18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Λογικο, το θεμα ειναι με την εικονα.
Και στην δικια μου που υποστηριζει μονο mpg2 εχει ηχο αλλα οχι εικονα.
Μην ελπιζεις σε κατι.

Ν.Ηράκλειο η εικόνα είναι καλή.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ο ήχος είναι πιο χαμηλός στα ψηφιακά (σε σχέση με το ίδιο αναλογικό κανάλι).

Εγώ δεν παρατήρησα πιο χαμηλό ήχο......Παρατήρησα όμως καθυστέρηση στην εικόνα και τον ήχο φυσικά μαζί....Απίθανο....Εβλεπα την σκηνή στο αναλογικό....και γυρνούσα κάπακι στο ψηφιακό για να την ξαναδώ πάλι......χε χε...
Η εικόνα (μιας και τόπιασα το θέμα) είναι κατα κάτι πιο καθαρή οφείλω να το ομολογήσω. Αλλά ......είμαστε απίστευτοι στην Ελλάδα .....Ολοι εκπέμπουν 4:3 ...Μόνο ο skai σε 16:9 . Η συμπίεση του σήματος είναι για γέλια. Δεν θα πάμε ποτέ μπροστά :!!!!

Μην ελπιζεις σε κατι.
Άρα πρέπει να αλλάξω εγκατάσταση. Έχω ένα άλσος μπροστά μου και δεν παίρνει σήμα. Ο ηλεκτρολόγος μου είπε αν ήθελα να βάλω μια κεραία που είναι σαν ένα μεγάλο χωνί ή κάπως έτσι για να πιάνω καλύτερα και από Υμηττό, αλλά το θεώρησα περιττό αφού έβλεπα καμπάνα την Πάρνηθα (και παρόλα αυτά πιάνω τα αναλογικά σκατά). Ή ίσως να μπορώ να παίξω με τον ενισχυτή, καθώς διάβασα κάπου ότι αυτό ίσως να προκαλεί πρόβλημα στην λήψη. Δεν ξέρω...

παρε πρωτα αποπκωδικοποιητη να δεις αν πιανεις αφου θα τον χρειαστεις ετσι και αλλιως, και μετα δες αν χρειαζεται να αλλαξεις κεραιες κλπ.

παρε πρωτα αποπκωδικοποιητη να δεις αν πιανεις αφου θα τον χρειαστεις ετσι και αλλιως, και μετα δες αν χρειαζεται να αλλαξεις κεραιες κλπ.
Σωστά.

Μην ελπιζεις σε κατι.

ευχαριστω...κριμα να μην εχει βγει μια αναβαθμιση να γλιτωσουμε καμια θυρα....

Καλησπέρα σε όλους. Μένω στη Βάρη και κατάφερα να πιάσω μόνο το Mega, SKAI, Star, 902 (?) και τα ψηφιακά της ERT από το CH47. Δεν βλέπω τίποτα από 46. Μου είπαν από Digea ότι μάλλον φταίει ο ενισχυτής και ότι θα πρέπει ή να τον χαμηλώσω ή να τον βγάλω. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα που να λύθηκε με τον ενισχυτή?

εγω που τα ειδα το πρωι ειδα μεγαλη διαφορα απο τα αναλογικα προς το καλυτερο. και ειχα καλη αναλογικη ληψη στα περισσοτερα. ειδικα το skai εχει πολυ μικρη διαφορα απο hd ξενα καναλια. λογικα θα παιζει ρολο και η καθε tv πως τα παιζει

edit: η digea ειναι πολυ πιο πανω απο την ερτ τουλαχιστον σε μενα
Η μας δουλευεις ή δεν εχεις δει ποτε hd εικονα ή εχεις crt τv. Φιλε μου ουτε καν η μερα με την νυχτα δεν ειναι τα hd με τα σημερινα ψηφιακα στην Ελλαδα.

η λήψη και των δυο συχνοτήτων είναι καλή,όλα έχουν μεγάλη διάφορα εκτός του σκαι η τουλάχιστον εγώ μόνο στο σκαι δεν βλέπω διάφορα.

κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω που έχει αναφερθεί και πάλι στο thread, τι γίνετε με το epg; Ενώ τα βγάζει ελληνικά, στο guide είναι όλα στα αγγλικά, ενώ στα ψηφιακά της ερτ όχι.Ξέρει κάνεις τι παίζει,έχουμε καμιά ενημέρωση;
Η τηλεόρασή μου είναι lg 32lh3000.

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

2333HD Απο το πλαόσιο μου είπαν ότι δεν έχει mpeg4 ενώ για αυτόν τον λόγο την πήρα...η τεχνική υποστήριξη της Samsung μέχρι να το σηκώσει θα έχω γεράσει κατα τα άλλα μια χαρά...

Λοιπόν, επιβεβαιώνω και πάλι η 2333HD παίζει mpeg4 κανονικότατα.
Σου επισυνάπτω τον αριθμό software με backround την digea.

