17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσουμε μια συν

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 21:00

ταβέρνα KAΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ Βατοπεδίου 6, Αμπελόκηποι (σταθμός Μετρό Αμπελόκηποι)

karvouniaris-435_122810_J19WQ9.jpg

mapkarvouniaris.jpg

1. Skakinen
2. Δημοκηδής
3. Σπύρος Σούρλας
4. Stelios papa
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
6. Emilot
7. Κώστας Γκαβάκος
8. McZab
9. Ηλίας Κ
10. Γιώργος Μπαϊραχτάρης
11. FragoulisNaval
12. superfly
13. Κώστας Λυμπερόπουλος
14. Simos.I
15. Maestro
16. Δημήτρης Ιωάννου
17. SPYROS A
18. Βack door man
19. Δαμιανός Δημητριαδης
20. kblachos
21. Dr Pan K
22. klekor
23. Κάλλη Συνοδινού (θα περάσει για λίγο για να δει τους φίλους της και για να μη στερήσει κάτι από την λάμψη και της γοητεία της γλυκυτάτης ταβερνιάρισας):D
24. Γιώργος Κουνελάκης

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργαν

Να απολογηθώ Σπύρο μου....
Η αλήθεια είναι πως αυθορμήτως θα το ήθελα, εννοείται, αλλά βλέποντας την εκπεφρασμένη επιθυμία για ολιγομελές σχήμα, σκέφτηκα μήπως γινόμαστε πολλοί και δημιουργήσω πρόβλημα.

ευτυχώς που σ' αγαπώ πολύ και δεν μου επιτρέπεται να βροντοφωνάξω ότι ώρες ώρες είσαι ..... για μπάτσες ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσου

... επίσης ο Θήτας πέταξε την παπ..ριά του και εξαφανίσθηκε ...

ΟΥΡΤ ρε που θα μου πεις ότι πετάω παπαριές. Θα έρθω ρε στο σπίτι σου και θα σου σπάσω όλα τα cd του Μάλερ.

Agenda Εργασίας (για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, ξέρετε ποιοί είστε...): στο Kinderszenen του Schumann, έχετε ακούσει τον Moiseiwitsch; Yves Nat ήμουνα μέχρι τώρα. Και από τους πιο καινούργιους, Egorov.
Αλλά...έχετε ακούσει πως το παίζει ο Moiseiwitsch;

Νιώθω σαν βομβαρδισμένο ορφανό που του βίασαν τη μάνα του μπροστά στα μάτια του - ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων...απ αυτά που λένε οι 'κανονικοί'...όταν θέλουν να δώσουν ...έμφαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργανώσου

Να απολογηθώ Σπύρο μου....
Η αλήθεια είναι πως αυθορμήτως θα το ήθελα, εννοείται, αλλά βλέποντας την εκπεφρασμένη επιθυμία για ολιγομελές σχήμα, σκέφτηκα μήπως γινόμαστε πολλοί και δημιουργήσω πρόβλημα.

μπαινεις στην λιστα..... αλλα για να μην δημιουργησεις προβλημα θα κατσεις παρεα με τον θειο της ωραιας ταβερνιαρισας

:Banane0:

μεσα και εγω.

πως θα γινει η διαταξη των θεσεων ? βαση μουσικης ?? κλασσικη απεναντι στους ροκ? η τζαζ στη μεση για να κραταμε τις αποστασεις ?

Να βάλω μια φώτο από παλαιότερη συνάντηση...Εδώ βλέπουμε τους ροκάδες οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το σαγανάκι τους..:flipout:

002.jpg

Να βάλω μια φώτο από παλαιότερη συνάντηση...Εδώ βλέπουμε τους ροκάδες οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία το σαγανάκι τους..:flipout:

002.jpg

ναι αλλα οι "κλασσικοι" εφτασαν με

barone_rosso.jpg

.

το Μενου της συναντησης της 17ης Φρεβρουαριου 2012
εχει ως εξης
:drummer:

Μαραθοκεφτεδες
Φαβα Σαντορινης
Κολοκυθακια τηγανιτα
Μπουγιουρντι
τυροπιτακια

Σαλατα ελληνικη χωριατικη

Ποικιλια κρεατικων

Ποτα

γλυκο

Τιμη κατ ατομο 15 ευρω

αν κατι δεν σας αρεσει μπορουμε να το αλλαξουμε !