Γεια σου φιλε petasis...λοιπον κατσε να τα παρουμε ενα ενα γιατι βλεπεις μου βγαινουν ολα τα νευρα και το παω μπαλλα...
1)Για την 9731 δεν ξερω κατι...και πλεον το λεω γιατι αν δεν δω...τα specs δεν μου λενε τιποτα!!!Απλα αν ειχαμε γνωμη απο 9703 και perfect pixel ...Nα ξερουμε τι γινεται.Αν δεν εχεις φιλε μου προβλημα τοτε εισια τυχερος!!!
2)Η 42pfl7403 αγοραστηκε 1200e ...τα 2500e πηγαιναν καθαρα στην 42/9703.Απλα επειδη κι αυτη κανει 3:2 pull down και δεν την εχω δει σε ταινια...(κι οχι σ αυτα που παιζουν στα καταστηματα...φυση ...και στημενα βιντεακια με χαμηλο ρυθμο αλλαγης εικονας και φωτεινα...που εκει ολεσ καλα δεινουν πανω κατω...οι με ταινιες που τις εχουν ρυθμισει οπως θελουν και φαινονται ολα πενα)αν κι αυτη εχει τετοιο προβλημα...τοτε καποιος εχει ριξει 2500e στα σκουπιδια...
3)Το θεμα δεν ειναι το 1080i!!!!!!Δεν μας νοιαζει...δεν το θελουμε!!!Θελουμε καθαρο - καθαρο 1080p!!Kαι μαλιστά σε 24p!!!Τι κα κανω ενα home cinema με μια τηλεοραση χωρις σωστο σημα!!!Και δεν εχω δωσει και λιγα λεφτα για το set up!!!Δεν λεω οτι εχω χτυπησει τρελα πραγματα η οτι κοιταω την τελειοτητα αλλα ειναι ενα καλο συνολο γι αυτο πηγα και σε philips τηλεοραση..,(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ- μουντζα δεν εχει εικονιδιο να βαλω!!!:slapface
Απλα θα συμφωνησω με το φιλο Yperion και θα πω και γω για τη lg7000 ιδιως την 47´μιας και η τιμη ,οι ιντσες και αυτα που προσφερει ειναι λουκουμι !!!Και δω παει οτι με μολις 100e παραπανω απο την 7403 παιρνεις κατι πολυ καλυτερο!Απλα αναφερομαι στις τιμες που ισχυαν απο το καταστημα που την αγορασα...σαφως παιζουν και φθηνοτερες!Κι οχι παιδια απο praktiker και τεοια...ξερω γω...εγγυηση...γεια σας.
Τελος λιγη ταλαιπωρια ακομα...θα σας παραθεσω την απαντηση της philips.Tα σχολια δικα σας...
Σας ευχαριστούµε για την επιστολή σας σχετικά µε το 42PFL7403D/10.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει λόγω του προηγμένου chassi της τηλεόρασης σας.
Θα σας παρακαλούσαμε όπως κάνετε κάποιες περαιτέρω δοκιμές για να μπορέσουμε να αναλύσουμε καλύτερα το πρόβλημα.
Όπως αλλάξετε το καλώδιο HDMI με ένα άλλο και δοκιμάσετε σε όλες τις σύνδεσης της τηλεόρασης μας (πίσω από τη συσκευή και στο πλάι.)
Αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσετε μια άλλη συσκευή ( HD ) high definition και να ελέγξετε αν το πρόβλημα συνεχίζετε.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν τα είδωλα που εμφανίζονται σε ταινίες ή και σε παιχνίδια .Ίσως αν μπορείτε να δοκιμάσετε περισσότερους δίσκους.
Και τέλος σας παρακαλούμε όπως διαλέγετε την ανάλυση χειροκίνητα από την συσκευή σας δοκιμάζοντας στις αναλύσεις 1080p, 1080 i και 720p στα 60hz.
Η απαντηση ηρθε μεν ελληνικα αλλα απ οτι ειδα εχει ερθει απο εξωτερικο...συντομα περιμενω τεχνικο να την δει κατοπιν επικοινωνιας με ελληνικη αντιπροσωπεια που δεν ειχαν ιδεα για το mail..Για να δω τι θα μου πει κι αυτος!