Διότι πολύ απλά εάν το σήμα στην 48 είναι αρκετά δυνατό,μπορεί να περάσει και ας ''κοιτάει'' η κεραία σου αλλού.
τα αναλογικα Γιαννη,ειναι κουρουκου...
απο Παρνηθα που τα κατεβαζω,εκτος απο mega,antenna και alter,τα υπολοιπα δεν βλεπονται.
Πανε αγορι μου και παιξε τζοκερ!! μην πω καμια αλλη λεξη τωρα.η περιοχη μου πρεπει να ειναι περικυκλωμενη απο το ψηφιακο σημα....
Πανε αγορι μου και παιξε τζοκερ!! μην πω καμια αλλη λεξη τωρα.![]()
περιοχη:Αγιος Δημητριος/Αθηνα/νοτιοανατολικα
δεκτης :f&u 2219 σε sony 26s2010
κεραια :εσωτερικη με ενισχυτη απο jumbo(καποια μαρκα....)
σημα :ενταση σηματος:73% ποιοτητα σηματος:100% καρφωμενα χωρις διακυμανσεις και οι 2 μπαρες...!!!
η περιοχη μου πρεπει να ειναι περικυκλωμενη απο το ψηφιακο σημα....
Ακριβώς.Ο χάρτης είναι εκ προοιμίου λάθος καθώς αποδίδει in vitro και όχι in vivo τις περιοχές λήψης χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τριτογενείς παράγοντες, όπως η εκπομπή της ΝΕΤ από τα Στύρα!
Δείχνει απλά ότι αν δεν υπήρχε η ΝΕΤ στο 47, το ψηφιακό σήμα θα έφτανε σε πολλά σημεία της ανατολικής Αττικής που έχουν οπτική επαφή με τον Υμηττό!
Άντε να το πεις αυτό σε έναν απλό τηλεθεατή που μετά από προτροπή της ίδιας της Digea μπαίνει να δει τον χάρτη και περιμένει αφελώς (γιατί αφελή τον καθιστούν με τα τερτίπια τους) να δει Digea!
Βέβαια, εδώ θα μου πείτε οι περισσότεροι εντός Αττικής περίμεναν να έχουν σήμα από τη Digea χωρίς να έχουν οπτική με Υμηττό ή/και Αίγινα! Και εδώ είναι θέμα ελλιπούς ενημέρωσης!:FSGSFGS4:
Mε έχει σώσει το harmony 1000
όλα τα τηλεκοντρολ είναι στο συρτάρι εδω και ενα χρόνο
σόρυ για τοfftopic:
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Και εγώ κοίταζα τα harmony, αλλά με προβληματίζει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Θα φορτίζω συχνά; Θέλω να αντικαταστήσω ένα φιλιπς που έχω του οποίου ο προγραμματισμός είναι άβολος, με κάτι που γίνεται μέσω υπολογιστή. Αλλά οι 3 ΑΑΑ μπαταρίες του βγάζουν χρόνο...:frown:
Στο θεμα της Digea τωρα.
Καποιες μερες η μεταδοση ερχεται με πιξελιασμα και σπασιματα στον ηχο, ενω το σημα παραμενει σταθερο.
Μαλλον ειναι νωρις ακομα, αν και δεν ξερω αν ποτε θα ωριμασει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.