους 6,2mm και νομίζω κατασκευασμένο από αλουμίνιο (ή κάτι τέτοιο) , πάντα στη τσέπη το βάζω, συνήθως στη μπροστινή του παντελονιού, και έχοντας και κάποια (χμ, χμ) κιλάκια παραπάνω, νιώθει και τις πιέσεις του 10 μήνες τώρα. Εκεί αυτό, να μη λυγίζει... :Banane0:

Last edited:
ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
Μ αρεσει να το πιανω , να το βλεπω και να το αισθανομαι ... (για το iphone μιλαω παντα :p)
Και σαν τετοιο θελει και την αναλογη προσοχη.

Αν εσυ θελεις να το "κακομεταχειριζεσαι" , τουλαχιστον βαλε μια θηκη ή παρε τα καταλληλα μετρα, δε συμφωνεις ?

Καλά ρε Γιάννη σοβαρολογείς;;; :D

Αναφέρεσαι στο τηλέφωνό σου ως αντικείμενο πόθου και λατρείας;; :D

Περί πωλήσεων iphone , αντιγράφω απο τα σχόλια στο techblog...

Προς ολους τους φιλους που σαν μέτοχοι καθονται και ασχολούνται με τα ποσοστά πωλήσεων 3ημέρου,μήνα και ου το κάθ εξης.
Η apple είναι η μοναδική εταιρία που επιβάλλει την προπληρωμή των προϊοντων της απ τους παρόχους και τις εταιρίες που το βγάζουν στην αγορά. Επισης επιβάλει μίνιμουμ πλαφόν αγοράς. Έτσι τα κάνει τα ρεκόρ πωλήσεων 3ημερου.
Επειδή λόγο δουλειάς τώρα έχω πρόσβαση σε κάποια στοιχεία, τα αδιάθετα iphone 5s(αδηλωτα imei) στην ευρωπαϊκή μόνο αγορά, αγγίζουν τις 7 εκατομμύρια συσκευές. Αυτές τώρα αν και αραχνιαζουν στα ράφια, είναι προπληρωμενες και μαζί με τις υπόλοιπες αδιαθετες παγκοσμιως, υπολογίζονται στο φοβερό ρεκόρ πωλήσεων του 5s.Οταν μιλάτε με αριθμούς να μιλάτε σωστά. Καληνυχτα σας.

ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
Μ αρεσει να το πιανω , να το βλεπω και να το αισθανομαι ... (για το iphone μιλαω παντα :p)
Και σαν τετοιο θελει και την αναλογη προσοχη.

Αν εσυ θελεις να το "κακομεταχειριζεσαι" , τουλαχιστον βαλε μια θηκη ή παρε τα καταλληλα μετρα, δε συμφωνεις ?

Άλλο πράγμα απαντάς, μπορεί να είναι και λατρείας, να ανάβεις και κεράκι να το προσκυνάς, να κάνεις και τάματα σε αυτό στη γιορτή του αγίου "i". Όμως είναι και τηλέφωνο, φορητή συσκευή, και ο κόσμος συνηθίζει να βάζει παρόμοιες συσκευές στις τσέπες του. Ας βγάλει μία ανακοίνωση η Apple, ότι οι χρήστες φταίνε πάλι που δεν μεταφέρουν σωστά το αντικείμενο της λατρείας λοιπόν! :ADFADF1:

Θήκη έχω, αλλά για το σπίτι! Μία ζελατίνη για να μη γλυστρά στις επιφάνειες που το βάζω! :afro:

προφανως... οπως και το macbook pro - ipad.
Γιατι να το κρυψουμε αλλωστε ? :p

Καλά ρε Γιάννη σοβαρολογείς;;; :D

Αναφέρεσαι στο τηλέφωνό σου ως αντικείμενο πόθου και λατρείας;; :D

με το τι λεει καποιος ¨γνωστος μου ¨, δε βγαζουμε ακρη.
Στο κατω-κατω δεν εχουμε μετοχες ! :p

Περί πωλήσεων iphone , αντιγράφω απο τα σχόλια στο techblog...

Προς ολους τους φιλους που σαν μέτοχοι καθονται και ασχολούνται με τα ποσοστά πωλήσεων 3ημέρου,μήνα και ου το κάθ εξης.
Η apple είναι η μοναδική εταιρία που επιβάλλει την προπληρωμή των προϊοντων της απ τους παρόχους και τις εταιρίες που το βγάζουν στην αγορά. Επισης επιβάλει μίνιμουμ πλαφόν αγοράς. Έτσι τα κάνει τα ρεκόρ πωλήσεων 3ημερου.
Επειδή λόγο δουλειάς τώρα έχω πρόσβαση σε κάποια στοιχεία, τα αδιάθετα iphone 5s(αδηλωτα imei) στην ευρωπαϊκή μόνο αγορά, αγγίζουν τις 7 εκατομμύρια συσκευές. Αυτές τώρα αν και αραχνιαζουν στα ράφια, είναι προπληρωμενες και μαζί με τις υπόλοιπες αδιαθετες παγκοσμιως, υπολογίζονται στο φοβερό ρεκόρ πωλήσεων του 5s.Οταν μιλάτε με αριθμούς να μιλάτε σωστά. Καληνυχτα σας.