18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

A καλα θα το δουμε και αυτο το εργο εκει στην αθηνα.

Εσύ θα το δεις σε βίντεο !!!!!!!!!! :D

Λόγω απόστασης...:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Απάντησε μου για τη μορφολογία μιας και είσαι ειδικός επί του θέματος....
Σοβαρα βρε, για κατσε να μαθω κατι τοτε. Leonidas33 εδω θεσ/νικη τα φηφιακα της Digea τη προβλημα εχουν και δεν εχουν καλο σημα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Λόγω απόστασης...:2thumb22sup:
Πλακα με κανεις τωρα ετσι...... αποσταση εντος τον 5 χιλ. απο την περιοχη εκπομπης σηματος, την θεωρεις μεγαλη?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Πλακα με κανεις τωρα ετσι...... αποσταση εντος τον 5 χιλ. απο την περιοχη εκπομπης σηματος, την θεωρεις μεγαλη?

Παρανόησες βρε, την απόσταση από Αθήνα εννοώ για να δεις το τι θα δούμε εμείς εδώ κάτω !!!!!:D

Καφέ δες ήπιες ακόμα ????:ernaehrung004:

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Η μορφολογία της Αττικής είναι κατά πολύ ευνοϊκότερη της Θεσσαλονίκης όσον αφορά την παράμετρο σημεία εκπομπής-κομμάτι πληθυσμού που λαμβάνει!
Δηλαδή αναλογικά το κομμάτι της Αθήνας με προβλήματα στη λήψη είναι μικρότερο της Θεσσαλονίκης!
Παρόλα αυτά η Digea κατάφερε να καλύψει όλη τη Θεσσαλονίκη σχεδόν με σήμα, το πρόβλημα όμως είναι η κακή επιλογή της ισχύος από Φιλίππειο και η κακή ρύθμιση του SFN!
Αν η Digea υποτιμήσει την ισχύ που χρειάζεται από Αίγινα όπως έκανε με το Φιλίππειο, για να καλύψει τα πιο δύσκολα σημεία στα ΝΑ προάστια και δεν ρυθμίσει σωστά το SFN, δεν βλέπω να γίνεται δουλειά ούτε εκεί!
Να θυμίσω ότι το στήσιμο του SFN θα είναι κατά τι δυσκολότερο στην Αττική μεταξύ Αίγινας και Υμηττού μιας και η απόσταση μεταξύ τους είναι μεγαλύτερη αυτής των Χορτιάτη - Φιλίππειου και έτσι απαιτείται μεγαλύτερη ακρίβεια και απόκριση στα GPS!
Τέλος επειδή ακούγεται συνεχώς να θυμίσω επίσης ότι στον Εύοσμο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λήψης της 25, τώρα το τι γίνεται στο σημείο που μένει ο Πολύκαρπος είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω τι το προκαλεί και δεν λαμβάνει, πάντως το αποκλείω να είναι λόγω Digea! Μάλλον πέφτει πάνω σε σήμα κινητής κεραίας!

Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Τέλος επειδή ακούγεται συνεχώς να θυμίσω επίσης ότι στον Εύοσμο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα λήψης της 25, τώρα το τι γίνεται στο σημείο που μένει ο Πολύκαρπος είναι άλλο θέμα και δεν ξέρω τι το προκαλεί και δεν λαμβάνει, πάντως το αποκλείω να είναι λόγω Digea! Μάλλον πέφτει πάνω σε σήμα κινητής κεραίας!
Μαλιστα φιλε μου, να στείλω τον σοφέρ μου να σε παραλάβει?:ears:

καλησπερα,
μια ερωτηση εχω που μπορει να ειναι και χαζη:
μενω σε πολυκατοικια που εχει κεντρικη κεραια.
παιζει ρολο για τη ληψη των ψηφιακων η κατευθυνση της κεραιας?αν βλεπει δηλαδη Παρνηθα ή Υμηττο?θα τα "κατεβαζει" η samsung b6000 τα καναλια μολις ενεργοποιηθει ο πομπος?

