18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Και πάλι, ότι δει ο καθένας, καλό είναι! Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα πρόβλημα, εκτός κι αν από αυτό που βλέπει από τις δοκιμές προσπαθεί να εξάγει συμπεράσματα για την τελική εκπομπή, που μπορεί να αποδειχθούν εσφαλμένα...

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Στην σημερινή δοκιμή δεν ήταν μεγάλο το bitrate.Πραγματικά,μέχρι και η νοβα,δίνει παρεμφερές.

μπορω να σου πω πως ακομα και το σινε+ εμοιαζε εφάμιλλο σε ευκρινεια με τα καναλια της digea στο σημερινη δοκιμη :(

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

τώρα το cnn είναι κάτω
η κεραία είναι προς υμηττο αλλά δεν λαμβάνω τίποτα

δεν ξέρω αν παίζει η ΑΙΓΙΝΑ τώρα και μήπως παραμείνει μέχρι να τελειώσει η έκθεση

βλέπει κανείς τώρα από ΑΙΓΙΝΑ

είμαι βόρια κοντά στην γέφυρα βαρυμπόμπης

Last edited:

ναι εχει πεσει το cnn αλλα ακομα τιποτα... ουτε και απο Αιγινα που χθες το βραδυ ειχα 94% ποιοτητα σηματος στη 47..Ειμαι νοτιοδυτικα στην περιοχη του Περαματος

καλημέρα
εχω μια lcd Toshiba με ψηφιακο δεκτη (το manual δεν αναφερει αν ειναι mpeg2 ή mpeg4) και σε αναζητηση στη συχνοτητα 46 μου εμφανιζει τα ψηφιακα καναλια με μαυρη οθονη αλλα με τις ονομασιες τους. Δεδομενου οτι την εχω αγορασει το 2006 απο τη Γερμανια και αυτο το μοντελο δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδα, υπαρχει περιπτωση να πιανει κανονικα τα νεα ψηφιακα? Εχω τις αμφιβολιες μου γιατι δεν νομιζω να υπηρχε η τεχνολογια mpeg4 το 2006, αλλα απο την αλλη πως τα εντοπιζει και βγαζει κανονικα τα ονοματα τους...

περιοχη αγ.δημητριος,νοτιοανατολικα προαστια και πιθανοτατα απο Υμμητο-παροτι ειμαι γυρισμενος Παρνηθα-εχθες βραδυ κατα τις 12:20,βρηκα σημα στις 46.
στον ενσωματωμενο της pioneer 5090H(σημα 66% και 100%)και στον edison argus mini 2in1 ip(σημα 76% και 89%)
καναλια:
ALTER-ANT1-ALPHA-MAKEDONIA
Πολυ καλη εικονα και σε συγκριση(pip)με της nova πιο ευκρινη και χωρις "θολουρα".
εκλεισαν μετα απο κανα 20λεπτο.

καλημέρα
εχω μια lcd Toshiba με ψηφιακο δεκτη (το manual δεν αναφερει αν ειναι mpeg2 ή mpeg4) και σε αναζητηση στη συχνοτητα 46 μου εμφανιζει τα ψηφιακα καναλια με μαυρη οθονη αλλα με τις ονομασιες τους. Δεδομενου οτι την εχω αγορασει το 2006 απο τη Γερμανια και αυτο το μοντελο δεν ηρθε ποτε στην Ελλαδα, υπαρχει περιπτωση να πιανει κανονικα τα νεα ψηφιακα? Εχω τις αμφιβολιες μου γιατι δεν νομιζω να υπηρχε η τεχνολογια mpeg4 το 2006, αλλα απο την αλλη πως τα εντοπιζει και βγαζει κανονικα τα ονοματα τους...

οταν εχεις δεκτη mpeg2 αυτο γινεται,τα πιανεις τα mpeg4 καναλια,ακους ηχο αλλα δεν εχεις εικονα.

καλημέρα

Πες μας ακριβως το μοντελο και θα σου πουμε...(κοιτα πισω απο την tv λογικα θα το γραφει σε ενα αυτοκολλητο)

