Δεν υπαρχει περιπτωση, ουτε μια στο δισεκατομμυριοστο, "αστοχια" υλικου σε 9 απο τα 10.οοο.οοο συσκευες.
ΑΝ το "αστοχια υλικου" το ειπε η απλ, ειναι ΓΤΠΚ !!! :furious3:
....και μικρότερα bezels....
Νομιζω ειδες παραπανω το βιντεο που εβαλα για το iphone 4 και οτι το ειχα πει απο την αρχη.
Οσον αφορα το iphone 5 το ειχα κι αυτο και ποτε δε μου "ξεφλουδισε" , ουτε σε κανεναν που ξερω... γιατι να παραδεχτω κατι που δεν το βιωσα και δε ξερω τις συνθηκες που καποιοι λενε οτι συνεβη ?
θα προτιμούσα να ήταν ελάχιστα πιο παχύ ώστε να μην πετάει η κάμερα και να εχει μεγαλύτερη μπαταρία. Άλλο αυτο όμως και άλλο να βγάζουμε προβληματικά ολα τα 6plus..
Καλα πες μας οτι δεν ειχες δει ποτε ξεφλουδισμενο 5αρι.... Δε ξερω αν τοχες σε θηκη και το ακουμπουσες πανω σε μαξιλαρι εσυ...
Αφου ειχες δει τα προβληματα των προηγουμενων μοντελων, γιατι εισαι τοσο καθετος και αντι να πεις, ναι ισως εχει κατασκευαστικο λαθος το 6 plus, αρχιζεις τα ειστε ηλιθιοι που τα βαζετε σε τσεπες και λοιπα ακυρα;
Που το ξέρεις; Η Apple είπε πως ενισχύουν εσωτερικά το κέλυφος με τιτάνιο. Αν κάπου αυτο δεν έγινε σωστά, αποκλείεις την αστοχία υλικού;
.... και μεγαλυτερα βυζια ...
Που το ξέρεις; Η Apple είπε πως ενισχύουν εσωτερικά το κέλυφος με τιτάνιο. Αν κάπου αυτο δεν έγινε σωστά, αποκλείεις την αστοχία υλικού;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Σίγουρα, αλλα ειναι το Touch ID στην μέση και η εμμονή της με την συμμετρία...
εχουν και τα iphone τις αντοχες τους...
αλλο να κατσει ο Συριος με το plus στο αυτοκινητο του , που ειναι λεπτος και αδυνατος και αλλο ο Αμερικανος γελαδαρης στο 4x4 poy zygizei 150 kila ...![]()
loop
Εχω παρει κατι κιλακια τελευταια....(γι αυτό δεν πήρα το 6+)![]()
ολα τεστ που εγιναν απο την Apple , προφανως εχουν καποια ορια και ειναι μεσα σε καποια πλαισια.
Αν καποιος ξεπερασε αυτα τα ορια, τι να κανουμε τωρα ?
Mporei οντως του χρονου ν αυξησουν τα ορια και καλα θα κανουν, αν οντως υπαρχει θεμα και δεν ειναι αστοχια υλικου ή "κακομεταχειριση" .
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κι εγω το ιδιο... πολλα κιλακια, γι αυτο και πηρα το 6![]()
Eχω δει σε φωτο, που δε ξερω πως τα μεταχειριστηκαν.
Αυτο ειναι δυστυχως το θεμα μας... εκει διαφωνω καθετα!
Ενα τετοιο προιον , το προσεχεις , τι να κανουμε.... ?
Δεν ειναι για πετα απο δω κι απο κει.
Αν θες κατι τετοιο, υπαρχουν απειρα αλλα κινητα.
Προφανως και η αππλε εχει κανει λαθη, αλλα ποιος δεν εχει κανει.
Το galaxy s4 που ειχε παρομοιο θεμα, ουτε κουβεντα δεν ακουστηκε. Αλλα ποιος χεστηκε για τη samsung ?
Το δικο μου μαυρο 5αρι με το που το ανοιξα ηταν ηδη ξεβαμμενο. Το πουλησα αμεσως και πηρα ασημι. Δεν εχω δει 5αρι που να μην εχει ξεβαψει εστω και λιγο, ακομη και μεσα σε θηκη. Τωρα αν θεωρεις φυσιολογικο να τοχεις τυλιγμενο με τιποτα ζελατινες ή να μη το ακουμπας πουθενα μη τυχον ξεβαψει ή να μη το βαζεις στη τσεπη μη τυχον λυγισει, τοτε γινεσαι δουλος του κινητου. Εγω δε θα γινω ποτε παντως. Το 5s μου παντως δεν παθαίνει Χριστό. Τετοια αντοχη θελω και στο 6.
περιμενε το 6S τοτε ...![]()
Ναι, το αποκλειω σε ποσοστο 9 στα 10.οοο.οοο.
Αυτο που δεν αποκλειεται ομως ειναι το ποσοστο ειναι 10.οοο.οοο στα 10.οοο.οοο. Τοτε ισως να ειναι αστοχια
looool
Δλδ λες ότι αφησε επίτηδες μεγαλο μπεζελ πανω για λογους συμμετρίας;
Δε νομίζω...
Ισα ισα που η συμμετρία δε συναδει με το hi design...
Ξεχασε το αυτό! Θα το πάρω και αν λυγίσει θα στο στείλω να το φας! :idea:
ενα iphone ειναι αντικειμενο ποθου - λατρειας, δεν ειναι μονο ενα εργαλειο ακομα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.