Αν η κεραία κοιτάει Πάρνηθα μάλλον θέλει γύρισμα.. Αν κοιτάει Υμηττό είσαι οκ

Δεν μου λετε ρε παλληκαρια ?

Εγω πουμαι κατω αποτον Υμηττο και τωρα λαμβανω απο αυτον ναι μεν αλλα με ειδικη κεραια ,θα συνεχισω να παιρνω απο Υμηττο το ψηφιακο μου σημα ?

Όταν λες κάτω από τον Υμηττό, πόσο κάτω εννοείς και τι εννοείς ειδική κεραία;

Όταν λες κάτω από τον Υμηττό, πόσο κάτω εννοείς και τι εννοείς ειδική κεραία;

Eννοω Παπαγου και με κεραια περιπου τετοια
keraia%20Fracarro%20PU4.jpg

Eννοω Παπαγου και με κεραια περιπου τετοια
keraia%20Fracarro%20PU4.jpg

Και γαμώ τις ειδικές κεραίες αδερφέ !!!!!!!!!! :D

Χαλάρωσε βρε, μια χαρά θα τα πιάνεις και με εσωτερική κεραία εκεί που είσαι...

Οντως σιγά την ειδική κεραία.. Ένα απλό πλεγματάκι είναι..
Επίσης παπάγου μια χαρά είσαι.. Και γω λίγο πιο κάτω μένω και παρόλο που η κεντρική κεραία της πολυκατοικίας έχει τα χάλια της τα ψηφιακά τα λαμβάνω μια χαρά. Μην ανησυχείς, είναι αρκετά ευνοϊκή η περιοχή που μένουμε..

Μην κοροιδευετε τον ασχετο ρε χαμενοι !! :D

Ετσι μουπαν οταν την εβαλα .

Ευχαριστω Αγγελε.

Επισης μια κοντρα ερωτηση για την πεθερα που μενει επισης παπαγου.

Για να δει σε μια crt με εσωτερικη κεραια τα digea χρειαζεται ειδικη εσωτερικη ή οτι ναναι ? ?

Εχετε καμια (εσωτερικη) να μου προτεινετε να της παρω?

Έχω μία κεραία με time bomb...:D, αργεί λίγο αλλά κάνει καλή δουλειά !!!!!!!

Απλή κεραία θες....

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Μπορείς όντως με μια κεραία εσωτερική,θα πιάνει τα ψηφιακά σίγουρα,πολλές φορές χρειάζεται να ''αδυνατίσεις''το σήμα εάν είσαι πολύ κοντά επειδή μπουκώνει και δεν τα πιάνει.

Re: Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Μαλιστα φιλε μου, να στείλω τον σοφέρ μου να σε παραλάβει?:ears:
Για να μη βγαίνουμε off topic πάλι, σου λέω ότι συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι η ένστασή μου δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά ότι μιλάς σαν να έχει πρόβλημα όλος ο Εύοσμος, ενώ το πρόβλημα είναι καθαρά σημειακό εκεί που μένεις!
Στην ψηφιακή είναι πολύ σημαντικό να μάθει ο κόσμος να αναφέρει με μεγαλύτερη ακρίβεια πού μένει! Ξεχάστε αυτά που ισχύουν με την υπάρχουσα αναλογική! Δεν μπορεί π.χ. το ψηφιακό σήμα να χαρακτηρίζεται ως "καμπάνα" γιατί δεν μπορεί να έχει χιονάκι έτσι κι αλλιώς! Όπως επίσης δεν μπορούμε να λέμε "ο Εύοσμος έχει πρόβλημα" όταν το θέμα είναι καθαρά στη δικιά μας εγκατάσταση για τον χ, ψ, α, β λόγο!
Αυτά για να κλείνει το off topic!