το μοντελο ειναι toshiba 32wlg66
ευχαριστω για τη βοηθεια

περιοχη αγ.δημητριος,νοτιοανατολικα προαστια και πιθανοτατα απο Υμμητο-παροτι ειμαι γυρισμενος Παρνηθα-εχθες βραδυ κατα τις 12:20,βρηκα σημα στις 46.
στον ενσωματωμενο της pioneer 5090H(σημα 66% και 100%)και στον edison argus mini 2in1 ip(σημα 76% και 89%)
καναλια:
ALTER-ANT1-ALPHA-MAKEDONIA
Πολυ καλη εικονα και σε συγκριση(pip)με της nova πιο ευκρινη και χωρις "θολουρα".
εκλεισαν μετα απο κανα 20λεπτο.
Περιοχή ίλιον, χτές βράδυ την ίδια περίπου ώρα έπιασα με τον ψηφιακό δορυφορικό-επίγειο δέκτη (Lyngbox HD) τα ανωτέρω ψηφιακά επίγεια. Αυτό που με εντυπωσίασε ήτανε η εικόνα στο ALTER (που έδειχνε τον Τριανταφυλλόπουλο - ζωντανό πρόγραμμα), ενώ τα άλλα που δείχνανε ταινίες ξένες (προφανώς παλιές) η ποιότοτητα εικόνας θύμηζε αναλογική (μέτρια ) εκπομπή. Μετά από λίγο κλείσανε βέβαια.

Περιοχή ίλιον, χτές βράδυ την ίδια περίπου ώρα έπιασα με τον ψηφιακό δορυφορικό-επίγειο δέκτη (Lyngbox HD) τα ανωτέρω ψηφιακά επίγεια. Αυτό που με εντυπωσίασε ήτανε η εικόνα στο ALTER (που έδειχνε τον Τριανταφυλλόπουλο - ζωντανό πρόγραμμα), ενώ τα άλλα που δείχνανε ταινίες ξένες (προφανώς παλιές) η ποιότοτητα εικόνας θύμηζε αναλογική (μέτρια ) εκπομπή. Μετά από λίγο κλείσανε βέβαια.

α μπραβο...αυτο ακριβως..
ο Μακης ηταν πεντακαθαρος και η διαφορα με την nova σε αμεση συγκριση,ηταν τεραστια.

Αυτό που με εντυπωσίασε ήτανε η εικόνα στο ALTER (που έδειχνε τον Τριανταφυλλόπουλο - ζωντανό πρόγραμμα)
Όντως, τώρα που βλέπω κάποια screenshots η εικόνα είναι εντυπωσιακή..

Πρέπει να δούμε εικόνα από τον Σκάι για να καταλάβουμε τώρα το 4/3...

το μοντελο ειναι toshiba 32wlg66
ευχαριστω για τη βοηθεια

Έχετε τον νου σας,θα κάνουν δοκιμές συνεχώς τώρα,για την έκθεση στην τεχνόπολη.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ!!!!!

1.ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ+ ΣΕ 16:9 ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ!
2.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ Π Ο Υ Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε ΤΟΥΣ 5-10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΣΠΟΡΤΚΑΣΤΕΡ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ 1 ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ,ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/50 ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΕΛΕΟΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
1 ΦΟΡΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ?????????? ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε μου, όσο και να φωνάζεις το δίκιο σου δε θα το βρεις. Οι άνθρωποι είναι άσχετοι. Το μόνο που ξέρουν είναι ν αλλάζουν τα σηματάκια των καναλιών. Από τεχνολογίες βράστα. Η γεωργιανή κρατική tv περισσότερη τεχνογνωσία έχει από τη δική μας. Είναι απλά ακόμα μια θλιβερή διαπίστωη για την κατάντια αυτού του κράτους...
τεσπα ας το αφησουμε γιατι ειμεθα εκτος τοπικ

1.ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤ+ ΣΕ 16:9 ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΑ!
2.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ Ο Λ Ο Υ Σ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ,ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΝΕΙΣ!ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ Ε Μ Ε Ι Σ Π Ο Υ Π Λ Η Ρ Ω Ν Ο Υ Μ Ε ΤΟΥΣ 5-10 ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΥΣ ΣΠΟΡΤΚΑΣΤΕΡ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΗ 1 ΜΗΝΑ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ,ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1/50 ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΕΛΕΟΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
1 ΦΟΡΑ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ?????????? ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

ΕΛΕΟΣ
ΗΜΑΡΤΟΝ
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Εχεις κάθε δικαίωμα να αναθεματίζεις ... Αλλά δεν έχεις κανένα λόγο να φωνάζεις (πονέσανε τα ματάκια μου απο τα κεφαλαία που έγραφες !) όταν οι μόνοι που τα ακούμε έιμαστε εμείς που δεν φταίμε...

Αυτά όλα τα οποία γράφεις (και άδικο ΔΕΝ έχεις) γιατί δεν τους τα στέλνεις ?

Τέλος όσο και να σε "πνίγει" το δίκιο, οι εκφράσεις σου είναι απρεπείς. Πληροφοριακά, το ψωμί τρώγεται με το μέλι κι όχι με το ξύδι ...

Φιλικά

Φίλιππος

Last edited: