100Hz HD : Samsung (A656, A756, A786), Sony( w4500), Philips (7403)

Μπα, δεν είσαι καθόλου παράξενος, απλά καμία δεν είναι τέλεια όταν παίζει bluray, γιατί απλά το bluray είναι προβληματικό στον τομέα της κίνησης. Η πληροφορία είναι λίγη στα 24Hz. Πουθενά δεν θα βρεις το τέλειο σε αυτό...

Οπότε, πρέπει να δώσεις βαρύτητα εκεί που θα είναι η βασική χρήση της τηλεόρασης. Αν την θες κυρίως για να βλέπεις τηλεόραση, ίσως είσαι καλά με την philips. Αν βλέπεις περισσότερο ταινίες, ίσως να πήγαινες σε σόνυ ή panasonic πλάσμα.

Πάντως αν κατάλαβα καλά, δεν σε ενθουσίασε η LG σε σχέση με την philips, έτσι;

Μπα, δεν είσαι καθόλου παράξενος, απλά καμία δεν είναι τέλεια όταν παίζει bluray, γιατί απλά το bluray είναι προβληματικό στον τομέα της κίνησης.

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχεις μεγαλο αδικο σε αυτο.

Στις Philips μπορει να ειναι οντως προβληματικο , σε αλλες μαρκες πχ. Sony , Panasonic δεν ειναι.-bye-

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχεις μεγαλο αδικο σε αυτο.

Στις Philips μπορει να ειναι οντως προβληματικο , σε αλλες μαρκες πχ. Sony , Panasonic δεν ειναι.-bye-

Καλά, το ήξερα ότι δεν θα συμφωνήσουμε όλοι σε αυτό, αλλά εγώ παντού το βλέπω προβληματικό... :blush:
Ακόμα και στην μαύρη... :blush:

Εμένα δεν με ενοχλεί, αλλά νομίζω υπάρχει...
Άλλωστε, συμφωνεί και το hitech μαζί μου!!! :flipout:
Αυτό πώς το αγνοείς, τόσο έγκυρη πηγή;; :flipout:
-bye-

Μπα, δεν είσαι καθόλου παράξενος, απλά καμία δεν είναι τέλεια όταν παίζει bluray, γιατί απλά το bluray είναι προβληματικό στον τομέα της κίνησης. Η πληροφορία είναι λίγη στα 24Hz. Πουθενά δεν θα βρεις το τέλειο σε αυτό...

Οπότε, πρέπει να δώσεις βαρύτητα εκεί που θα είναι η βασική χρήση της τηλεόρασης. Αν την θες κυρίως για να βλέπεις τηλεόραση, ίσως είσαι καλά με την philips. Αν βλέπεις περισσότερο ταινίες, ίσως να πήγαινες σε σόνυ ή panasonic πλάσμα.

Πάντως αν κατάλαβα καλά, δεν σε ενθουσίασε η LG σε σχέση με την philips, έτσι;

οχι ιδιαιτερα...προτιμω να μεινω σ αυτο που εχω και ξερω τι παιζει παρα να το ρισκαρω ξανα απο την αρχη με τυχον αλλα προβληματα.Κοιτα εγω βλεπω μονο ταινιες...και την βδομαδα αντε 2 ωρες τηλεοραση max!Αλλα δεν ειμαι μονο γω...υπαρχει και παρεα!Χε χε!!!Που βλεπει αρκετα τηλεοραση οποτε δεν μπορω να παραβλεψω το πλεονεκτημα της philips σ αυτο το τομεα.
Επισης επειδη ολες σ αυτα τα λεφτα κατι θα χουν...δεν την ψαχνω αλλο.Ισως να την αλλαζα για την w4500 αλλα μας τελειωσε!Επισης ρε παιδια τι να λεμε...πας να αγορασεις τηλεοραση και θελουν να παρεις γουρουνι στο σακι!
Δεν μπορω να πω οτι το 24p ειναι προβληματικο...δεν μπορω να τ αποριψω ετσι κατευθειαν.Απλα φανταζομαι οτι οι εκαστοτε εταιρειες δεν καθονται τουλαχιστον σ αυτη την κατηγορια να βγαλουν κατι αρτιο ωστε να το παρουσιασουν σωστα...η μια εχει halo...η αλλη κανει 3:2 pull down...η αλλη εχει συννεφα στις γωνιες και παει λεγοντας...συμβιβαζομαστε με καποια πραγματα , βρισκουμε αυτο που ναι πιο κοντα στα γουστα μας και μεχρι να χουμε την δυνατοτητα να παμε παραπανω μενουμε σ αυτα.
Οποτε για τωρα Philips...Ευχαριστω πολυ παιδια!

Πάντως μην νομίζεις ότι και οι ακριβότερες διαφέρουν πολύ σε αυτόν τον τομέα (αναπαραγωγή bluray). Δηλαδή μια 9703 ή μια 9903 δεν θα είχε σημαντικά καλύτερη κίνηση. Τουλάχιστον το hitech βάζει την ίδια βαθμολογία σε όλες σε τις φίλιπς σε αυτό το χαρακτηριστικό... (9,7 αν θυμάμαι καλά...)
http://www.4pi.gr/hitech//data/xls/T143_TV_40_42_internet.html

Παιδια και να πω κατι...αυτο που ειδα στην Lg δεν παει να πει οτι ειναι στανταρ...μην αποτρεψω καποιον μονο με 5 λεπτα που την ειδα!Ειπαμε οτι δεν ειχα την ανεση να την τσεκαρω στο φουλ(δεν ειχε καν το τηλε κοντρολ της)...μπορει το true motion που εχει να ηταν στο μεγιστο κι oxi στο min που εχω διαβασει οτι πρεπει να ναι.Στο max υπαρχουν καποια προβληματα(πιθανον αυτο που ειδα εγω)...Απλα δεν το ρισκαρω...καλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι!Και υπαρχει και η επλιδα του firmware upgrade 5:5 pull down στη philips...
Oσο αφορα φιλε petasis τις ανωτερες philips ειμαι σιγουρος οτι πανω κατω τα ιδια θα ναι γιατι ολες κανουν 3:2 pull down...αντε να στρωνει το halo...
Θα θελα πολυ να δω μια sony να παιζει 24p...μεχρι καποιο φιλαρακι να αποκτησει καμια και να της βγαλουμε τα ματια...με την επιθυμια θα μεινω!

Ενα review της LG...

http://www.avforums.com/reviews/LG-42LG7000-LCD-TV-Review.html

και ενα αποσπασμα του για το θεμα της εικονας σε 24p που παρατηρησα στο Κωτσοβολο...

as with the “Real Cinema” mode turned on in the Expert Menu, everything is smooth and filmic – well, for a while, anyway. Every so often, the display would “skip a beat” and miss out a few frames, which is even more jarring than the standard 3:2 judder we’d get on a non-24p setup. As a result, we turned off the 24p “Real Cinema” mode and made do with the more traditional, rhythmical judder, instead of long periods of smoothness followed by a skip.

Δεν ειμαι τρελλος!Δεν ειμαι τρελλος!!!:party:!!!!
Βεβαια αναφερει οτι απενεργοποιοντας το true motion το προβλημα διορθωνεται!Επισης οτι κατα τ αλλα εχει πολυ καλη αποδοση και ειναι value for money...