09-09-2014

iphone-6-plus-bending-jokes-1.jpg

iphone-6-plus-bending-jokes-3.jpg

iphone-6-plus-bending-jokes-4.jpg

iphone-6-plus-bending-jokes-5.jpg

Πέρα απο το παραπάνω που είναι και ουσιαστική ανάλυση του τι σημαίνει "πώληση", υπάρχουν ακόμα πιο εντυπωσιακά νούμερα που απλά τυχαίνει να μην αντιστοιχούν σε εταιρίες με μεγάλο τμήμα μαρκετινγκ:

http://gsminsider.com/2014/09/pre-orders-reservations-meizu-mx4-reached-10-million-units/

Με λίγα λόγια έχουν προπωληθεί 10 εκατομμύρια Meizu mx4, αλλά ποτέ δε θα μας γίνει πλύση εγκεφάλου με αυτή την είδηση, ούτε θα παίξει στα media.

ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
Μ αρεσει να το πιανω , να το βλεπω και να το αισθανομαι ... (για το iphone μιλαω παντα :p)
Και σαν τετοιο θελει και την αναλογη προσοχη.

Αν εσυ θελεις να το "κακομεταχειριζεσαι" , τουλαχιστον βαλε μια θηκη ή παρε τα καταλληλα μετρα, δε συμφωνεις ?

Τελείως φιλικά, θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις αύριο ή μεθαύριο τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να σκεφτείς καλά. Εσύ τι θα σκεφτόσουν για οποιονδήποτε δικό σου άνθρωπο που θα έγραφε κάτι τέτοιο για ένα μηχάνημα, όσο καλά σχεδιασμένο και να είναι αυτό;

Εκτός φυσικά κι αν αστειεύεσαι, οπότε πάω πάσο.

Re: Απάντηση: 09-09-2014

στις τσεπες του ας το βαζει ο κοσμος... οχι οταν καθεται ομως ! Απλη λογικη ....

Άλλο πράγμα απαντάς, μπορεί να είναι και λατρείας, να ανάβεις και κεράκι να το προσκυνάς, να κάνεις και τάματα σε αυτό στη γιορτή του αγίου "i". Όμως είναι και τηλέφωνο, φορητή συσκευή, και ο κόσμος συνηθίζει να βάζει παρόμοιες συσκευές στις τσέπες του. Ας βγάλει μία ανακοίνωση η Apple, ότι οι χρήστες φταίνε πάλι που δεν μεταφέρουν σωστά το αντικείμενο της λατρείας λοιπόν! :ADFADF1:

Θήκη έχω, αλλά για το σπίτι! Μία ζελατίνη για να μη γλυστρά στις επιφάνειες που το βάζω! :afro:

Όταν κάθομαι και το έχω στη μπροστινή τσέπη, δεν έχει λογική; Δεν είπαμε να το βάλεις στο κάθισμα και να κάτσεις πάνω του...

οχι φιλε μου δεν αστειευομαι!

Οπως προσεχω τους δισκους βινυλιου που εχω 30 χρονια τωρα και μ αρεσει να τους βαζω και να τους ακουω , ετσι προσεχω και το iphone - ipad - macbook .
To idio προσεχω και το αυτοκινητο μου οπως και πολλα αλλα "αντικειμενα" ...
Εχω ακομα το πρωτο iphone που κυκλοφορησε (αυτο που δεν ηρθε Ελλαδα) και ειναι σα καινουργιο, δουλευει απροβληματιστα .

Αν καποιος δεν εχει τετοια "τρελλα" τουλαχιστον ας βαλει καποια θηκη ή οτι αλλο θελει.

ΥΓ... οι δικοι μου ξερουν τη τρελλα μου, δε με παρεξηγουνε :p

Τελείως φιλικά, θα σε συμβούλευα να ξαναδιαβάσεις αύριο ή μεθαύριο τη συγκεκριμένη ανάρτηση και να σκεφτείς καλά. Εσύ τι θα σκεφτόσουν για οποιονδήποτε δικό σου άνθρωπο που θα έγραφε κάτι τέτοιο για ένα μηχάνημα, όσο καλά σχεδιασμένο και να είναι αυτό;

Εκτός φυσικά κι αν αστειεύεσαι, οπότε πάω πάσο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι στο δικο μου μυαλο... ειδικα για τετοιο κινητο που μιλαμε , phablet 5.5" , οταν οδηγεις μαλιστα (οπως ειπε ο πρωτος που το εβγαλε) .

