1969 μισος αιωνας μετα...

Re: Απάντηση: 1969 μισος αιωνας μετα...

Πήγες και την είδες βρε θηρίο;
Χαρά στο κουράγιο σου!

Νόμιζα πως θα δω κάτι ανάλογο του "La vie en rose"
αλλα έπεσα σε χούντα_ Δαλιανιδης κωμωδία,

Δεν πτοήθηκα όμως γιατι ήμουν Λάνθιμος Χουλιγκαν

Τάσο διάβασε και αυτό.

Το περίεργο είναι πως, αν και δεν συμμερίζομαι τις απόψεις του, καταλαβαίνω πού το πάει.

Μια αρμαθιά υπερ-απλουστεύσεις και παράλογες επαγωγές, ίσα ίσα για να κτισθεί ένα μετέωρο συμπέρασμα ... ο γνωστός σκαρούφις ... θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε γκόσιπ σόου για διανοούμενους ... έτυχε να γράφει για μουσική ...

ΥΓ.: Η ταινία για τους Κουήν τραγική ... και αχρείαστη ...

Re: Απάντηση: Re: 1969 μισος αιωνας μετα...

AΔΕΡΦΕ :proud: ... :SFGSFGSF: .... :worshippy:

Εισαι ψυχουλα απο ονειρικη στοφα ! :rolleyes:
Πραγματικα ονειρικη στοφα !!!!!!!!!!

Προσπαθω να ταιριαξω το "I talk to the Wind" με καποιο psychedelic cartoon
και ... εκτος απο το Fantastic Planet (1973, Rene Laloux) ... ΔΕΝ μπορω να
βρω ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ cartoon .... τοοοοοσοοοοο trippy .... οσο το ασμα.

fantastic-planet.jpeg

Σε καποια σημεια .... το ασμα .... ξεπερνα και το cartoon (που ηδη ειναι ατοφιο LSD 7 αστερων !!!)

πρέπει επειγόντως να έρθετε στο σήμερα, το γιατί θα το εξηγήσω παρακάτω μιας και χρωστάω μία απάντηση στον φίλο Auter,
και τα δύο θα μπορούσαν να συνδυαστούν υπέροχα με Ben Gay Lamar ,Yves Tumor, και Nils Frahm αλλά αν δεν θέλεις να πεσεις σε abstract αισθητική τότε μια καλή επιλογή ειναι ο νέος δισκος των cinematic orchestra που κυκλοφορει σε λιγες μερες,

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

εγω θα τα εβαζα με αυτο,

ΥΓ.: Η ταινία για τους Κουήν τραγική ... και αχρείαστη ...

άλλος ένας που ΔΕΝ με διαβάζει.

για τον σκαρούφι τα είπαμε πριν 10 χρόνια. Νόμιζα ότι είχε κλείσει αυτή η αμαρτία.

πρέπει επειγόντως να έρθετε στο σήμερα, το γιατί θα το εξηγήσω παρακάτω μιας και χρωστάω μία απάντηση στον φίλο Auter,
και τα δύο θα μπορούσαν να συνδυαστούν υπέροχα με Ben Gay Lamar ,Yves Tumor, και Nils Frahm αλλά αν δεν θέλεις να πεσεις σε abstract αισθητική τότε μια καλή επιλογή ειναι ο νέος δισκος των cinematic orchestra που κυκλοφορει σε λιγες μερες,

too many words....(unkown too)

για τον σκαρούφι τα είπαμε πριν 10 χρόνια. Νόμιζα ότι είχε κλείσει αυτή η αμαρτία.

Για μενα τωρα αρχιζει... :BDGBGDB55: Ανοιγει πεδιο για σκληρο τρολαρισμα :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: 1969 μισος αιωνας μετα...

Δεν δινω deadline ποτε θα τα τιμησω ολα αυτα .... ομως ... Thanks ! -bye-
Σπευδω βραδεως :rolleyes: ..... (απο το λιγο που αφουγκραζομαι τον Timothy
ερχεται πολυ σε techno .... το I talk to the Wind ηταν oνειρικο ακουσμα
σχεδον απροσδιοριστου χρονικου πλαισιου .... ταπεινη μου εκτιμηση)

σκαρούφης:
Penny Lane represents the apex of the Manneristic style: Vaudevillian rhythm, hypnotic melody, Renaissance trumpets, folkloristic flutes and triangles. Strawberry Fields Forever is a densely-arranged psychedelic experiment (backward vocals, mellotron, harp, timpani, bongos, trumpet, cello).

αυτά λίγο πριν χαρακτηρισμένα ως masterpiece.
Φαίνεται ότι γι αυτόν, η πεζή απαρίθμηση-φράση μαθητή δημοτικού / δίσκο είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις ένα αριστούργημα.
βρε άει....

Χα Χα
Συμβουλος σε θεματα πληροφορικης και σοφτγουερ... Αμα κρινω απο την ιστοσελιδα του που ειναι σκετο χαλι, ελπιζω σε θεματα τεχνητης νοημοσυνης να ειναι καλυτερος.

