13th floor elevators

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 13th floor elevators

ειχα παθει κατι παρομοιο και μου στειλανε αλλη μια κοπια αφου την ανοιξανε,δεν ειναι θεμα χρηματων

έχεις δίκιο. Θάπρεπε .
Πάντως πολλές καινούργιες παραγωγές στην βινυλιακή τους μορφή είναι τυπωμένες σε στραβό ή και βρώμικο βινύλιο . Δυστυχώς

Απάντηση: Re: Απάντηση: 13th floor elevators

Κια γω χαρηκα,και το δικο σου το νικ σε κορεα με παει,ε?

Ναι εκεί ακριβώς.Όταν έκανα register στο forum τους άκουγα και σκέφτηκα να τους "χρησιμοποιήσω"

Είχα διαβάσει μια συνέντευξη του συγχωρεμένου Wally Tax που έλεγε για το CQ.Yποστηριζε πως του ήρθε ο τίτλος ύστερα απο ένα trip το οποίο ήταν κακό.Έπρεπε να βρει μια λύση όμως.Μεταξύ Αυτού και του εαυτου του (CQ=Seek You) ή μεταξύ του εαυτού του (CQ=Seek Through).Ναι λείπει το R αλλά αυτό είχε μικρή σημασία για τον Wally.Ήταν ωραίος τύπος ο μπαγάσας...

Δημητρη ολα τα γκρουπ που ανεφερες ειναι αγαπημενα,ενα μικρο play list
που ακουω αυτες τις μερες και προτεινω σε ολους....

1.san um lim-vol 3[south korea]το παρεξενο με τη μουσικη ροκ σκηνη της Κορεας ειναι οτι εγραψε στα 77-79 αλλα ακουγονται 10 χρονια νωριτερα σα αμερικανικα psych-garage
το "It Was Probably Late Summer" τουλάχιστον που ξέρω έτσι ακριβώς ακούγεται..
2.outsiders-cq επιτελους μετα απο τοσα χρονια βρηκα μια original εκδοση του καλυτερου ισως euro 60s group.απο ολλανδια [οχι αμερικη,ειναι αλλο γκρουπ]
άλλη μπαντόλα κι αυτή.....
3.portishead-3rd παρτε την εκδοση με το κουτι αξιζει
4.bill hill-free advice[usa private 80s]τρομερο,το ενα ποδι πατα στο 80 s new wave και το αλλο στο paisley underground[green on red dream syndicate rain parade...
εδώ δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. θα φροντίσω να μάθω-η περιγραφή μου ανοίγει την όρεξη

τα δικά μου τις τελευταίες μέρες:
1. High Treason - High Treason (u.s. 1969)
img100228.jpg

2. Ηunger - Strictly from Hunger (u.s. 1968)
48281.jpg

τρομερα,ιδιαιτερα το δευτερο,και να σε κανω να με μισησεις τα εχω και τα δυο
originals!

Σε μισώ για το πρώτο, τους Hunger όφειλα να τους χρυσοπληρώσω:guitarist::a0210:

εμ,ετσι ειναι αυτα,γιατι εγω δεν το πληρωσα?το αλλο δεν ειναι τοσο ακριβο αλλα αυτο που ειναι σπανιο ειναι να το βρεις κομπλε=δηλαδη
στο εξωφυλλο ειχαν κολλησει μια εφημεριδα σε ρολο,ουτε εγω την εχω,αν την εχει καποιος απο εδω μια xerox μου κανει

o bill hill εχει βγαλει αλλο ενα λπ BILL HILL-MAPS AND SIGNS[USA-RD/OR]
unrealesed οχι τοσο δυνατο οσο το πρωτο

Απάντηση: Re: 13th floor elevators

επιτελους και ενα σοβαρο γκρουπ,εχω κουρκουτιασει απο τα mainstream και τα πνευστα εδω μεσα,μπραβο φιλε Σταυρο

Μπορείτε νά μάς πείτε πόσα threads τής Μουσικής Κατηγορίας έχετε διαβάσει γιά να καταλήξετε σε αυτό το συμπέρασμα??
Ξέρετε η πλατφόρμα εντελώς νόμιμα μάς δινει το δικαιωμα να το διαπιστώσουμε.-bye--bye-
Sorry για το off-topic.

Έσβησα όλα τα ποστ του "καυγά" μια και δεν προωθούν τη συζήτηση με τίποτα.

Κύριοι psych70 και thimvas, εδώ δεν είναι αρένα. Σεβαστείτε το χρόνο του ανθρώπου που έκατσε κι έγραψε τόσο εκτενή παρουσίαση, πόσο μάλλον που ο μόνος λόγος που το κάνει αυτό, είναι για να ευχαριστήσει εμάς.

