Καλησπέρα,
Εγώ όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση (RF-IN RF-OUT) στον ψηφιακό μου δέκτη (Edition Argus Μini-T HDTV), μου χαλάει πολύ την ποιότητα λήψης των αναλογικών καναλιών (και κυρίως της ΝΕΤ, η οποία και με ενδιαφέρει άμεσα λόγω Mundial). Καμιά ιδέα – συμβουλή για το πώς θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα?
Ευχαριστώ!
Φυσικά και δε μπορεί να κλείσει οριστικά η Πάρνηθα !!! :smash:
Άλλωστε τα ψηφιακά της ΕΡΤ από Πάρνηθα τα λαμβάνουν πολλές περιοχές της βόρειας και δυτικής Αττικής !
Ενταξει παιδια δεν ειναι κατι το συνταρακτικο που θα αλλαξει την ζωη μας,αλλα απο την αλλη δεν ειναι σωστο να απαξιωνουμε και τα παντα....ειναι μια σημαντικη εξελιξη της τεχνολογιας που για εμας που βρισκομαστε σ αυτο το εξειδικευμενο φορουμ και ειμαστε γκατζετακηδες που ψαχνουν παντα για κατι το πρωτοποριακο,ειναι πολυ φυσικο η εναρξη της ψηφιακης να τραβα το ενδιαφερον μας και να θελουμε να ειμαστε απο τους πρωτους που θα την δουν....τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισσοτερο....
Και φυσικα συμφωνω οτι μετα απο μια δυο μερες δεν θα ασχολουμαστε αφου τα σημαντικα και τα καθημερινα της ζωης μας ειναι μπροστα και ειναι πιο δυσοιωνα απο ποτε....
εμεις που μενουμε νεο ηρακλειο π.χ. πως να πιασουμε απο υμηττο,
κομματακι δυσκολο ε; :smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.