Καλησπέρα,
Σήμερα σε αυτό το πιάτο έχω ταυτόχρονα 7°E, 13°E (κέντρο), 19°E.
Γίνεται να βάλω κέντρο τις 16°E και παράκεντρα 13°E και 19°E ?
Έχει κανείς αυτό το setup?
Εγώ αυτό έχω κάνει με Octagon, Kaon, Xtreme, INETbox, IPbox.Και μια συμπληρωματική ερώτηση,
Έστω ότι από το εν λόγω πιάτο έρχεται ένα καλώδιο σε ένα δέκτη. Μπορώ από το lnb out αυτού του δέκτη να συνδέσω στη σειρά σε lnb in έναν δεύτερο δέκτη?
Είναι απαραίτητο, για να μην γίνει καμιά κόμπλα, οι δέκτες να λαμβάνουν σήμα από διαφορετικό δορυφόρο ο καθένας?
Η σύνδεση γίνεται με ένα τέτοιο Splitter 1:8. Οι απώλεις είναι πολύ μικρές, όπως όταν προσθέτουμε κάποιον διακόπτη, τυπικά το αναφέρω.
Να έχεις υπόψη σου πως όταν συνδέουμε δέκτες με splitter, παρακολουθούμε ίδιο δορυφόρο, ίδια μπάντα, ίδια πόλωση σε όλους τους δέκτες.
![]()
Με το ένα καλώδιο που έχεις, δεν γίνεται να βλέπεις άλλον δορυφόρο σε διαφορετικούς δέκτες.
Αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βάλεις Twin LNB, με δύο εξόδους δηλαδή και βάλεις και δεύτερο καλώδιο από το πιάτο.
Για να έχεις τελείως ανεξάρτητη λήψη όλων των δορυφόρων στους δέκτες σου, πρέπει να αλλάξεις όλα τα LNB με Twin.
Αν σε ενδιαφέρει μόνο ένας δορυφόρος για τον "δεύτερο" σου δέκτη, αλλάζεις μόνο αυτό το LNB.![]()
Απλά και λιτά για να μην σε μπερδεύω...
Και βέβαια γίνεται! :grandpa:
Αυτό εννοώ! Πιο πάνω μου λες...Thanks Σάκη :music-smiley-005:
Δεν εννοείς βέβαια ότι χρειάζεται να είναι ο ένας κλειστός, έτσι ? :huh2:
...Εκεί κολλάει η απάντηση μου....οι οποίοι θα δουλεύουν εναλλακτικά και όχι ταυτόχρονα...
Να έχεις υπόψη σου πως όταν συνδέουμε δέκτες με splitter, παρακολουθούμε ίδιο δορυφόρο, ίδια μπάντα, ίδια πόλωση σε όλους τους δέκτες.
Μπορείς να δοκιμάσεις με το νέο inverto.@sakis.kom & @djgeo gr σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
sakis, το alps από ότι είδα στο νετ, υπαρχει και σε twin(που με ενδιαφέρει) αλλά κάνει κάποια γωνία, δεν είναι τόσο μικροσκοπικό.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.