17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Γιατι θα εχω επισκεπτες απο Τσυπρον και δεν ξερω αν μπορω να τους αφησω.
Αλλα μπορει να σας κανουμε καμμια εκπληξη!!

Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συν

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 21:00

ταβέρνα KAΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ Βατοπεδίου 6, Αμπελόκηποι (σταθμός Μετρό Αμπελόκηποι)

karvouniaris-435_122810_J19WQ9.jpg

mapkarvouniaris.jpg

Έχουν εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής:

1. Skakinen
2. Δημοκηδής
3. Σπύρος Σούρλας
4. Stelios papa
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
6. Emilot
7. Κώστας Γκαβάκος
8. McZab
9. Ηλίας Κ
10. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
11. FragoulisNaval
12. superfly
13. Κώστας Λυμπερόπουλος
14. Simos.I
15. Maestro
16. Δημήτρης Ιωάννου
17. SPYROS A
18. Βack door man
19. Δαμιανός Δημητριαδης
20. kblachos
21. Dr Pan K
22. Κάλλη Συνοδινού (θα περάσει για λίγο για να δει τους φίλους της και για να μη στερήσει κάτι από την λάμψη και της γοητεία της γλυκυτάτης ταβερνιάρισας)
:D

με μπλε χρώμα οι έχοντες επιβεβαιώσει

Παρακαλώ όλους τους φίλους να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους τώρα που υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συν

... με μια πρόχειρη ματιά δεν βλέπω ΚΟΥΝ και Kate Bush .... Διονύση, κανόνισε να κληθούν σε απολογία ...

... επίσης ο Θήτας πέταξε την παπ..ριά του και εξαφανίσθηκε ...

Ο Κουν σε επικοινωνία που είχαμε για άλλα θέματα προ ημερών, άφησε να εννοηθεί ότι θα παραστεί.
Πριν κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες θα έλεγα να τους δώσουμε περιθώριο 1-2 μέρες ακόμη.

καλησπερα σε ολους. αν και υπαρχει η θεληση ακομα δεν ειναι σαφες το επαγγελματικο προγραμμα οποτε αν χρειαζεται να γινει κρατηση αμεσα μην με υπολογιζετε.

αν υπαρχει περιθωριο 1-2 ημερων θα γνωριζω με σιγουρια.

Παναγιώτη δεν υπάρχει πρόβλημα για 2-3 άτομα πάνω κάτω. Ο Στέλιος υποθέτω ότι έχει τις κατάλληλες διαδυνδέσεις στο μαγαζί. Σε μπλαβίζω...:D
Οπότε απομένει ο έτερος doctor να μας επιβεβαιώσει.

mapkarvouniaris.jpg

Έχουν εκδηλώσει πρόθεση συμμετοχής:

1. Skakinen
2. Δημοκηδής
3. Σπύρος Σούρλας
4. Stelios papa
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
6. Emilot
7. Κώστας Γκαβάκος
8. McZab
9. Ηλίας Κ
10. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
11. FragoulisNaval
12. superfly
13. Κώστας Λυμπερόπουλος
14. Simos.I
15. Maestro
16. Δημήτρης Ιωάννου
17. SPYROS A
18. Βack door man
19. Δαμιανός Δημητριαδης
20. kblachos
21. Dr Pan K
22. Κάλλη Συνοδινού (θα περάσει για λίγο για να δει τους φίλους της και για να μη στερήσει κάτι από την λάμψη και της γοητεία της γλυκυτάτης ταβερνιάρισας)

με μπλε χρώμα οι έχοντες επιβεβαιώσει

Παρακαλώ όλους τους φίλους να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους τώρα που υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Θα ήθελα να έρθω και εγώ αν υπάρχει χώρος... βέβαια δεν συμμετέχω στην μουσική κατηγορία

απλα δεν θελω να φερω σε δυσκολη θεση κανενα. θα ξερω με σιγουρια σε κανα 2 μερες

σιμο, δεν εξαρταται απο εμενα. ειμαι λιγο (αρκετα) μπλεγμενος αυτες τις μερες, ισως αυριο να ξεκαθαρισει το τοπιο

παναγιώτη θα είναι όπως λέει ο σπήκερ στο ποδόσφαιρο. Το παιδί παίζει με ένεση.
Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι καλύτερα. Απλώς κρατάω μικρή επιφύλαξη για να μην φανώ ανακόλουθος.
Τι το ήθελα στην ηλικία μου το ketllebell?. Αυτό είναι για τους Ρώσσους αρσιβαρίστες. Παλιμπαιδισμοί βλέπεις.

mapkarvouniaris.jpg

1. Skakinen
2. Δημοκηδής
3. Σπύρος Σούρλας
4. Stelios papa
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
6. Emilot
7. Κώστας Γκαβάκος
8. McZab
9. Ηλίας Κ
10. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
11. FragoulisNaval
12. superfly
13. Κώστας Λυμπερόπουλος
14. Simos.I
15. Maestro
16. Δημήτρης Ιωάννου
17. SPYROS A
18. Βack door man
19. Δαμιανός Δημητριαδης
20. kblachos
21. Dr Pan K
22. klekor
23. Κάλλη Συνοδινού (θα περάσει για λίγο για να δει τους φίλους της και για να μη στερήσει κάτι από την λάμψη και της γοητεία της γλυκυτάτης ταβερνιάρισας)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσου

... με μια πρόχειρη ματιά δεν βλέπω ΚΟΥΝ και Kate Bush .... Διονύση, κανόνισε να κληθούν σε απολογία ...

... επίσης ο Θήτας πέταξε την παπ..ριά του και εξαφανίσθηκε ...

Να απολογηθώ Σπύρο μου....
Η αλήθεια είναι πως αυθορμήτως θα το ήθελα, εννοείται, αλλά βλέποντας την εκπεφρασμένη επιθυμία για ολιγομελές σχήμα, σκέφτηκα μήπως γινόμαστε πολλοί και δημιουργήσω πρόβλημα.

Re: Απάντηση: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Τι το ήθελα στην ηλικία μου το ketllebell?. Αυτό είναι για τους Ρώσσους αρσιβαρίστες. Παλιμπαιδισμοί βλέπεις.

χαχαχα, υποθέτω ότι προσπαθούσες με αυτό να συντρίψεις το πικάπ σου, όταν επιτέλους κατάλαβες πόσο καλύτερα παίζει το 5400 σου ...