Όταν κάθομαι και το έχω στη μπροστινή τσέπη, δεν έχει λογική; Δεν είπαμε να το βάλεις στο κάθισμα και να κάτσεις πάνω του...

Tο θέμα με τη δήλωσή σου είναι ότι μετά από αυτήν δεν μπορείς να θεωρηθείς αντικειμενικός συνομιλητής. Από τη στιγμή που λατρεύεις κάτι, δε χωρά συζήτηση. Βλέπεις τα πάντα μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Είναι σαν να κάνουμε συζήτηση για το χριστιανισμό, όχι για την τεχνολογία.

Ποτε να μη πιστευεις εναν "αντικειμενικο" συνομιλητη... δεν ειναι ειλικρινης !

ΥΓ... γι αυτο καλο ειναι να μη συνεχισω , δεν εχει νοημα (ας αναλαβει καποιος αλλος !) :p

Οντως Γιαννη εχουν δικιο τα παιδια. Δε προκειται να δεις ποτε τιποτα αρνητικο στα iPhones, εχεις τρελο κολλημα τελικα. Και γω iPhones αγοραζω αλλα τα αρνητικα τα βλεπω και τα λεω.

Λάθος μου το "αντικειμενικός συνομιλιτής", το ορθό είναι "συνομιλιτής με επιχειρήματα".

Τέλοσπάντων, έχεις κάθε δικαίωμα εννοείται να λατρεύεις σαν θεό τις συσκευές σου, προσωπικά δεν το κατάφερα ποτέ, παρότι είμαι "άρρωστος" με συγκεκριμένους τύπους gadgets.

Εγώ βλέπω τα πράγματα ως εξής. Ένα iphone πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι ένα κινητό τηλέφωνο και οφείλει να είναι συμβατό με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν είναι να προσέχω σαν κόρη οφθαλμού κάτι που κουβαλάω όλη την ημέρα μαζί μου, που δουλεύω με αυτό κλπ, ξεκινάει το πρόβλημα. Δε μιλάμε για πικάπ ή για κάτι τελοσπάντων πιο ειδικής χρήσης.

Από κει και πέρα, και δεν το λέω υποτιμητικά προς εσένα, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω ότι δρας ως apple apologist. Eίναι απόλυτα θεμιτό να λες "Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ έχω κόλλημα με τις συσκευές Apple και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο" και άλλο να προσπαθείς να βρεις μια "λογική απάντηση" για την κάθε πατάτα της Apple.

Kαι τονίζω, δε θεωρώ το λύγισμα του iphone6 πρόβλημα, εφόσον δε λυγίζει υπό νορμάλ συνθήκες (που περιλαμβάνουν αποθήκευση σε τσέπες και όχι το να κάθεσαι όταν το έχεις στην κωλότσεπη). Η Apple έχει μια κακή χρονιά. Προσωπικά θεωρώ ότι το μεγάλο της πρόβλημα είναι η απουσία του Jobs. Ο Cook κάθε μέρα φαίνεται όλο και πιο λίγος και αυτό έχει επηρρεάσει τα πάντα. Δεν είναι κακό να το παραδεχθεί κανείς αυτό, ακόμα και αν αγοράζει τα προιόντα της.

αν αυτο καταλαβατε τοσα χρονια που γραφω σε ολες σχεδον τις κατηγοριες (HTPC-MAC-Φωτογραφια- klp) τοτε ... παω πασο !
Μαλλον δε καταφερα τιποτα ... λυπαμαι για μενα.

Προσωπικά θεωρώ ότι το μεγάλο της πρόβλημα είναι η απουσία του Jobs. Ο Cook κάθε μέρα φαίνεται όλο και πιο λίγος και αυτό έχει επηρρεάσει τα πάντα. Δεν είναι κακό να το παραδεχθεί κανείς αυτό, ακόμα και αν αγοράζει τα προιόντα της.