Κι όταν κάποιος θέλει να χαρακτηρίσει τη Μουσική κατηγορία, καλό είναι να την έχει διαβάσει πρώτα εκτενώς...

Σύμφωνα με την ομάδα των administrators, οι psych70, thimvas και svouras μπαίνουν όχι απλά από το ίδιο PC, αλλά και από τον ίδιο browser!

Οπότε είναι όντως κάποιος κύριος/κυρία, που απλά θέλει να προκαλέσει το Σπύρο Σούρλα.

Eυχαριστώ θερμά την Δ.Ο.που το ανακοινώνει Δημόσια.
Ετσι αποστομώνει και οποιονδήποτε Κακοθελητή πού θάθελε να υπονοήσει πώς ´διώχνουμε μέλη ´απο την Κατηγορία.

Και πάλι Ευχαριστώ Ολους οσοι εκ τής Δ.Ο. προσπάθησαν να διαπιστώσουν αυτό πού υποψιάστηκα οχι μονον εγώ αλλά και άλλοι Καλοί φίλοι τής Κατηγορίας που μού το επισήμαναν.

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Το δίδαγμα είναι πως οι διώξεις κατά των διαφόρων ''περίεργων'' που εισβάλλουν ξαφνικά με αποκλειστικό στόχο να προσβάλλουν κάποια συγκεκριμένα μέλη αλλά και γενικότερα, δεν γίνονται ποτέ αναίτια..

Κι επειδή μνήμη έχουμε όλοι μας άριστη και δοκιμασμένη, μπορούμε να θυμηθούμε πάμπολλα nicknames, που βεβαίως όλα περιστρέφονται σε 4-5 το πολύ υπαρκτά πρόσωπα..

Στο καλό και στην επόμενη διαβασμένοι καλύτερα...:BDGBGDB55:

p.s. όχι τίποτα άλλο, αλλά βαρέθηκα να βλέπω ουρές με κολλημένες τρίχες.....

Last edited:
Τι να πω ρε π@υστη μου!!!!

Ειμαστε εδω για να κανουμε την πλακα μας ,να μαθαινουμε, να αντλουμε ευχαριστηση και αντ´αυτου διαπιστωνουμε οτι πρεπει να το παιζουμε Σερλοκ Χολμς για να ακαλυπτουμε τι κρυβεται πισω απο καθε καινουργιο nickname.

Δεν ξερω για σας αλλα εμενα αυτη η ιστορια με θλιβει βαθυτατα και με κανει να θελω να αποκρυνθω απο ενα χωρο που αγαπαω και που βρισκονται και φιλοι που αγαπαω
.
Μα καλα ρε παλληκαρια...τι στο διαλολο σας εχει κανει ο Σπυρος ο Σουρλας και προκειμενου να τον πολεμησετε ,ειστε ικανοι να τα κανετε ολα σταχτη και μπουρμπερη...πεστε μας και μας να ξερουμε μπας και κανουμε λαθος που τον υποστηριζουμε επειδη ειναι φιλος μας....και αν ειναι λαθος να του το πουμε πρωτοι εμεις.....αλλα ετσι στο ψαχνο στα τυφλα και αδικαιολογητα δεν καταπινεται με τιποτα!!!!!!!!

Τι να πω ρε π@υστη μου!!!!

Ειμαστε εδω για να κανουμε την πλακα μας ,να μαθαινουμε, να αντλουμε ευχαριστηση και αντ´αυτου διαπιστωνουμε οτι πρεπει να το παιζουμε Σερλοκ Χολμς για να ακαλυπτουμε τι κρυβεται πισω απο καθε καινουργιο nickname.

Δεν ξερω για σας αλλα εμενα αυτη η ιστορια με θλιβει βαθυτατα και με κανει να θελω να αποκρυνθω απο ενα χωρο που αγαπαω και που βρισκονται και φιλοι που αγαπαω
.
Μα καλα ρε παλληκαρια...τι στο διαλολο σας εχει κανει ο Σπυρος ο Σουρλας και προκειμενου να τον πολεμησετε ,ειστε ικανοι να τα κανετε ολα σταχτη και μπουρμπερη...πεστε μας και μας να ξερουμε μπας και κανουμε λαθος που τον υποστηριζουμε επειδη ειναι φιλος μας....και αν ειναι λαθος να του το πουμε πρωτοι εμεις.....αλλα ετσι στο ψαχνο στα τυφλα και αδικαιολογητα δεν καταπινεται με τιποτα!!!!!!!!

Σαν να λες τώρα ότι επειδή τα σπάνε 300 ανεγκέφαλοι στα γήπεδα να σταματήσουμε να βλέπουμε μπάσκετ και ποδόσφαιρο...ΑΜ ΔΕΝ...