17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Πάει και το χαβιάρι????

Θ. τι θα κάνουμε ρε?????
Ούτε αστακομακαρονάδα ε? Τουλάχιστον θα έχει κανά CHATEAU PETRUS?
Άσε που δεν βλέπω ρόκα - παρμεζάνα και ποιος ακούει τον Σούρλα.....

O Κουνελάκης, το ανέκδοτο του μήνα. Να είσαι καλά ρε Γιώργο, άντερο δε μου άφησες.:flipout:

Eχει επηρεασθεί απο την συρικνωση των μισθών και ετσι μπερδεψε το ολιγομελές σχήμα..:drummer::drummer:

Προτείνω μάλιστα ως σήμα τής παρέας μιάς και θα φάμε μονον λαχανικά λογω οικονομικής κατάστασης τό κάτωθι..:music-smiley-005::music-smiley-005:

426313_294238477306592_100001613261284_840244_87151169_n.jpg

με τα ποτα δεν υπαρχει προβλημα, ο καθενας οτι θελει

η κρισιμη ερωτηση ειναι, τι μουσικη θα παιζει ??

Ούτε αστακομακαρονάδα ε? Τουλάχιστον θα έχει κανά CHATEAU PETRUS?
Άσε που δεν βλέπω ρόκα - παρμεζάνα και ποιος ακούει τον Σούρλα.....

Ρεεε...Να πάμε στο μαγαζι του Σταύρου του Θεοδωράκη να χαρώ κι''εγώ..??:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Απλά δεν εγγυώμαι οτι θά φάτε...:smash::smash::smash:

Απάντηση: Re: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Agenda Εργασίας (για τους γνωστούς και μη εξαιρετέους, ξέρετε ποιοί είστε...): στο Kinderszenen του Schumann, έχετε ακούσει τον Moiseiwitsch; Yves Nat ήμουνα μέχρι τώρα. Και από τους πιο καινούργιους, Egorov.
Αλλά...έχετε ακούσει πως το παίζει ο Moiseiwitsch;

Νιώθω σαν βομβαρδισμένο ορφανό που του βίασαν τη μάνα του μπροστά στα μάτια του - ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων...απ αυτά που λένε οι 'κανονικοί'...όταν θέλουν να δώσουν ...έμφαση.

Δεν φθάνει ο χρόνος για ανταπόκριση όταν βγάζεις άσσους όπως Moiseiwitsch σε Kinderszenen μία εβδομάδα πριν την συνάντηση. Θα προσέλθω αξιοπρεπώς με ότι βινύλιο διαθέτω δηλαδή πρωτίστως με Horowitz σε ζωντανή ηχογράφηση και δευτερευόντως με Kempff.-bye-

Re: Απάντηση: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

Ρεεε...Να πάμε στο μαγαζι του Σταύρου του Θεοδωράκη να χαρώ κι''εγώ..??:music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Απλά δεν εγγυώμαι οτι θά φάτε...:smash::smash::smash:

Εκεί ρε τρως πόρτα απ' το τηλέφωνο αν δεν είσαι της κλίκας......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μέλη της Μουσικής Κατηγορίας, μήπως είναι καιρός να οργαν

ΟΥΡΤ ρε που θα μου πεις ότι πετάω παπαριές. Θα έρθω ρε στο σπίτι σου και θα σου σπάσω όλα τα cd του Μάλερ.

έμπαινε Μήτσο!!

Re: Απάντηση: 17/2/2012: Συνάντηση Μελών της Μουσικής Κατηγορίας (και άλλων φίλων)

.

το Μενου της συναντησης της 17ης Φρεβρουαριου 2012
εχει ως εξης
:drummer:

Μαραθοκεφτεδες
Φαβα Σαντορινης
Κολοκυθακια τηγανιτα
Μπουγιουρντι
τυροπιτακια

Σαλατα ελληνικη χωριατικη

Ποικιλια κρεατικων

Ποτα

γλυκο

Τιμη κατ ατομο 15 ευρω

αν κατι δεν σας αρεσει μπορουμε να το αλλαξουμε !

καλά κρασα....
είπαμε κρίση !