Μεγα λαθος. Η μετα jobs εποχη περιλαμβανει καλυτερα iphones, πιο εξελιγμενα, πιο ομορφα. Ο jobs εκανε την αρχή, αλλά τωρα μπορουμε να τον αφησουμε στην ησυχια του.

Εγώ έχω ταυτίσει την εποχή Jobs με τη "δημιουργία αναγκών" και την εποχή Cook με την "τρεχάτε ποδαράκια μου να φτάσουμε τον αναταγωνισμό και να ικανοποιήσουμε το λαό". Έχουμε δρόμο μπροστά μέχρι το τελικό συμπέρασμα. Μπορεί να κάνω και λάθος 100%.

στις τσεπες του ας το βαζει ο κοσμος... οχι οταν καθεται ομως ! Απλη λογικη ....

Μα όσοι έχουν είδη συνηθίσει να το κάνουν χρόνια
Θέλουν και το κάνουν
Τους βολεύει και το κάνουν
Απλή λογική
Είναι και αυτή

Αυτο ειναι γι αυτους που πιστευουν οτι ειμαι Apple fanboy , προβατο, τζιχατιστης , οτι ποτε δε βρισκω ελλατωματα σε apple προιοντα κλπ.

Τo πρωτο βιντεο στην Ελλαδα με το iphone 4 kai to περιφημο antennaGate, πριν 4 χρονια .... εδω στο Avclub, με "επιχειρηματα" .

https://www.youtube.com/watch?v=I4uNcxS8uSc&list=UUf-wyes4wS3t8nYwo9O8vdw

@Γιάννης Σπύρου. Με το συμπάθιο, αλλά χαρακτηρίζεις ένα κινητό τηλέφωνο, από αυτά που κατασκευάζονται σε εκατομμύρια κομμάτια και καθημερινά χαλάνε, σπάνε, χάνονται, κλέβονται, πετιούνται, αλλάζονται με κάτι καλύτερο, ή ξεχνιούνται σε τραπέζι καφετέριας, "αντικείμενο ποθου και λατρείας". Επόμενο είναι αυτοί που σε διαβάζουν να κάνουν κάποιες σκέψεις για την αντικειμενικότητά σου. Εγώ πάντως δε φοβάμαι καθόλου τους αντικειμενικούς κριτές, κάθε άλλο. Προσπαθώ μάλιστα να είμαι κι εγώ τέτοιος.

Εγώ έχω ταυτίσει την εποχή Jobs με τη "δημιουργία αναγκών" και την εποχή Cook με την "τρεχάτε ποδαράκια μου να φτάσουμε τον αναταγωνισμό και να ικανοποιήσουμε το λαό". Έχουμε δρόμο μπροστά μέχρι το τελικό συμπέρασμα. Μπορεί να κάνω και λάθος 100%.

Μα ο jobs ηταν πρωτοπορος. ΗΤΑΝ. Τωρα και αυτος θαχε ανταγωνισμο, και αυτος θα ετρεχε. Και ισως τα καταφερνε και χειροτερα απο τον Cook. Για αυτο ξαναλεω, ας τον αφησουμε στην ησυχια του...

Ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις συνηθειες... κι εγω 7 χρονια χειριζομουνα το κινητο μου μ ενα χερι.
Τωρα ειναι καιρος (μαλλον) ν αλλαξω συνηθεια... δεν ειναι κακο πραγμα η αλλαγη.

Μα όσοι έχουν είδη συνηθίσει να το κάνουν χρόνια
Θέλουν και το κάνουν
Τους βολεύει και το κάνουν
Απλή λογική
Είναι και αυτή

Ποτε δεν ειναι αργα να αλλαξεις συνηθειες... κι εγω 7 χρονια χειριζομουνα το κινητο μου μ ενα χερι.
Τωρα ειναι καιρος (μαλλον) ν αλλαξω συνηθεια... δεν ειναι κακο πραγμα η αλλαγη.

Εισαι λαθος.Αλλο να αλλαζεις συνηθεια επειδη η ακτινοβολια του κινητου θα σε πειράξει στα @@ και αλλο επειδη αλλαξε μεγεθος η apple και τα εκανε μαντάρα κατασκευαστικά.
Το πρώτο ειναι δικαιολογία, το δεύτερο οχι.