nikolai asimov
Senior Member
- 19 August 2012
- 558
εγω θελω να ρωτησω. frank zappa - freak out μηπως θα επρεπε να ειναι στην λιστα ?
γραψτε λαθος. το εχει ως mothers of invation.

εγω θελω να ρωτησω. frank zappa - freak out μηπως θα επρεπε να ειναι στην λιστα ?
πέρα από κάθε πλάκα, το "έπρεπε να είναι στη λίστα" είναι άαααααλλη μια ατέλειωτη λίστα.
91. Can - Monster Movie (United Artists, 1969)
28. Amon Duul II - Phallus Dei (Liberty, 1969)
Πλέον προτιμώ να βρώ ένα Lynyrd Skynyrd που δεν έχω, ενα James Taylor , τίποτα ΖΖ Τοp....
Τελικά το μόνο που κατάφερα, είναι να σας μπερδέψω με την αρίθμηση.Αδικαιολόγητη απόσταση. Κανένας δίσκος των Amon Duul ΙΙ δεν μπορεί να βρίσκεται τόσο ψηλότερα από οποιοδήποτε CAN!
...
Ένα σκεπτικό που εγώ μπορώ να υποθέσω είναι ότι το μούβι ήταν η πρωταρχική τους κατάθεση, άρα είχε το στοιχείο του σοκ, το τάγκο έπεται και η μπάμια είχε το εύληπτο "Vitamin C". Οποιοδήποτε από τα τρία και να περιείχε η λίστα, για μένα είναι ΟΚ.ξαναρώτησα πιό πάνω...
γιατί είναι ανατρεπτικό το movie και όχι η μπάμια ή το ταγκο ή ....?
οι beatles δεν μπαίνουν σε λίστα.
είναι σαν να πηγαίνεις για ψώνια και να λές ξέχασα να γράψω ψωμί...
κοίτα ρε που θα κάνουμε cult και τον Δάκη εδώ στο φόρουμ...:icon15:
o tempora...
:ADFADF1:
μμμμμμ.... Δάκης ....εναλλακτικός θα έλεγα.
“Τόσα καλοκαίρια μου είχαν φύγει από τα χέρια”…
Δηλαδή πολλά καλοκαίρια ήταν μόνος και τον έπινε…
Άρα το mainstream είναι να περνάει μαύρα καλοκαίρια
«Ρώταγα τι φταίει για το στόμα μου που καίει τώρα ξέρω πως τα χείλη σου ζητούσα»
Εφόσον λοιπόν πλέον ξέρει, τότε τα χείλη έχουν έρθει αυτό το καλοκαίρι και έτσι δεν καίει πια το στόμα του! Συνεπώς το καλοκαίρι τούτο συνέβη το ανέλπιστο! Ήρθαν τα χείλη! Άρα τι είναι αυτό το καλοκαίρι?????????
Εναλλακτικό
Οπότε τι είναι ο ερμηνευτής?
Εναλλακτικός ….. :firstprize::firstprize::firstprize:
Δεν φτιάχνουμε μία λιστα εμείς? από 2 ο καθένας...λογικά θα φτασουμε τα 100!
Προειδοποίηση: οι Beatles ισοδυναμούν με Ignore!
Βέβαια θα μπορούσε σε οποιαδήποτε λίστα να βρίσκεται το magical, αλλά γενικά αυτά δεν τα φωνάζουμε γιατί θα πάρετε θάρρος και μέχρι το 2020 θα έχετε παρουσιάσει και τα 15 επόμενα remaster που θα κυκλοφορήσουν:ridinghorse:
Πάνο, θενκς, με χαροποιεί ιδιαίτερα όταν άνθρωποι που εκτιμώ βρίσκουν κάτι σε αυτά που λέω, γράφω, υποδεικνύω.Καλη λιστα Γρηγορη, ευγε για την παρακινηση
εχει μερικους που δεν τους εχω ακουσει καν....
Το Spin το διαβαζα παλια αλλα το εκοψα γιατι ηταν αρκετα μονοδιαστατο και ειχα αρχισει να μη συμφωνω με τις κριτικες του
παντως ειναι λιγο ... καπως το συγκεκριμενο περιοδικο να βαζει σε λιστες την Pauline Oliveiros η τον Stockhausen και αρκετους ακομα απο τη συγκεκριμενη λιστα
δηλαδη καλλιτεχνες που δεν εχει αφιερωσει ουτε μια γραμμη στις σελιδες του...
δεν ξερω κιολας, μπορει να εχει αλλαξει περιεχομενο οσο δεν το διαβαζω και να ειμαι αδικος
το Phallus Dei ειναι οπως το λεει και η λεξη ... A Monster
μεσα σε ολες τις λιστες και πολυ ψηλα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.