13th floor elevators

Μιχάλη δεν ειναι προσωπικό βρέ,θέλω να πιστεύω.Αλλά και νάναι ......................
Προφανώς επειδή τούς πήρα χαμπάρι νωρίς(μέ την βοήθεια 2 άλλων παλιων και έμπειρων μελών της Μουσικής Κατηγορίας)καί άνοιξα ´κουβέντα´ μαζί τους,φρυάξανε...Ειχαν σταλεί και τά αναλογα reports.
Το καλό είναι πώς ξωπετάχτηκαν τά τρωκτικά όξω.
Τωρα άν υπάρχει κάτι ´προσωπικό´δεν το γνωρίζω.
Αλλά άμα ειναι θα το μάθω.
Ουδέν Κρυπτόν...
Πάντως ας προσέχουν πολύ καποιοι Τραμπούκοι εάν στοχοποιούν.
Εδώ ηρθαμε για να μεινουμε και δέν μας διώχνει κανείς.

Τέλος να ζητήσω συγνώμη απο τον Σταύρο για ολη την αναστάτωση που προκληθηκε στο Εξαιρετικό Θέμα του.Ομως δεν γινόταν διαφορετικά γιατί έχουμε περάσει πολλά με τετοιες επιθέσεις και θέλουμε να προστατεύσουμε αυτό που χτίσαμε μαζί με τούς Νέους φίλους πού προστίθενται,αλλά και ειδικά για τούς Νεους Φίλους.
Αλλά πάντως έκανε Δυναμική Εισοδο με το θέμα του..:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Και τελικά κάποιοι έπεσαν με Γδούπο απο το 13ο Πάτωμα.:flipout::flipout:

Σαν να λες τώρα ότι επειδή τα σπάνε 300 ανεγκέφαλοι στα γήπεδα να σταματήσουμε να βλέπουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο...ΑΜ ΔΕΝ...

Καλα δεν ειπα οτι φυγω κιολας (ασε που εχασε η βενετια βελονι και αν φυγω!)
Πως αισθανομαι εγραψα Σπυρε μου!!-bye-

Σπυρο μπορει να μην ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικο ,αλλα ετσι οπως το εχω αντιληφθει ειναι βολη κατα της Μουσικης κατηγοριας ,στην οποια αναμφισβητητοι στυλοβατες ειναι
1 Λυμπε
2 Ντοκ
3 Υπερηχας
4 Εσυ

Και ωωωωωωω τι θαυμα ....τι συμπτωση......ΟΛΟΙ μελη του σωματειου!!!!!!!!
και φυσικα ατομα που δεν καλοβλεπουν μερικοι, ετσι οπως εχει τελικα καταληξει η ιστορια

οκ λοιπον θα συμφωνησω μαζι σου....το θεμα δεν ειναι προσωπικο....ειναι επι προσωπων!!!

(θα ηθελα να διευκρινησω οτι εξισσου πολυτιμη ειναι και η συνεισφορα ολων των αγαπητων φιλων στην κατηγορια απλα δεν τους αναφερω για οικονομια χρονου

επισης ενα μεγαλο συγνωμη στον Σταυρο που του ξεσκισαμε το υπεροχο θεμα που ανοιξε
)

Last edited:
Θρασύδειλοι αλητήριοι που προφανώς δεν ενήργησαν αυτόβουλα και μεμονωμένα , αλλά οργανωμένα και κατόπιν εντολών , αποπειράθηκαν να διαβάλουν τον Σπύρο και να τον εκθέσουν στα μάτια όλων ως δήθεν καυγατζή , δύστροπο , που διώχνει κόσμο από το φόρουμ . Τα συλληπητήρια μου σε όποιον νοσηρό εγκέφαλο συνέλαβε και προσπάθησε να εκτελέσει αυτό το κουτοπόνηρο σχέδιο . ΑΙΣΧΟΣ.

Το δίδαγμα είναι πως οι διώξεις κατά των διαφόρων ''περίεργων'' που εισβάλλουν ξαφνικά με αποκλειστικό στόχο να προσβάλλουν κάποια συγκεκριμένα μέλη αλλά και γενικότερα, δεν γίνονται ποτέ αναίτια..

Κι επειδή μνήμη έχουμε όλοι μας άριστη και δοκιμασμένη, μπορούμε να θυμηθούμε πάμπολλα nicknames, που βεβαίως όλα περιστρέφονται σε 4-5 το πολύ υπαρκτά πρόσωπα..

Στο καλό και στην επόμενη διαβασμένοι καλύτερα...:BDGBGDB55:

p.s. όχι τίποτα άλλο, αλλά βαρέθηκα να βλέπω ουρές με κολλημένες τρίχες.....

