18 Ιουνίου 2010 η Digea στην Αθήνα

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Διότι πολύ απλά εάν το σήμα στην 48 είναι αρκετά δυνατό,μπορεί να περάσει και ας ''κοιτάει'' η κεραία σου αλλού.

Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Διότι πολύ απλά εάν το σήμα στην 48 είναι αρκετά δυνατό,μπορεί να περάσει και ας ''κοιτάει'' η κεραία σου αλλού.

Ανδρέα, δώσε και μιά πιθανότητα στο ότι η 48 είναι "καθαρή" συχνότητα.
Έξ' άλλου, σύμφωνα με τα γραφόμενα, η digea εκπέμπει με μεγαλύτερη ισχύ.

Re: Απάντηση: Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

τα αναλογικα Γιαννη,ειναι κουρουκου...
απο Παρνηθα που τα κατεβαζω,εκτος απο mega,antenna και alter,τα υπολοιπα δεν βλεπονται.

Στην περιοχή μου πάντως από Πάρνηθα τα 'Αλτερ,Σκάι,Σταρ,Άλφα είναι απλά ικανοποιητικά με ελαφρύ θόρυβο,ενώ τα ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,Μακεδονια, Μega και Αntenna έρχονται καμπάνα!
Επίσης τα ψηφιακά της ΕΡΤ παίζουν ακόμη και με εσωτερική κεραία,ενώ αυτά της Digea με τίποτα...

Πάντως αν οι κύριοι της Digea δεν τοποθετήσουν αναμεταδότες σε Πάρνηθα και Εύβοια,τότε απλά δε μπορεί να καλυφθεί σωστά η Αττική και δυστυχώς οι κεραίες σε πολλές περιοχές των Αθηνών και των προαστίων θα πολλαπλασιάζονται και μάλιστα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα ... :rifle:

Last edited:
Re: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

περιοχη:Αγιος Δημητριος/Αθηνα/νοτιοανατολικα
δεκτης :f&u 2219 σε sony 26s2010
κεραια :εσωτερικη με ενισχυτη απο jumbo(καποια μαρκα....)
σημα :ενταση σηματος:73% ποιοτητα σηματος:100% καρφωμενα χωρις διακυμανσεις και οι 2 μπαρες...!!!

η περιοχη μου πρεπει να ειναι περικυκλωμενη απο το ψηφιακο σημα....

Quote:
Originally Posted by pathfinder
Παιδία ξέρουμε μήπως το πότε θα κοπεί εντελώς το αναλόγικο απο Υμητο?

Originally Posted by mouratos
το 2012 ...

... με την έλευση των "Ολυμπιων" χι.. χι

Μενω Πασαλιμανι και οπως γνωριζω το CNN σταματησε να εκπεμπεται. Μπορω να το βρω σε αλλη συχνοτητα ή έχει σταματήσει η εκπομπη του επ' αόριστον?

Εγώ κάπου αλλού το βρήκα, αλλά νομίζω πιάνει πολύ χειρότερα πλέον...

στην 28 είναι το cnn, για όποιον αντέχει τα παράσιτα

περιοχη:Αγιος Δημητριος/Αθηνα/νοτιοανατολικα
δεκτης :f&u 2219 σε sony 26s2010
κεραια :εσωτερικη με ενισχυτη απο jumbo(καποια μαρκα....)
σημα :ενταση σηματος:73% ποιοτητα σηματος:100% καρφωμενα χωρις διακυμανσεις και οι 2 μπαρες...!!!

η περιοχη μου πρεπει να ειναι περικυκλωμενη απο το ψηφιακο σημα....

εγω καλαμακι, δίπλα στα σύνορα με αγ δημήτριο, πιάνω τα πάντα με σκέτο καλώδιο, με την usb tv card στο pc μου. Οσο για σήμα στην tv με την κεντρική κεραία, 100/100

Όταν εκπέμουν με μεγάλη ισχύ,λογικό είναι να μπορούν να ληφθούν και με το καλώδιο μόνο.

Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Οι περιοχές της Ν.Εύβοιας, που καλύπτονται απο τον χάρτη της DIGEA, έχουν απο ελάχιστο έως καθόλου σήμα. Δηλαδή εικόνα μηδέν.Είναι και ο αναμεταδότης της ΝΕΤ στα Ν.Στύρα στο ch47 που μπλοκάρει τη λήψη και σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής....
Εικόνα κρύσταλλο.......σπασμένο!!

Ο χάρτης είναι εκ προοιμίου λάθος καθώς αποδίδει in vitro και όχι in vivo τις περιοχές λήψης χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τριτογενείς παράγοντες, όπως η εκπομπή της ΝΕΤ από τα Στύρα!
Δείχνει απλά ότι αν δεν υπήρχε η ΝΕΤ στο 47, το ψηφιακό σήμα θα έφτανε σε πολλά σημεία της ανατολικής Αττικής που έχουν οπτική επαφή με τον Υμηττό!
Άντε να το πεις αυτό σε έναν απλό τηλεθεατή που μετά από προτροπή της ίδιας της Digea μπαίνει να δει τον χάρτη και περιμένει αφελώς (γιατί αφελή τον καθιστούν με τα τερτίπια τους) να δει Digea!
Βέβαια, εδώ θα μου πείτε οι περισσότεροι εντός Αττικής περίμεναν να έχουν σήμα από τη Digea χωρίς να έχουν οπτική με Υμηττό ή/και Αίγινα! Και εδώ είναι θέμα ελλιπούς ενημέρωσης!:FSGSFGS4:

Ο χάρτης είναι εκ προοιμίου λάθος καθώς αποδίδει in vitro και όχι in vivo τις περιοχές λήψης χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τριτογενείς παράγοντες, όπως η εκπομπή της ΝΕΤ από τα Στύρα!
Δείχνει απλά ότι αν δεν υπήρχε η ΝΕΤ στο 47, το ψηφιακό σήμα θα έφτανε σε πολλά σημεία της ανατολικής Αττικής που έχουν οπτική επαφή με τον Υμηττό!
Άντε να το πεις αυτό σε έναν απλό τηλεθεατή που μετά από προτροπή της ίδιας της Digea μπαίνει να δει τον χάρτη και περιμένει αφελώς (γιατί αφελή τον καθιστούν με τα τερτίπια τους) να δει Digea!
Βέβαια, εδώ θα μου πείτε οι περισσότεροι εντός Αττικής περίμεναν να έχουν σήμα από τη Digea χωρίς να έχουν οπτική με Υμηττό ή/και Αίγινα! Και εδώ είναι θέμα ελλιπούς ενημέρωσης!:FSGSFGS4:
Ακριβώς.
Θεωρητικά μόνο είναι σωστός.
Πρακτικά όμως, με τόσους αναμεταδότες που χρησιμοποιούν τα 46 / 47 για εκπομπή αναλογικής, είναι παντελώς λάθος!

Mε έχει σώσει το harmony 1000
όλα τα τηλεκοντρολ είναι στο συρτάρι εδω και ενα χρόνο
σόρυ για το :offtopic:

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Και εγώ κοίταζα τα harmony, αλλά με προβληματίζει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Θα φορτίζω συχνά; Θέλω να αντικαταστήσω ένα φιλιπς που έχω του οποίου ο προγραμματισμός είναι άβολος, με κάτι που γίνεται μέσω υπολογιστή. Αλλά οι 3 ΑΑΑ μπαταρίες του βγάζουν χρόνο...:frown:

Κοιταξτε και σε κατι πιο λογικο σαν αγορα.
Υπαρχουν τηλεκοντρολ με εκμαθηση ( learning ) σε πολυ πιο χαμηλες τιμες. Εγω πηρα ενα απο ebay, ακομα φθηνοτερα απο οσο τα πωλουν εδω. Με λιγοτερα απο 6 ευρω πηρα ενα και κανω την δουλεια μου (καλο θα ηταν να ειχε περισσοτερα κουμπια ομως).
Σιγα μην σκασω 100 ή 200 ευρω για τηλεκοντρολ... βρε 100 να γινουν τα τηλεκοντρολ 100 ευρω δεν δινω.200 δεν δινω ουτε στην μανα μου που τα εχει και αναγκη... (ειναι τρελοι αυτοι που πουλανε τοσο ακριβα τηλεκοντρολια ή ειναι τρελοι αυτοι που τα αγοραζουν -μια φορά πλουσιοι δεν ειναι).

Στο θεμα της Digea τωρα.
Καποιες μερες η μεταδοση ερχεται με πιξελιασμα και σπασιματα στον ηχο, ενω το σημα παραμενει σταθερο.
Μαλλον ειναι νωρις ακομα, αν και δεν ξερω αν ποτε θα ωριμασει...

Στο θεμα της Digea τωρα.
Καποιες μερες η μεταδοση ερχεται με πιξελιασμα και σπασιματα στον ηχο, ενω το σημα παραμενει σταθερο.
Μαλλον ειναι νωρις ακομα, αν και δεν ξερω αν ποτε θα ωριμασει...

Δηλαδή δεν είμαι ο μόνος που ξαφνικά ... πιξελιάζει και lag-άρει σαν τρελή η εικόνα ενώ ο Υμηττός είναι ... φάτσα μου :) ... Το έχουν κι άλλοι αυτό....

μπορεί εάν είσαι κάπου εδώ:

ss20100702082943.png