100Hz HD : Samsung (A656, A756, A786), Sony( w4500), Philips (7403)

Πάντως στις μέρες μπορείς να "αγοράσεις" οποιαδήποτε πιστοποίηση, αφού τα πάντα εμπορευματοποιούνται. Για παράδειγμα, τα διπλώματα οδήγησης, τι πραγματικά αντιπροσωπεύουν; Τα πτυχία των "διάσημων" πανεπιστημίων της αλλοδαπής που δίνονται από Ελληνικά κέντρα σπουδών; Τα πτυχία της αντιγραφής που δίνονται εδώ; Οι πιστοποιήσεις ISO; Και σίγουρα δεκάδες παραδείγματα υπάρχουν...

Παιδια διαβασα μεσα στο forum οτι εχουν αποσυρει την w4500...Ισχυει κατι τετοιο η οχι?Βασικα αναμεσα στη sony και στην lg θα παιξω...Οι ιντσες της lg ειναι πολυ ελκυστικες και επισης η τιμη της.Θα δω και την sony στο pull down...Θελω να δω τις διαφορες.

Φιλε petasis δεν ξερω απο επεξεργαστη σε επεξεργαστη τι παιζει αλλα θα σου πω αυτο που διαβασα και ηταν και καλα επισημη απαντηση της Philips σε παρομοιο προβλημα...Τους ρωτουσε ενα παληκαρι πανω κατω για το προβλημα που χα και γω και αυτοι απαντησαν οτι επειδη η sony ηξερε οτι θα βγαλει το BR και το ps3 ειχε εκ των προτερων την τεχνογνωσια για να εξελιξει τις τηλεορασεις της...Αντιθετα η philips δεν ειχε προνοησει για κατι τετοιο...Και καταληγει οτι το φτωχό τοτε Pixel plus(πρεπει να ταν το πρωτο) ειχε το ταπεινο ρυθμο επεξεργασιας δεδομενων 300 kb/sec!Δεν μιλαμε για το ρυθμο μεταφορας δεδομενων απο BR...τι να προλαβει να επεξεργαστει...?!Λεω εγω τωρα με το φτωχο μου το μυαλο...μηπως τελικα τo pixel plus σε οποιδηποτε εκδοση του δεν εχει ξεπερασει καποιες παιδικες αρρωστειες?Μηπως σ ολες τις εκδοσεις αντι να δεχεται και να επεξεργαζεται 1080p σημα κανει την μετατροπη απο p σε i και παλι σε p?Και ποια το θεμα λυνεται στο perfect pixel?Γιατι η Philips μεσα στο site της επιμαινει περισοτερο στο 24p απ οτι στα προηγουμενα μοντελα pixel plus?Θα ηταν σωστοι αν λεγαν οτι παει μεχρι 1080i!Τι να κανουμε την μετατροπη...της μετατροπης ...παρε μετατροπη...!Αυτο το αμοιρο το σημα εχει περασει 40 κυματα!!!!Τι να χει μεινει ?
Οφειλω παντως να της αναγνωρισω το οχι τοσο για μενα ουσιαστικο ντιζαιν,το πολυ καλο σημα και εικονα σε αναλογικα καναλια και τη τελεια φανταζομαι προσαρμογη απο 16:9 σε 4:3...Λετε ρε παιδια να μην μπορεσω να βρω κατι αντιστοιχο και το μαγικο χαρτακι να το φαω?!Πιστευω οτι η sony με την ρυθμιση smart θα χει αναλογο αποτελεσμα...αλλα ειναι και απο την αλλη η LG...τα καλλη της κοκκινομαλλας...ειναι ακρως δελεαστικα...Ειδωμεν!
Παντως απ οτι καταλαβα μεχρι 1500 e ...το τελειο δεν παιζει...Ρε παιδια...μηπως να παω να πουλησω κανα αγροτεμαχιο για να μπορεσω να παρω καλο σετακι?!!!!:idea:

Τελικα μαλλον η W4500 ειναι σε ελλειψη λογω πολυ καλων πωλησεων (Πανευρωπαικα) απο οτι ελεγε αλλο μελος.

Αυτα περι καταργησης ειναι ψεματα.