Uploaded with ImageShack.us

Last edited:

εγω που τα ειδα το πρωι ειδα μεγαλη διαφορα απο τα αναλογικα προς το καλυτερο. και ειχα καλη αναλογικη ληψη στα περισσοτερα. ειδικα το skai εχει πολυ μικρη διαφορα απο hd ξενα καναλια. λογικα θα παιζει ρολο και η καθε tv πως τα παιζει

edit: η digea ειναι πολυ πιο πανω απο την ερτ τουλαχιστον σε μενα
τακουσαμε κιαυτο.......:BDGBGDB55:

Γεια σας παιδιά. Άνω Γλυφάδα με την AVerTV Pilot και το δικό της software, (η πλάσμα, δεν έχει καν mpeg2. αγορασμένη το 2005) τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά. Βέβαια η εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα ήταν κατά κανόνα επιεικώς άθλια και γι' αυτό δεν είμαι αντικειμενικός. Τα κρατικά βέβαια στα ίδια σ...... αλλά τι να κάνουμε, το έχουμε πάρει απόφαση.
Για να δούμε απ' τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον αυτό διαβάζω.
Για τις αναλογίες της οθόνης, ας μη σχολιάσω. Απλά εγώ δεν μπορώ να βλέπω παραμορφωμένους ανθρώπους και αντικείμενα. Προτιμώ να χάνω σε μέγεθος. Έτσι κι αλλιώς ταινίες δεν μπορώ να δω απ' την τηλεόραση. Το ΣΚΑΙ σίγουρα είναι όαση, αλλά και που και που στα cine+, sport+ και prisma. Καλοδεχούμενα όλα τα (+).
Πάντως, θετικό το όλο εγχείρημα, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Θα δείξει. Καλή συνέχεια σε όλους!!!

Καλησπέρα σε όλους. Μένω στη Βάρη και κατάφερα να πιάσω μόνο το Mega, SKAI, Star, 902 (?) και τα ψηφιακά της ERT από το CH47. Δεν βλέπω τίποτα από 46. Μου είπαν από Digea ότι μάλλον φταίει ο ενισχυτής και ότι θα πρέπει ή να τον χαμηλώσω ή να τον βγάλω. Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα που να λύθηκε με τον ενισχυτή?

Se poio simeio tis Varis meneis ? Miladeza, Korbi ?

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Λοιπόν, επιβεβαιώνω και πάλι η 2333HD παίζει mpeg4 κανονικότατα.
Σου επισυνάπτω τον αριθμό software με backround την digea.

Uploaded with ImageShack.us
που το βρηκες το software?

Καλησπέρα σε όλους. Εγώ ειμαι δουλειά και δεν έχω προλάβει να πάω σπίτι να δοκιμάσω ακόμα τι παίζει. Ξέρω σίγουρα ότι η κεραία έχεο προσανατολισμό προς Αίγινα. Θα τα πιάνω όλα της digea? Θεωρητικά μιλώντας πάντα. Είμαι στην περιοχή της 'Ανω Κυψέλης και λόγω νταμαριών υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο αναλογικό σήμα. Οπότε ελπίζς να μου λύσει τα χέρια η digea. Άντε να δούμε.

Παιδια θελω να ρωτησω κατι λιγο κουφο .
Με πηρε η αδερφη μου τηλεφωνο απο Βουλιαγμενη οπου μαλλον πιανει το σημα απο Αιγινα , η οποια εχει τον αποκωδικοποιητη της ΟΝ ( δεν ειναι ομως συνδρομητρια της ΟΝ εδω και καιρο ).
Λοιπον , οταν κανει ανιχνευση της βρισκει 12 καναλια , οταν παταει ομως παρακολουθηση καναλιων φτανει μεχρι το 8 καναλι !!! Πιανει δηλαδη τα 4 της ΕΡΤ και την αλλη συχνοτητα με ΣΤΑΡ κ.τ.λ. Η αλλη συχνοτητα με ΑΝΤ1 Alter , Alpha , mtv δεν παιζει !!!
Θελει να παει ν αγορασει καινουριο δεκτη , αλλα δεν νομιζω οτι ο δεκτης ειναι το προβλημα.
Εχει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ?

Καλή φάση (στο Γέρακα), βέβαια ως τώρα το μόνο κανάλι που δεν έπιανα με την καμία ήταν η ΕΤ1 (???), οπότε συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα. Τα υπόλοιπα είναι αρκετά βελτιωμένα (τεράστια μείωση του ειδώλου), αλλά τίποτα σπουδαίο, συνεχίζουμε να έχουμε 4:3, ήχο της πλάκας και για την ανάλυση, ούτε λόγος...

Μια και η τηλεόραση μου υποστήριζε τα ψηφιακά, άξιζε τον κόπο (το πάτημα του κουμπιού search δηλαδή :D) Σε άλλη περίπτωση, δε θα είχα ασχοληθεί καν με το θέμα...