1970's Progressive Psychedelic Hard etc Rock.

Αγοράζω και από το διαδίκτυο (e-bay, amazon) και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποια άσχημη εμπειρία.

:offtopic:Εγω δεν εχω κανει ποτε αγορα απο το διαδυκτιο. Γινεται πληρωμη με αντικαταβολη; Εχω βρει πολλες φορες δισκους που με ενδιαφερουν.:offtopic:

Για αντικαταβολή δεν ξέρω. Συνήθως γίνεται μέσω κάρτας. Από σοβαρούς δικτυακούς τόπους δεν προκύπτουν δυσάρεστες εξελίξεις (ή τουλάχιστον σε μένα και σε κόσμο που ξέρω δεν έχει συμβεί ακόμα). Εναλλακτικά, και αν παραμένεις επιφυλακτικός, μπορείς να εκδόσεις κάρτα ειδικά για το διαδίκτυο με χαμηλό ποσό (π.χ. 300 ευρώ). Έτσι, αν πέσεις θύμα απάτης (επαναλαμβάνω δύσκολο από σοβαρά ιντερνετικά μαγαζιά) να μην καταστραφείς. Sorry για το off topic.

Για αντικαταβολή δεν ξέρω. Συνήθως γίνεται μέσω κάρτας. Από σοβαρούς δικτυακούς τόπους δεν προκύπτουν δυσάρεστες εξελίξεις (ή τουλάχιστον σε μένα και σε κόσμο που ξέρω δεν έχει συμβεί ακόμα). Εναλλακτικά, και αν παραμένεις επιφυλακτικός, μπορείς να εκδόσεις κάρτα ειδικά για το διαδίκτυο με χαμηλό ποσό (π.χ. 300 ευρώ). Έτσι, αν πέσεις θύμα απάτης (επαναλαμβάνω δύσκολο από σοβαρά ιντερνετικά μαγαζιά) να μην καταστραφείς. Sorry για το off topic.
To off topic ηταν για εμενα και οχι για εσενα. Απλα ηθελα με αυτον το τροπο να δειξω οτι ηταν μια μικκρη μου παρενθεση. Εχω καρτα εικονικη που τη φορτωνω με οσα χρηματα θελω...
Τωρα.... Ονειρο μου ειναι καποια στιγμη να βρω των hawkwind το warrior on the edge of time σε εκδοση οπου η θηκη του βθνηλιου γινεται ασπιδα αλλα ποιος ξερει ποσα λεφτα θα κανει...

Μεγαλη αρωστια ειχα παθει και με carol of harvest. Αλλα εβγαλαν μονο ενα δισκο.
Οπως και με julian jay savarin και julian's treatment. (βασικα ιδιο γροθπ ειναι)

Το ''Waiters on the Dance'' ήταν η αιτία να ασχοληθώ με το χώρο και μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πολυπαιγμένους δίσκους της -φτωχής δυστυχώς-δισκοθήκης μου.
Btw,μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σας τον παρακάτω δίσκο,Yhatha Sidhra-A Meditation Mass;(σε φυσικό ή ιντερνετικό μαγαζί)Τον έχω βρει μόνο στο ebay αλλά είμαι άσχετος με τη διαδικασία του bid και επιπλέον δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ένας δίσκος που πουλάει ένας ιδιώτης.

Attachments

• cover_5812151092007.jpg
    cover_5812151092007.jpg
    21.4 KB · Views: 49
Το ''Waiters on the Dance'' ήταν η αιτία να ασχοληθώ με το χώρο και μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πολυπαιγμένους δίσκους της -φτωχής δυστυχώς-δισκοθήκης μου.
Btw,μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σας τον παρακάτω δίσκο,Yhatha Sidhra-A Meditation Mass;(σε φυσικό ή ιντερνετικό μαγαζί)Τον έχω βρει μόνο στο ebay αλλά είμαι άσχετος με τη διαδικασία του bid και επιπλέον δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ένας δίσκος που πουλάει ένας ιδιώτης.
Το ''Waiters on the Dance'' ειναι τρομερος δισκος! Καλως ηλθες στον θπεροχο κοσμο του progressive! Τον δισκο που ειπες και το γκρουπ δε τα ξερω αλλα οτι κι αν παρεις απο 70's ειναι φωτια!

Δυστυχώς το βρίσκω μόνο σε cd κι εγώ το θέλω σε βινύλιο(κολλήματα είναι αυτά :))Γενικά ότι έχει να κάνει με 60's, 70's προσπαθώ να τα βρω σε βινύλιο.

Έχω και μια πρόταση.Επειδή όπως είπες και συ τα 70's(αλλά και τα 60's)είναι ατελέιωτα,ας γράψουμε όσοι ασχολούμαστε με το είδος 3 άλμπουμς που πραγματικά μας ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ούτως ώστε αν ανακαλύψουμε κάτι άγνωστο να το ψάξουμε λίγο παραπάνω.(Οι Floyd είναι σαφώς εκτός συναγωνισμού).
Ξέρω ότι είναι πολλή δύσκολη η επιλογή τριών δίσκων μέσα από τον ατελείωτο θησαυρό των 60's και 70's αλλά νομίζω ότι οι ατελείωτες λίστες δε θα μας βοηθήσουν στο ψάξιμο.
Αν συμφωνείτε κάνω την αρχή.

1)Loudest Whisper-The Children of Lir

http://www.youtube.com/watch?v=KZqKZfjIBY8

2)Eyes of Blue-Crossroads of Time

http://www.youtube.com/watch?v=mw6-1os8PGU

3)Pererin-Haul ar yr Eira

http://www.youtube.com/watch?v=gb-Glw1QDqA

πολύ ωραίο thread... η μουσική εποχή του οργασμού (για τα γούστα μου) φτάνει μέχρι τα μέσα περίπου των 70ς

ακούστε και αυτή τη δισκάρα το δεύτερο των λονδρέζων cressida (vertigo, 1971) ένας από τους αγαπημένους μου δίσκους ever!

http://rateyourmusic.com/release/album/cressida/asylum/

Ωραιο group. Αλλα στη συγκεκριμενη 10ετια εχει πολυ θεμα!
Εγω παλι ψαχνω και για γρουπ που εχουν επιρεαστει απο ινδικη κουλτουρα και μουσικη.
Μου αρεσουν γρουπ που χρησιμοποιουν οργανα οπως σιταρ, ταμπλας κ.α. καθως τα βρισκω ιδιαιτερα ατμοσφαιρικα. Εχω καποια θεματα σλλα αν καποιος γνωριζει κατι παραπανω θα χαρω να το μοιραστω μαζι σας!

Ψάξε για τους Quintessence...

Quintessence - In Blissful Company (1969)
Quintessence - Quintessence (1970)
Quintessence - Dive Deep (1971)
Quintessence - Indweller (1972)
Quintessence - Self (1972)

Attachments

• Quintessence - In Blissful Com51158_f.jpg
    Quintessence - In Blissful Com51158_f.jpg
    58.3 KB · Views: 40
  • Quintessence - Quintessence51170_f.jpg
    Quintessence - Quintessence51170_f.jpg
    70 KB · Views: 37
  • Quintessence - Dive Deep (200551184_f.jpg
    Quintessence - Dive Deep (200551184_f.jpg
    75.6 KB · Views: 36
  • Quintessence - Indweller (197251193_f.jpg
    Quintessence - Indweller (197251193_f.jpg
    67.2 KB · Views: 36
  • Quintessence - Self (1972)51212_f.jpg
    Quintessence - Self (1972)51212_f.jpg
    79.5 KB · Views: 37
Άλλο ένα πολύ καλό group για μένα για την ακρίβεια dueto ήταν οι Ramases, το αποτελούσαν ο Martin Raphael και η γυναίκα του Dorothy Frost (Selket). Ο τύπος ήταν από άλλο ανέκδοτο, πίστευε ότι ήταν μετενσάρκωση του φαραώ Ραμσή. Στο πρώτο τους album τους μάλιστα το Space Hymns (1971) παιξανε μαζί τους τα μέλη των μετέπειτα 10cc. To 1975 βγάλανε το δεύτερο και τελευταίο τους album το Glass Top Coffin.

Attachments

• Ramases - Space Hymns 197152642_f.jpg
    Ramases - Space Hymns 197152642_f.jpg
    73.8 KB · Views: 38
  • Ramases - Glass Top Coffin (1952659_f.jpg
    Ramases - Glass Top Coffin (1952659_f.jpg
    87.4 KB · Views: 37
Ψάξε για τους Quintessence...

Quintessence - In Blissful Company (1969)

Quintessence - Self (1972)
Αυτα τα δυο τα εχω και ειναι εξαιρετικα! Τα υπολοιπα απλα μου εχουν γλιτωσει γιατι δε τα 'χω πετυχει ακομα μπροστα μου...
Αλλα ειναι δισκαρες. Το In Blissful Company το ειχα παρει σφραγισμενο 'βαρυ' βυνηλιο.

Άλλο ένα πολύ καλό group για μένα για την ακρίβεια dueto ήταν οι Ramases, το αποτελούσαν ο Martin Raphael και η γυναίκα του Dorothy Frost (Selket). Ο τύπος ήταν από άλλο ανέκδοτο, πίστευε ότι ήταν μετενσάρκωση του φαραώ Ραμσή. Στο πρώτο τους album τους μάλιστα το Space Hymns (1971) παιξανε μαζί τους τα μέλη των μετέπειτα 10cc. To 1975 βγάλανε το δεύτερο και τελευταίο τους album το Glass Top Coffin.
Αυτον τον δισκο των ramases πολλες φορες τον εχω βρει μπροστα μου αλλα καμια δεν τον πηρα. Χαζομαρα μου.