Ότι έγινε έγινε. Ας μείνουμε στα καλά που είναι η εξαιρετική παρουσίαση του Σταύρου και στο γεγονός πως ενεργά πια συμμετέχει ο νέος φίλος μας και στις παρουσιάσεις :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Από την άλλη περίπτωση μάθαμε (βασικά από εσένα δηλαδή) τους Hunger.Κάτι είναι και αυτό Μας πληροφόρησε πως το original είχε κολλημένη και μια εφημερίδα. Κάθε γνώση δεκτή. Ακόμα και από κει πήραμε κάτι(όχι πάντως δίσκους που πουλούσε σε άλλο site)

Μικρός έβλεπα καραγκιόζη και μου έχει μείνει ένα κομματάκι που τραγουδούσαν κάποιοι που είχαν έρθει από τον Κάτω κόσμο

"Στο σκοτάδι η δύναμη μας είναι το τρύπιο το κορμί μας
Μα στο φως δεν είναι ψέμα ζούμε μοναχά με αίμα"

Κάπου υπάρχει πολύ φως και κάποιοι δυστυχώς τυφλώνονται, άλλοι βγάζουν δόντια πάλι. Δεν στεναχωριέμαι πολύ. Πάντα υπάρχουν χώροι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν σκοταδούληδες. Εξάλλου οι περισσότεροι η από εκεί προέρχονται οι εκεί καταλήγουν

Θρασύδειλοι αλητήριοι που προφανώς δεν ενήργησαν αυτόβουλα και μεμονωμένα , αλλά οργανωμένα και κατόπιν εντολών , αποπειράθηκαν να διαβάλουν τον Σπύρο και να τον εκθέσουν στα μάτια όλων ως δήθεν καυγατζή , δύστροπο , που διώχνει κόσμο από το φόρουμ . Τα συλληπητήρια μου σε όποιον νοσηρό εγκέφαλο συνέλαβε και προσπάθησε να εκτελέσει αυτό το κουτοπόνηρο σχέδιο . ΑΙΣΧΟΣ.

Ποιοι μωρε Ντοκ να μέ εκθέσουν..

Ολα τα Νούμερα που μου την εχουν πέσει ειναι απο ανικανότητα να αντιπαρατεθούν επί της ουσιας.
Εχουν φαει τη φολα τους γενικώς.
Και εσύ τούς εχεις ριξει φολα και αλλα παιδιά.
Και δεν αναφερομαι μόνον στην εδω Κατηγορια αλλά στην Καφέ που κατι Παλληκαρακια τής Φακής έσκουζαν χρησιμοποιώντας το ονομα μου πώς αδικούνται...
Τον εναν μαλιστα τον ειχαν αφησει να κυκλοφορει παλιοτερα για εναμιση χρονο με αισχρή υπογραφή.
Αυτά πέρασαν πιά.
Υπάρχει πλέον μια Αξιοσέβαστη Δ.Ο.που δρά άμεσα και αποτελεσματικά ..
Ε τώρα άμα ξώμεινε κανενας πικραμενος και εχει άλλα ´Σχεδια´....Ξυδι.:flipout::flipout:

Υ.Γ.
Καλά δεν το συζητάμε πώς σε παλιοτερη εποχή θαχα φαει εγώ το Μπάν.:flipout::flipout:

Last edited:
Ότι έγινε έγινε. Ας μείνουμε στα καλά που είναι η εξαιρετική παρουσίαση του Σταύρου και στο γεγονός πως ενεργά πια συμμετέχει ο νέος φίλος μας και στις παρουσιάσεις :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Από την άλλη περίπτωση μάθαμε (βασικά από εσένα δηλαδή) τους Hunger.Κάτι είναι και αυτό Μας πληροφόρησε πως το original είχε κολλημένη και μια εφημερίδα. Κάθε γνώση δεκτή. Ακόμα και από κει πήραμε κάτι(όχι πάντως δίσκους που πουλούσε σε άλλο site)

Μικρός έβλεπα καραγκιόζη και μου έχει μείνει ένα κομματάκι που τραγουδούσαν κάποιοι που είχαν έρθει από τον Κάτω κόσμο

"Στο σκοτάδι η δύναμη μας είναι το τρύπιο το κορμί μας
Μα στο φως δεν είναι ψέμα ζούμε μοναχά με αίμα"

Κάπου υπάρχει πολύ φως και κάποιοι δυστυχώς τυφλώνονται, άλλοι βγάζουν δόντια πάλι. Δεν στεναχωριέμαι πολύ. Πάντα υπάρχουν χώροι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν σκοταδούληδες. Εξάλλου οι περισσότεροι η από εκεί προέρχονται οι εκεί καταλήγουν

George, για τους High Treason είπε για την εφημερίδα, το οποίο δεν ξέρω αν όντως ισχύει γιατί το original δεν το'χω δει ποτέ μου.

Κατά τα άλλα, ο καθένας στη θέση που ετάχθη πάει αργά ή γρήγορα..