Οσο για τα γουστα του περι τεχνης αν θα τα μπιστευομουν... σαν "ειδικος" που παρουσιαζεται ... παλι απ οσο κρινω απο την αισθητικη του ιστοχωρου του... αισθητικη καμπινε σε φαστ φουντ αυτοκινητοδρομου. Ελπιζω να ειναι καλυτερος οταν μιλαει για τον Βλαντιμηρ Τραμπ...Δε θα παρω.

Ασε χιλιες φορες εμπιστευομαι το κοινο που κραυγαζει με ολα του τα πνεμονια στις συναυλιες οποτε ξαναπαιζονται τα τραγουδια των Queen απο διαφορα γκρουπ* πaρα τα "εξεζητημενα" γουστα του ειδικου επι παντος Σκαρουφη.

*
<strong>

Απάντηση: Re: 1969 μισος αιωνας μετα...

σκαρούφης:
Penny Lane represents the apex of the Manneristic style: Vaudevillian rhythm, hypnotic melody, Renaissance trumpets, folkloristic flutes and triangles. Strawberry Fields Forever is a densely-arranged psychedelic experiment (backward vocals, mellotron, harp, timpani, bongos, trumpet, cello).

αυτά λίγο πριν χαρακτηρισμένα ως masterpiece.
Φαίνεται ότι γι αυτόν, η πεζή απαρίθμηση-φράση μαθητή δημοτικού / δίσκο είναι ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις ένα αριστούργημα.
βρε άει....

There's no such thing as bad publicity....

A.K.A. attention whore

εγω τον ιταλο το εμαθα απο εδω πριν 10 πλας χρονια
ε δεν εχανα κ τιποτε που δεν ειχα την τιμη..
και αλλοι ειναι στριφνοι αλλα σεβονται τις αξιες πχ ο dean..

Απάντηση: Re: 1969 μισος αιωνας μετα...

εγω τον ιταλο το εμαθα απο εδω πριν 10 πλας χρονια
ε δεν εχανα κ τιποτε που δεν ειχα την τιμη..
και αλλοι ειναι στριφνοι αλλα σεβονται τις αξιες πχ ο dean..

Μα ποιος σου είπε πως κι ο Ιταλιάνος δεν σέβεται τις αξίες... αλλά ποιες αξίες: τις αξίες των cognoscenti, όχι της πλέμπας.... γιατί έχουν και οι πρώτοι τα τοτέμ τους. Αμ πώς.

Είχα διαβάσει την άποψη σου και επικροτώ το ότι υπάρχουν στο ΥΤ ντοκυμαντέρ που τα λένε καλύτερα ...

Την ταινία την είδα για να έχω προσωπική άποψη ...

Μα ποιος σου είπε πως κι ο Ιταλιάνος δεν σέβεται τις αξίες... αλλά ποιες αξίες: τις αξίες των "have you seen me" cognoscenti, όχι της πλέμπας.... γιατί έχουν και οι πρώτοι τα τοτέμ τους. Αμ πώς.

Fixed...

1543772353-db0.jpg

Ο Σκαρούφης γραφει τη γνωμη του, όποιος βρίσκει κάτι ενδιαφέρον σε αυτά καλώς.
Δεν είναι γραμμένα και στην πέτρα αυτά που γράφει.
Και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι Queen (το στυλ τους, η μουσική τους), τι να κάνουμε?

Για να γυρίσω στο θέμα μας άκουσα τον καινουργιο αλμπουμ του Michael Chapman που μου άρεσε αρκετά
(σε παραγωγή Steve Gunn που κυκλοφόρησε επίσης πολύ καλό αλμπουμ φετος - προκειται πνευματικό παιδί του!)
Για χάρη του παρόντος νήματος κύτταξα πότε κυκλοφόρησε το πρώτο αλμπουμ του, το Rainmaker που αγαπώ πολύ, και μαντέψτε: 1969

Γεφυρώνει το 1969 με το 2019 χωρίς να χαθεί κάτι

Michael Chapman - It Didn't Work Out [Rainmaker] 1969

Συνήγορος του διαόλου...

Γιατί θεωρείς οτι πρέπει ή ωφείλουν να τα γνωρίζουν;

όλοι γνωρίζουμε τον John Cage αλλα πόσοι τον Cornelius Cardew;

σου δίνω πάτημα για πολύ ενδιαφέρον απάντηση.
:flute:

Δεν ξέρω αν πρέπει αλλά σίγουρα δεν οφείλουν

Ζούμε σε μια εποχή που η πληροφορία επιτρέπει στον καθένα να οικειοποιηθεί το οτιδήποτε. Τον Cornelius δεν τον γνωρίζω αλλά αν μου δώσεις μια εβδομάδα θα μπορώ να πω κάτι για αυτόν κατά 99% προσποιητό.Το σημαντικότερο για να γίνει κάτι δικό σου δεν είναι καν το υπόβαθρο, το σημαντικότερο είναι να μπορείς να το συσχετίσεις με κάτι ήδη γνώριμο αλλιώς η γνώση θα παραμείνει μετέωρη και προφανώς ένας με μεγαλύτερη και πιο ώριμη συνειρμική σκέψη θα σε στριμώξει και καλά θα σου κάνει στην γωνία ….Δεν γίνεται, δεν πρέπει και κυρίως δεν μπορείς να αφομοιώνεις τα πάντα σε χρόνο dt μονό κα μόνο επειδή ζεις στην εποχή της εύκολης πρόσβασης στο οτιδήποτε

Δεν είναι αυτό όμως το θέμα μου, ούτε καν το ποιος και το γιατί.
Δεν με ενδιαφέρει επί της ουσίας που τον Sun Ra ton τον έφεραν στην επιφάνεια οι χιπστερ και σε μία επίδειξη τάχα εναλλακτικής θεώρησης των πραγμάτων και επί της ουσίας προσωπικής προβολής τους τον συσχετίζουν με την Λένα Πλάτωνος και τον Mf Doom. Αυτά ακόμα και αν ισχύουν μου ακούγονται ως too much αυτοπροβολή..

Έχω μία πιο ρομαντική προσέγγιση η οποία όμως δυστυχώς έχει και τη σκληρότητα της.Το σήμερα βράζει και αναμοχλεύει και το παρελθόν.

Έχουμε μια λίστα του 69 και το σήμερα. Μετά από δέκα χρόνια θα έχουμε πάλι μια λίστα του 69 πιθανότατα τροποποιημένη και ένα άλλο σήμερα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν υπάρχει και πως αυτό λειτουργεί ένα συλλογικό ασυνείδητο του ακροατή ένα αρχετυπικό σχέδιο ας πούμε που με κάποιο τρόπο αναδεικνύει η ξεβράζει αυτήν την λίστα. Δεν το συσχετίζω καν με το τι μου αρέσει. Πρώτα το παρατηρώ και μετά αν και εφόσον έχω το υπόβαθρο προσπαθώ να το εξηγήσω
Επί της ουσίας για να είμαι ειλικρινής απλά το ακολουθώ,

Ένας άνεργος στην Αγγλία σήμερα που είναι και λίγο περιθωριακή φύση θα ακούσει Sleaford Mods. Οι Sleaford όμως όταν τους καλούν σε εκπομπές παίζουν Stooges από την λίστα του Νίκου και του κάθε Νίκου.Το ακούει αυτό ο παραγωγός πάει και παίζει στο ραδιόφωνο Stooges μαζί με Sleaford, το ακούει ο πιτσιρικάς δίνει στην γκόμενα του στικάκι με Sleaford και Stooges…..
Και κάπως έτσι για παράδειγμα μένουν οι 5th Dimension χωρίς συσχετισμό και αργά και βασανιστικά σβήνουν……

Από όλο αυτό μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα ή και πάλι όχι ..
Δεν υπάρχει σωστός δρόμος

Μπορείς να έρθεις στο σπίτι μου να ακούσουμε let the sunshine in να πιούμε τεκίλες και ν ακούσουμε ακόμα και το Άνθρωπε αγάπα. Αλλά όταν θα βγούμε έξω στους τοίχους στον δρόμο και στα βλέμματα των περαστικών δεν θα υπάρχει τίποτα που να σχετίζεται με το μεθύσι μας αυτό. Θα είμαστε μια όμορφη οπισθοδρομική κομπανία

Όμως ακόμα και η άρνηση είναι ένας τρόπος για να αποφύγεις την πραγματικότητα
Ούτως η άλλως όποιο δρόμο και να πάρεις προσωπικά πάλι χάλια θα είσαι ….:flipout:

Όου, Τζώρτζη μπόυ ...

πόσο χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω, είχες καιρό να φανείς ή μου φάνηκε ;

επίσης, στην εποχή μας, πέφτουν οι γκόμενες, όταν τους λες τέτοια φοβερά (πράγματι), ή θέλουν τίποτε πιο απλοϊκές σκέψεις ;

Όου, Τζώρτζη μπόυ ...

πόσο χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω, είχες καιρό να φανείς ή μου φάνηκε ;

επίσης, στην εποχή μας, πέφτουν οι γκόμενες, όταν τους λες τέτοια φοβερά (πράγματι), ή θέλουν τίποτε πιο απλοϊκές σκέψεις ;

Πάνε τα παλιά κόλπα,
αν δεν εισαι light νεοφιλελες, light αριστερός, ελαφρώς βεγκαν και ολιγον επιλεκτικα όμως μισάνθρωπος...δεν
προσοχή στα βαρυγδουπα
όλα μετρημένα
α και κατι ακομα
η κασσετα ειναι παλι μοδα