Παίδες, θυμίστε μου λίγο. Τι δουλειά έχει στις 17 Ε ο Αμος? Σκοπεύει να βοηθήσει προσωρινά τις εκπομπές στις 16 Ε ή μήπως υπάρχει άλλος λόγος?
Παίδες, θυμίστε μου λίγο. Τι δουλειά έχει στις 17 Ε ο Αμος? Σκοπεύει να βοηθήσει προσωρινά τις εκπομπές στις 16 Ε ή μήπως υπάρχει άλλος λόγος?
για να μην μπερδευτούμε λίγο , ο δορυφόρος αυτός δεν θα μεταφερθεί στις 4W μιας και είναι amos?Ααααα Γιώργο!!! Πολύ λίγο σήμα έχεις στο πιατάκι σου!:grandpa:
Σήμερα πάντως που το ξανακοίταξα το σήμα είναι πολύ ελαφρώς πεσμένο, στα 6db!
Οπότε μιλάμε πρώιμα για μια μικρή ημερήσια διακύμανση της τάξης του 1db με το σήμα να πιάνει μέγιστο αργά τη νύχτα και να πέφτει το μεσημέρι! Αν και δεν συμπληρώθηκε 24ωρο, πιστεύω ότι λαμβάνεται σταθερά όλες τις ώρες!
Πολύ καλά νέα για εμάς τους βόρειους για μια δέσμη που τελειώνει στην Αττική!
![]()
Αχ να'τανε και ο Astra2D έτσι....:slapface:
Το FLYSAT δινει 2960 ενω ειναι 2990
Και με ρωτησε ο Paolo εαν σιγουρα βαλατε σωστα το SR. Εγω το θεωρησα αυτονοητο. Εξαλλου ειναι γνωστο πως γινονται συχνα λαθη τετοιου τυπου στο flysat... Τελος καλο ολα καλα. Οποτε δε φανταζομαι να υπαρχει κανεις (αν εξαιρεσουμε τους κατοχους <1.20μ) που δεν την βγαζει την συχνοτητα τωρα.
Χρηστο στα Βόρεια θεωρώ ότι δύσκολα θα βγαινει με κάτω απο 1μ. Καπου μεταξύ 1 και 1.2μ πρεπει να ειναι το όριο λήψης
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.