1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

το "In Blissful Company" παρ' ότι ΔΕΝ τρελλαίνομαι για το λεγόμενο Raga Rock είναι (και για τα γούστα μου) ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...από το notting hill του λονδίνου ήταν οι τύποι... και όπως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις το ντεμπούτο είναι ΣΟΥΠΕΡ..

Να και μερικές δικές μου προτάσεις, για να σε βάλω σε έξοδα.!
1. key largo
2. Rare bird
3. Maypole
4. Lusifer
5. Mariani - Perpetuum mobil
6. Livin' blues - hell's session
7. Tamam shud - evolution

Last edited by a moderator:
Eιναι απο τους πιο αγαπημενους μου δισκους ανεξαρτητου ειδους!

Ειναι πολυ ατμοσφαιρικος και σε ταξιδευει! Τον ακουω αρκετα συχνα και πιστευω πως εχουν κανει πολυ καλη παραγωγη. Τον εχω τη γερμανικη κοπια του 70 με ετικετα emi harvest.

Πάνο εγώ αγοράζω από ιντερνετικο ελληνικο site...
Αλλά επειδή είναι κάτι σαν αντιπρόσωποι δεν ξέρουν αν στέλνουν σε Αθήνα-Θεσ/νίκη....

Re: Απάντηση: 1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

Πάνο εγώ αγοράζω από ιντερνετικο ελληνικο site...
Αλλά επειδή είναι κάτι σαν αντιπρόσωποι δεν ξέρουν αν στέλνουν σε Αθήνα-Θεσ/νίκη....
Aν θελεις στειλε μου εναν δεσμο-ηλεκτρονικη διευθυνση απο εκει που παιρνεις για να τους εχω υποψη μου.

Παντως μου κανει τρομερη εντυπωση το μεγεθος της δισκογραφιας που αναπτηχθηκε τελη της δεκαετιας του 60 και ολη τη δεκαετια του 70 στο κομματι της ροκ μουσικης. Η εμπνευση μοιαζει ανεξαντλητη και οσο και να ψαχνεις βρισκεις κατι καινουριο που σε εκπλησει!

Eιμαι λατρης της δεκαετιας του 70 και της ροκ κουλτουρας που ανθιζε τη συγκεκριμενη δεκαετια. Σχεδον η μιση μου δισκοθηκη αποτελειται απο δισκους - cd της δεκαετιας του 70. Ενδιαφερομαι κυριως για γκρουπ οχι και τοσο γνωστα.
Αγαπημενα ηδη ειναι: progressive, psychedelic, folk rock, krautrock οπως επισης και hard rock κλπ.
Σκοπος και επιθυμια μου ειναι να ανταλαξουμε γνωμες και πληροφοριες με αλλους συμφορουμιτες που ενδιαφερονται και τους αρεσει αυτο το ειδος της συγκεκριμενης δεκαετιας.
:afro::guitarist::drummer::music-smiley-006::hippy::thrasher::music-smiley-005:

Μολις σημερα διαβασα το συγκεκριμενο thread και θα ειναι χαρα μου να μοιραστω μαζι σας τα ακουσματα που τοσο αγαπαμε. Επειδη δεν ξερω να ανεβαζω βιντεακια,μεχρι να μαθω,γραφω μερικα !!! :stupid: Out of focus - embryo - tonton macoute - may blitz - jane - irish coffee - the serpent power :ears::ADFADF1:

Re: Απάντηση: 1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

Μολις σημερα διαβασα το συγκεκριμενο thread και θα ειναι χαρα μου να μοιραστω μαζι σας τα ακουσματα που τοσο αγαπαμε. Επειδη δεν ξερω να ανεβαζω βιντεακια,μεχρι να μαθω,γραφω μερικα !!! :stupid: Out of focus - embryo - tonton macoute - may blitz - jane - irish coffee - the serpent power :ears::ADFADF1:
Καλως τον φιλο συμπασχοντα! Οντως τρομερα γκρουπ!:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: 1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

Παντως μου κανει τρομερη εντυπωση το μεγεθος της δισκογραφιας που αναπτηχθηκε τελη της δεκαετιας του 60 και ολη τη δεκαετια του 70 στο κομματι της ροκ μουσικης. Η εμπνευση μοιαζει ανεξαντλητη και οσο και να ψαχνεις βρισκεις κατι καινουριο που σε εκπλησει!

Πάνο μου είχε πει κάποιος φίλος παλιότερα:

Τότε έψαχνες μέσα στα διαμάντια να βρεις ένα σκουπίδι...
Τώρα ψάχνεις μέσα στα σκουπίδια να βρεις ένα διαμάντι...

Εκτός από τους Grateful Dead (φωτο στο avatar μου) έχω τρέλα και με αυτούς (το 2ο συνθετικό του user name μου)…

Tα αποκτησα προσφατα και μου αρεσαν παρα πολυ! Τα συστηνω!

Twink - Think Pink και Affinity - Affinity

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    15.5 KB · Views: 34
  • imagesa.jpeg
    imagesa.jpeg
    10.4 KB · Views: 34