ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
Μ αρεσει να το πιανω , να το βλεπω και να το αισθανομαι ... (για το iphone μιλαω παντα)
Και σαν τετοιο θελει και την αναλογη προσοχη.
Αν εσυ θελεις να το "κακομεταχειριζεσαι" , τουλαχιστον βαλε μια θηκη ή παρε τα καταλληλα μετρα, δε συμφωνεις ?
Άλλο πράγμα απαντάς, μπορεί να είναι και λατρείας, να ανάβεις και κεράκι να το προσκυνάς, να κάνεις και τάματα σε αυτό στη γιορτή του αγίου "i". Όμως είναι και τηλέφωνο, φορητή συσκευή, και ο κόσμος συνηθίζει να βάζει παρόμοιες συσκευές στις τσέπες του. Ας βγάλει μία ανακοίνωση η Apple, ότι οι χρήστες φταίνε πάλι που δεν μεταφέρουν σωστά το αντικείμενο της λατρείας λοιπόν! :ADFADF1:
Θήκη έχω, αλλά για το σπίτι! Μία ζελατίνη για να μη γλυστρά στις επιφάνειες που το βάζω! :afro:
Τελείως φιλικά, θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις αύριο ή μεθαύριο τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να σκεφτείς καλά. Εσύ τι θα σκεφτόσουν για οποιονδήποτε δικό σου άνθρωπο που θα έγραφε κάτι τέτοιο για ένα μηχάνημα, όσο καλά σχεδιασμένο και να είναι αυτό;
Εκτός φυσικά κι αν αστειεύεσαι, οπότε πάω πάσο.
Όταν κάθομαι και το έχω στη μπροστινή τσέπη, δεν έχει λογική; Δεν είπαμε να το βάλεις στο κάθισμα και να κάτσεις πάνω του...
Προσωπικά θεωρώ ότι το μεγάλο της πρόβλημα είναι η απουσία του Jobs. Ο Cook κάθε μέρα φαίνεται όλο και πιο λίγος και αυτό έχει επηρρεάσει τα πάντα. Δεν είναι κακό να το παραδεχθεί κανείς αυτό, ακόμα και αν αγοράζει τα προιόντα της.
στις τσεπες του ας το βαζει ο κοσμος... οχι οταν καθεται ομως ! Απλη λογικη ....
Εγώ έχω ταυτίσει την εποχή Jobs με τη "δημιουργία αναγκών" και την εποχή Cook με την "τρεχάτε ποδαράκια μου να φτάσουμε τον αναταγωνισμό και να ικανοποιήσουμε το λαό". Έχουμε δρόμο μπροστά μέχρι το τελικό συμπέρασμα. Μπορεί να κάνω και λάθος 100%.
Μα όσοι έχουν είδη συνηθίσει να το κάνουν χρόνια
Θέλουν και το κάνουν
Τους βολεύει και το κάνουν
Απλή λογική
Είναι και αυτή
Ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις συνηθειες... κι εγω 7 χρονια χειριζομουνα το κινητο μου μ ενα χερι.
Τωρα ειναι καιρος (μαλλον) ν αλλαξω συνηθεια... δεν ειναι κακο πραγμα η αλλαγη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.