Παιδια και γω απ οσο εχω δει σ ολα τα site την εχουν κατοπιν παραγγελιας...ξερω γω...αν προλαβω τ απογευμα θα κανω μια βολτα να ρωτησω σε 2-3 μαγαζια...και φυσικα θα παω κι απο κει που αγορασα την δικια μου και θα σας πω.Αν παντως ισχυει η αποσυρση μοναδικη επιλογη μενει η lg...
Ρε παιδια κανενας που να χει τεσταρει την 9703?Ετσι ...να δουμε τι λεει...

Φιλε Yperion εκανα μια γυρα στα μαγαζια...και mediamarkt και κοτσωβολος ειπαν για την Sony τελος...Την αποσυραν λεει...!
Εχουμε και λεμε παιδια...
LG 7000: Ειναι αυτο που λεμε...value for money.Εχει αρκετα καλη εικονα σε αναλογικα καναλια...αλλα το τραβηγμα που κανει ειναι λιγο αισθητο...σε blueray δεν την ειδα μιας και ο εκει πωλητης κρατουσε μαστιγιο...!Αντε συ να πας να παρεις τηλεοραση...αυτοι θελουν να πουλανε και αν γινεται να μην εχουν καν δειγματα!!!
Μολις μπορεσω να την δοκιμασω και σε ΒR θα σας πω...αν και μια 42 που επαιζε κατι σποτακια φαινοταν μια χαρα...
Και παμε στην "δικια μου" 7403...οτι πω γι αυτη ισχυει για ολες τις philips μεχρι και 9703..με μια υποσημειωση γι αυτην στο τελος.
Philips 7403:Εχουμε λοιπον αρκετα καλη εικονα σε αναλογικο σημα αλλα φανερο πλεονεκτημα τη τελεια προσαρμογη απο 16:9 σε 4:3.Πραγματικα δεν καταλαβαινεις οτι γινεται καποια προσαρμογη...αλλα μεχρι εκει...Τα χρωματα καταρχην και η εικονα δεν απηχαν φοβερα απο την lg...δεν μπορω να καταλαβω την τοσο μεγαλη διαφορα στη τιμη αναμεταξυ τους.Ισως με λιγο ρυθμιση η Lg να δειχνε και πιο καλα(ειπαμε ομως ο πωλητης..μαστιγιο!)Απο ΒR..τα χουμε πει...παμε γι αλλα.Στο μεταξυ αυτες οι δυο ηταν διπλα διπλα οποτε ειχα πολυ αμεση εικονα.
Παμε και στις Samsung...
Και οι δυο (756 και 786) ειχαν παρα πολυ ζωντανη εικονα ...ισως παρα ζωντανη...ιδιως η led ηταν ολοζωντανη!Σε spotakia που επαιζε εκατσα να την χαζευω...δεν ειδα καποιο προβλημα αλλα και παλι δεν ηταν ταινια...ηταν spot.Απλα απ οσο ειδα καναν τη χειροτερη προσαρμογη ...ηταν αρκετα αισθητο ιδιως διπλα στη Philips.
Sony...w4500:...Aπουσια...μονιμη μαλλον.Κριμα...
Yπηρχε ομως η 46'...Παιδια ηταν υπεροχη...πραγματικα υπεροχη...σε BR που επαιζε το Quantum ...πολυ καλη.Το μονο που δεν μπορεσα να δω ηταν η προσαρμογη ...αλλα μενω ησυχος με τα λογια του Yperion για την επιλογη smart.
Απλα αναφορικα και ετσι για το θεμα...η Χ3500...ηταν πανεμορφη...απο καθε αποψη...!
Και παμε στην Philips 9703...:Οπως ειπα ισχυει οτι και στην 7403 σ αναλογικα σηματα...και παμε BR...ΧΑΛΙΑ!!!!Φανταστειτε οτι επαιζε spotakia δικα της...(μια τυπισσα που μπαινει σ ενα κλαμπ νυχτα...εναν σερφερ...) και το φαινομενο που ειχε η δικια μου ηταν εμφανεστατο!!!Παιδια τηλεοραση 2 χιλιαδων ευρων και κατι...επασχε απο judder!!!Αυτο το ρημαδι το pull down 3:2...Παιδια πιστεψτε με...δεν ειμαι υπερβολικος...την κοιταζα ξανα και ξανα μηπως κανω λαθος...Ειλικρινα σας μιλαω...
Ολες ηταν 40-42 ιντσες εκτος απο την LG που ηταν 47.Πανω που ειπα οτι βρηκα μια πολυ καλη υποψηφια...Γεια σας η Sony...αρα σε kατω απο 1500 euro μενουμε μ οτι εχουμε η παμε lg...η δινουμε κατι παραπανω...αρκετα και παμε στη sony...δεν ξερω ρε παιδια..θα δουμε και σε BR τι παιζει και θα δουμε...Αυτα προς το παρον...

