10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Re: Απάντηση: Re: 10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Αυτό που κάνεις όμως είναι χειρρότερο...
icon12.gif

Καλα, επειδη μπορει να εχεις δικιο, ας εξηγηθω
- και συγγνωμη απο τον Παναγιωτη που βιαζω το θρεντ του -

Μου φαινεται "βουνο" (σε σχεση με μια stand alone συσκευη), η διαδικασια που πρεπει να ακολουθω προκειμενου να δω μια ταινια
Επειδη δεν μενω μονος, η διαδικασια αυτη ειναι ακομη δισκολοτερη για την συζυγο. Θα εκκνευριζομαι (φανταζομαι) οταν κατι - ποιο απο ολα - δεν θα πηγαινει καλα.

Ελπιζω να το "εσωσα"
Παντως, πολυ φοβαμαι, μολις ξεκαθαρισει το "τοπιο" να εχω και εγω htpc.

Με λίγη αρχική ενασχόληση και ένα remote των 35 είναι όλα τόσο εύκολα και ποιοτικά που δεν χρήζει σκέψης το θέμα.

Με λίγη αρχική ενασχόληση και ένα remote των 35 είναι όλα τόσο εύκολα και ποιοτικά που δεν χρήζει σκέψης το θέμα.

Δεν ειμαι αρνητικος για htpc, απλα προβληματιζομαι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Μου φαινεται "βουνο" (σε σχεση με μια stand alone συσκευη), η διαδικασια που πρεπει να ακολουθω προκειμενου να δω μια ταινια.

Καλά, εδώ συμφωνώ μαζί σου 100%...
Άσε το Τάκη και το Σύριο να λένε τα δικά τους... Το HTPC είναι μακράν η καλύτερη γκόμενα αλλά σου πρήζει τα........ :grandpa:

…για προβόλι έλαβαν τέλος.:firstprize: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Έκοψα το τσιγάρο και…:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Το πήρα, το πήρα το προβόλι το καλό…:fahne90:

JVC HD1 :SFGSFGSF:
Νεότερα στο μέλλον. Δεν έχω βρει σιδερά. Ακόμη δεν αποφάσισα για νέο HTPC.

Καλορίζικος, 'καλοτάξιδος' και καλοθέατος Παναγιώτη...

Ντίνο... ας το πάρει το ποτάμι...

Μη μας αφήνεις στο σκοτάδι...

Μα ειπα στο #24.

Και εν παση περιπτωση, αυτη ειναι μια αποψη καποιου (εμενα δλδ), ο οποιος εχει ελαχιστη γνωση σε σχεση με εσας που ασχολειστε χρονια τοσο με προβολεις, οσο και htpc, αλλα και γενικοτερα.
:grinning-smiley-043

Κωστα, δεν υπαρχει κανενα suspense, ουτε υποννοω κατι αλλο απο αυτα που γραφω παραπανω.-bye-

Ειναι αληθεια οτι το HTPCδεν ειναι "παταω το κουμπι και βγαινει η χοντρη"...
Απλα αν σεταριστει σωστα , ειναι αλλου...
Το προβλημα ειναι αν σου το σεταρει αλλος και κατσει καμια στραβη! :D
Τοτε τι κανουμε? :D

YΓ: Για να σε παρηγορησω Ντινο, η ιδιαδικασια με τα HD φανταζει τρομερα απλη σε συγκριση με τα φιλτρα κλπ που βαζαμε για να βελτιωσουμε την εικονα με τα απλα DVD!

Παναγιώτη, εύχομαι τις καλύτερες νύχτες να τις περάσεις με το μηχανάκι σου όχι ρυθμίζοντας αλλά βλέποντας ταινίες…πάρε ένα καλό dvdp και άσε τις γκόμενες (HTPC ;) ) για τα παιδαρέλια… Μη το κοιτάς το Μπαμπή απλώς του αρέσει να ξεροκοίτα που και που… με τη γριά κότα στα 576p είναι ερωτευμένος ;) :grinning-smiley-043

Καλές Θεάσεις και λίγες ρυθμίσεις ….-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Καλά, εδώ συμφωνώ μαζί σου 100%...
Άσε το Τάκη και το Σύριο να λένε τα δικά τους... Το HTPC είναι μακράν η καλύτερη γκόμενα αλλά σου πρήζει τα........ :grandpa:

Εδω παρα την εμπειρια σου θα διαφωνησω.

Μπορει να ειναι overall η καλυτερη γκομενα (οτι κανει δλδ τα "παντα")
αλλα μπορει καποια αλλη να ειναι καλυτερη σε συγκεκριμενα "παιχνιδια".
Με πιανς φαντοζομαι...

Απάντηση: Re: 10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Παναγιώτη, εύχομαι τις καλύτερες νύχτες να τις περάσεις με το μηχανάκι σου όχι ρυθμίζοντας αλλά βλέποντας ταινίες…πάρε ένα καλό dvdp και άσε τις γκόμενες (HTPC ;) ) για τα παιδαρέλια… Μη το κοιτάς το Μπαμπή απλώς του αρέσει να ξεροκοίτα που και που… με τη γριά κότα στα 576p είναι ερωτευμένος ;) :grinning-smiley-043

Καλές Θεάσεις και λίγες ρυθμίσεις ….-bye-

Να παιζεις απλως 576 γραμμες με αυτον τον προβολεα ειναι ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: 10 χρόνια αναζητήσεων, συζητήσεων, συμφωνιών..

Να σας δω βρε διαολια, μολις παρω, και μετα που θα σας αρχισω να σας πρηζω (τον Havoc θα τον αφησω ησυχο) που θα κρυφτητε....:furious3:

Ανάμεσα στα παΐδια.:operator: