1969 μισος αιωνας μετα...

Δεν ξέρω από πού ψάρεψε ο Νικ τη λίστα αλλά αποκλείεται να μήν έχει βάλει μέσα ο Dean το "Let It Bleed" και το "Abbey Road".

Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται....
Γιατι για *τοσο* εικονοκλαστης πια, δεδομενων των λοιπων της λιστα, δεν...

Ακολουθούσαν το ...όνειρο του Μεγάλου Πέτρου - του Κωστόπουλου. Η νίκη των υλιστών στο φαντασιακό των ανθρώπων, όπως ήταν η τάση σε ολόκληρο το γκλομπαλιστάν. Τώρα, που το χρήμα είναι η μόνη αξία, και αυτό τελικά εκλείπει, έχουν αρχίσει τα όργανα. Οι δικοί μας "τσόγλανοι" όμως, πάντα ήταν στη θέση τους :ernaehrung004:

Εννοείται πως ήταν εκεί..
Αν και άθεος,ακόμα θυμάμαι το άγιο πνεύμα να κάθεται στον ώμο μου όταν άκουσα για πρώτη φορά το We Need You Right Now Lord του Donny Hathaway μέσα από το In Performance ..
Απο μικρο και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια,ε και o Donny ήταν διπολικός,η κάτι τέτοιο...Δεν μπορεί..Την αλήθεια θα λέει λέω μέσα μου.
Τον είδα σαν μάγο που επικαλείται τα θεία για να σταματήσει επιτέλους την ξηρασία..Αν θες συμβολικά , την ξηρασία συναισθηματων που χαρακτηρίζει όσους ανέφερες παραπάνω.
Υπάρχει μια φράση που επινόησα bμες στην τρέλα μου και την λέω συχνά..Οι τεχνοκράτες με τους τεχνοκράτες και οι ζωντανοί με τους ζωντανούς. :)
Εδω δηλαδή τι κρατάμε; Τις νότες η όλα τα υπόλοιπα;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ίδιο πνεύμα έσκασε με το τελευταίο του Daniel Blumberg..Αλλα αυτό δεν το παίζουν τα ραδιόφωνα να το μάθει ο κόσμος..Όπως και του Donny..Παίζουν όμως Roberta Flack..Ε με συγχωρείτε..Αν δεν υπήρχε ο Donny το πιο πιθανό ήταν να μην υπήρχε και η Roberta στο μέγεθος που υπήρξε..Και όμως..Τα καλά ο Donny τα φύλαγε για την πάρτη του..Και εκεί είναι που τρελαίνεσαι με τα χωνευτήρια που λέγονται ακροατές. (Βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

Εχεις ακούσει το Live του (1972); Εγώ τον είχα για πιλάφα και το άκουσα καθυστερημένα. Να 'ναι καλά ο άγιος Μπάϊρας :worshippy:

Το έχω το live του '72...Εκείνο που με ισοπέδωσε όμως ήταν το In Performance...Του '72 είναι πιο τεχνικό...Το δέσιμο των μουσικών είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο

Το έχω το live του '72...Εκείνο που με ισοπέδωσε όμως ήταν το In Performance...Του '72 είναι πιο τεχνικό...Το δέσιμο των μουσικών είναι α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο
Eξίσου εντυπωσιακός και στο Extension of a Man του 1973, που μ' αρέσει και το μίνιμαλ εξώφυλλο (λόγω αδυναμίας στα λιτά σκαριφήματα, ακουστικά και οπτικά...).

Που είναι ο Μπαιρα αλήθεια να μας τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι..Που ξέχασε τα νιάτα του και τρέχει πίσω από ηλεκτρονικά μπλιμπλικια μπας και βρει την αθανασία. :flipout: (Και εδώ που τα λέμε,καλά κάνει..Αν μας ακούει θα ξέρει πως ακόμα και Bill Laswell στο χιπ χοπ το έριξε κάποτε και έτρεχε με κάτι Kool Keith κάτι Flavor Fav και κάτι άλλους για να βρει το κάτι παραπάνω. Τώρα αν το βρήκε δεν ξέρω.. Εμείς πάντως το βρήκαμε και το τιμούμε συχνά. :) )

MI0000232694.jpg

αυτο λετε?

Donny.Hathaway.live.jpg

στο everything is everything έχει ένα μπασο σόλο του Willie Weeks που θεωρείται από τα καλύτερα όλων των εποχών...

λοιπόν τελικά ο γκάου δεν έχει αυτά που ψάχνετε

Ναί. Και είναι λίστα αξιολόγησης. Με βαθμολογίες. Για καταναλωτές.
Εχει προς τo τέλος τον Kim Fowley, ο ερίφης.
Τι να πείς; Εδώ έθαβε τα άλμπουμ της Nico.
Αμερικανάκι...

δικό σας?

πάρε αυτό

όριακά

αυτό για σπάσιμο....ιδιαιτέρως με το opening track...

Υπερηχα τώρα που σε βρηκα..Τα παρακάτω τα άκουσες και αν ναι πως σου φάνηκαν; Στο once i was τριξανε λίγο το κόκκαλα του μακαρίτη αλλά τώρα είναι μαζί και τα λένε. Ήθελε να τα βγάλει και από μέσα του εδώ που τα λέμε με τις διασκευές ...Το άλλο πιστεύω ότι στέκεται αξιοπρεπεστατα...Τι παραπάνω είναι ο ομώνυμος που του βάζει Α+ ο γκάου..Το Loan me a dime στην ουσία με τον Duane από δίπλα.

IMG_20190411_092132-01.jpg

αυτό
ένα μήνα πριν το 69
δυστυχώς οι blockers στο γιουτούμπι δεν θα αφήσουν σε λίγο δίσκο για δίσκο χωρίς claim...

Υπερηχα τώρα που σε βρηκα..Τα παρακάτω τα άκουσες και αν ναι πως σου φάνηκαν; Στο once i was τριξανε λίγο το κόκκαλα του μακαρίτη αλλά τώρα είναι μαζί και τα λένε. Ήθελε να τα βγάλει και από μέσα του εδώ που τα λέμε με τις διασκευές ...Το άλλο πιστεύω ότι στέκεται αξιοπρεπεστατα...Τι παραπάνω είναι ο ομώνυμος που του βάζει Α+ ο γκάου..Το Loan me a dime στην ουσία με τον Duane από δίπλα.

καλά ρε φίλε....
τα ρωτάνε αυτά?
για τέτοια δίνεις ένα χέρι τουλάχιστον...

έλα για πάρτη σας....τα γερόντια τραγουδάνε ακόμα!

το κοινό δείτε νοικοκυρές να κουνιούνται...