φιλε μου ...η samsung τηλεορασεις εχουν τοσες ρυθμισεις για την εικονα και τα χρωματα που μπορεις να την φερεις εκει που θελεις...μα τοσες ρυθμισεις που μπορει και να σε ζαλισουν κιολας! στα μαγιαζια δεν ειναι ασφαλες μερος γιατι τις ρυθμιζουν στο full να εντυπωσιαζουν σε υπερβολικο βαθμο. εγω σημερα παρηγγειλα την samsung 40a756

Re: Απάντηση: 100Hz HD : Samsung (A656, A756, A786), Sony( w4500), Philips (7403)

Απο τις τηλεορασεις που αναφερεις εγω θα τις κατετασα...

856>786>W4500>756=LG7000

Aλλα καμια σχεση 47LG7000 με οποιαδηποτε απο τις υπολοιπες στις 40" , μιλαμε για αλλη αισθηση.

Kαι γω προς τα κει με βλεπω να καταληγω μ ενα μικρο συμβιβασμο στο τραβηγμα του τηλεοπτικου σηματος...Ασε που μπαινει και ο ψυχολογικος παραγοντας απο 42' να πας σε 40'...Ξερω η διαφορα ειναι ελαχιστη αλλα αλλο 40 και αλλο 47!!!Σχεδον κανονικο σινεμα θα φαινεται στο σαλονακι μου!(αποσταση θεασης περιπου απο 2 μ μεχρι και 5 περιπου...ειναι λιγο περιεργα διαμορφωμενο...)
Παντως παιδια εμενα με κερδισαν αρκετα οι SONY...δεν ξερω αλλα μ αρεσαν πολυ...φαινεται να τα κανουν ολα τουλαχιστον αξιοπρεπως με πολυ καλη συμπεριφορα στο 1080p/24p και ωραια προσαρμογη στο τηλεοπτικο σημα.Μια μικρη επιφυλαξη για το clouding που στην 46αρα τουλαχιστον δεν το παρατηρησα και για τις samsung επισης επειδη οπως ο φιλος παραπανω εχουν πολλες ρυθμισεις και μπορει να κανουν κι αυτες σωστο "τραβηγμα"...απλα δεν μπορεσα ν ασχοληθω μαζι τους.Ξενερωσα με philips...θα τις επελεγα μονο για απλη τηλεθεαση για καμια κρεβατοκαμαρα και παλι θα ταν ασυμφορες λογω οικονομικης πολιτικης της εταιρειας.Οποτε αν δεν σκασει σχετικα γρηγορα η αντικαταστατρια της w4500...(γιατι για z4500 και x4500 δεν ειμαστε...πολλα τα αγροτεμαχια...)παμε καρφι για lg.Αντε ρε γερο - παραξενε να τελειωνουμε...!!!:slapface:!Και μετα...ξερετε...και δως του review και εντυπωσεις!!!

Φιλε petasis την LG την παιρνεις περι τα 1200 αν την ψαξεις...εμενα μου βηαινει να δωσω ακομα 150 e.

Yperion σ ευχαριστω πολυ!Ολοι με το Skroutz ανα χειρας παμε αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση περιοριζομαι λογω αλλαγης...Μακαρι να μου διναν τα λεφτα μου πισω.Πρεπει υποχρεωτικα απο το ιδιο καταστημα - αλυσιδα ηλεκτρονικων...πηρα τον εξοπλισμο του σπιτιου μου και κατεληξα υποχρεωτικα εκει λογω προσφορας ατοκων δοσεων...αρκετων θα ελεγα...Αν μιλαγαμε για 1100 e δεν θα την εψαχνα καθολου!!!Καρφι θα την ειχα παρει!!!!Απλα τωρα ολα τα μοντελα που συζηταμε ξεκιναμε απο 1200 την w4500 που δεν παιζει ομως...1350 την lg και γυρω στα 1500 oi samsung.Aν μεσα στη βδομαδα δεν αλλαξει κατι κι ολα πανε καλα τοτε παμε για lg!

Μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Και εγω ειχα ενδιασμους να βάλω LG τηλεόραση στο σπίτι μου αλλά τελικά το αποφάσισα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος..

Αρκετά καλή σε τηλεοπτικό σήμα (που δεν με απασχολεί ιδιαιτερα, αλλιως θα έπαιρνα plasma ) και άριστη σε DVD και Bluray :grinning-smiley-043.

Να σκεφτεις οτι ημουν μεχρι την τελευταια στιγμη να παρω την 42άρα αλλά ευτυχώς προλαβα και αλλαξα γνώμη (με έπεισε η γυναίκα μου :flipout:) και πήρα την 47άρα.. ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

θεωρώ οτι προσφέρει ενα εξαιρετικο value/money σε οσους την αποκτήσουν

Αντε να μου έρθει και το popcorn hour να παρει φωτιά η DSL :grinning-smiley-043

Φιλε Geoha εμενα η γυναικα ηθελε Philips!!!!Eμ...!Βασικα ειχα καταληξει στην Samsung 656 και στην 7403 απο μονος μου και απλα της ειπα διαλεξε μια απο τις 2!Τι το θελα...:violent-smiley-008:Πλακα κανω...τωρα δεν υπαρχει γνωμη...της φαινεται μεγαλη η 47...Πιστευω ομως οτι θα κανει πολυ μεγαλη διαφορα με την 42αρα που χω τωρα...!Και γω τα ιδια πιστευω...ελαφρο μειονεκτημα η προσαρμογη στα 4:3 αλλα κατα τ αλλα μια χαρα.Δεν ειμαστε να σκαμε 2000e και καθε 3 χρονια...!Δεν εχεις κανενα προβλημα με judder και τετοια σε blue ray?αντε και μ αυτα π ακουω εκει που ελεγα οτι θα το καθυστερησω λιγο μπας και βγει κατι αλλο (SONY) η πεσει η τιμη...με βλεπω αν ειμαι τυχερος το ΣΑΒΚΟ να εχουμε πρωταθλημα fifa2009 σε 47αρα!!!!!Θα γινει γηπεδο το σπιτι!!!!

Ρε παιδια φτασαμε που φτασαμε στις 47...οι 50αρα ...?!Ειναι plasma βεβαια...αλλα αυτο ειναι τοσο αρνητικο?Στη τιμη ειναι πολυ κοντα...μηπως να την σκεφτομουν κι αυτη?

Ρε παιδια φτασαμε που φτασαμε στις 47...οι 50αρα ...?!Ειναι plasma βεβαια...αλλα αυτο ειναι τοσο αρνητικο?Στη τιμη ειναι πολυ κοντα...μηπως να την σκεφτομουν κι αυτη?

Το μονο αρνητικο ειναι η μεγαλυτερη καταναλωση που συνεπαγεται οτι το καλοκαιρι θα εχεις πολυ ζεστη στο δωματιο.

Κατα τ'αλλα οσο μεγαλυτερη τοσο καλυτερα...-bye-

και μια ερωτηση...τι ακριβως ειναι το halo effect?προσπαθησα μεσω google να δω τι ειναι αλλα δεν εβγαλα ακρη.Υπαρχει τελικα καποια τηλεοραση lcd ή plasma ή led που εχει καλη καλη εκονα και δεν κοστιζει μια περιουσια?Ή απλα συμβιβαζομαστε με καποια πραγματα και τελειωνει η ιστορια?

Yperion στην εικονα δηλαδη καμια διαφορα?αν ναι τελικος κριτης θα ναι το επιπλο που εχω και οι διαστασεις της τηλεορασης...
αλλα μιας που τ σκεφτομαι...μηπως να εβαζα ενα προτζεκτορα?!!!!:party:!!!!ΧΕ ΧΕ!!