18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Δεν πιάνω τίποτα.
Από Κερατέα και κοιτάω Υμηττό.

Στο Περαμα εχω σημα 95% στη 46 αλλα η οθονη μαυρη,δεν παιζουν τα καναλια...

αγία παρασκευή on 46 mega star skai και ενα με γραμμες

για να ειναι στη 46 το mega,to star και το skai μαλλον αυτο σημαινει οτι οι εκπομπες γινονται μονο κατευθυντικα προς την Αθηνα και για επιδειξη της digea στην εκθεση "τεχνοπολις"

Και εγώ τα πιάνω αυτή την στιγμή, αλλά χωρίς εικόνα.
Ασπρόπυργος Αττικής, U20. Σήμα/ποιότητα 100.

παιδιά έχω δει πολλές φορές hd αλλά και αυτό μιά χαρά είναι σε σχέση με τα αναλογικά. Στην samsung b7000 46 δείχνουν τέλεια! άντε με το καλό, τουλάχιστον να χαρούμε λίγο τα λεφτά που δώσαμε για τηλεόραση.

Last edited:
Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Παλλήνη με eye tv στο mac (έχω βγάλει την κεραία από την 5090Η λόγω συγχρονισμού του ήχου για το μουντιάλ). ΜΕΓΚΑ, σκάι και σταρ, συν το τεστ. EPG κανονικά στα Ελληνικά, ποιότητα 100% ισχύς 63%.

Βρήκα τα κανάλια στην 46 αλλά δεν έχω εικόνα. Σε Sony Bravia είδα μόνο για λίγο το logo του Σκαι. Έχω πολύ χαμηλό σήμα.

Μια χαρά φαίνονται εδώ τα ψηφιακά!!
Ποιότητα σήματος 100% - Ισχύς σήματος 100 % !!

μολις off!

edit: άνοιξαν τα υπόλοιπα, πάλι στην 46, πάλι έκλεισαν και άνοιξαν τα 4 πρώτα, πάντα στην 46. Πλάκα έχει!!!
edit 2: εντάξει βαρέθηκα, κάθε 2 λεπτά ανοίγουν τα 4 και κλείνουν τα άλλα 4!

Last edited:

Πάντως η ποιότητα εικόνας είναι ικανοποιητική, αλλά λίγο χειρότερη της αναλογικής εκπομπής.

Τώρα είναι εκτός.
Συντονίστηκαν και τα άλλα στην ίδια συχνότητα (6740hz). Ποιότητα σήματος 50%, ισχύς 62%, χωρίς εικόνα όμως.

Απο κεντρο αθηνας με δεκτη F&U 2205 ποιοτητα 93%-η εικονα στα κινουμενα που εδειχνε εκεινη την ωρα το σταρ δεν ειχε μεγαλη διαφορα απ το αναλογικο,αλλα τι περιμενεις αφου τα ζωα δειχνουν ακομα...βιντεοκασετες!!

Tωρα παιζουν τα καναλια της 46