To off topic ηταν για εμενα και οχι για εσενα. Απλα ηθελα με αυτον το τροπο να δειξω οτι ηταν μια μικκρη μου παρενθεση. Εχω καρτα εικονικη που τη φορτωνω με οσα χρηματα θελω...Για αντικαταβολή δεν ξέρω. Συνήθως γίνεται μέσω κάρτας. Από σοβαρούς δικτυακούς τόπους δεν προκύπτουν δυσάρεστες εξελίξεις (ή τουλάχιστον σε μένα και σε κόσμο που ξέρω δεν έχει συμβεί ακόμα). Εναλλακτικά, και αν παραμένεις επιφυλακτικός, μπορείς να εκδόσεις κάρτα ειδικά για το διαδίκτυο με χαμηλό ποσό (π.χ. 300 ευρώ). Έτσι, αν πέσεις θύμα απάτης (επαναλαμβάνω δύσκολο από σοβαρά ιντερνετικά μαγαζιά) να μην καταστραφείς. Sorry για το off topic.
Μεγαλη αρωστια ειχα παθει και με carol of harvest. Αλλα εβγαλαν μονο ενα δισκο.
Οπως και με julian jay savarin και julian's treatment. (βασικα ιδιο γροθπ ειναι)
Το ''Waiters on the Dance'' ειναι τρομερος δισκος! Καλως ηλθες στον θπεροχο κοσμο του progressive! Τον δισκο που ειπες και το γκρουπ δε τα ξερω αλλα οτι κι αν παρεις απο 70's ειναι φωτια!Το ''Waiters on the Dance'' ήταν η αιτία να ασχοληθώ με το χώρο και μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο πολυπαιγμένους δίσκους της -φτωχής δυστυχώς-δισκοθήκης μου.
Btw,μήπως έχει πάρει πουθενά το μάτι σας τον παρακάτω δίσκο,Yhatha Sidhra-A Meditation Mass;(σε φυσικό ή ιντερνετικό μαγαζί)Τον έχω βρει μόνο στο ebay αλλά είμαι άσχετος με τη διαδικασία του bid και επιπλέον δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι ένας δίσκος που πουλάει ένας ιδιώτης.
Καταπληκτηκος δισκος!!!:guitarist:
Μου αρεσουν πολυ!:afro:
Sweet Smoke - Just a Poke
http://www.youtube.com/watch?v=m6XEB9Aj9KA
Αυτα τα δυο τα εχω και ειναι εξαιρετικα! Τα υπολοιπα απλα μου εχουν γλιτωσει γιατι δε τα 'χω πετυχει ακομα μπροστα μου...Ψάξε για τους Quintessence...
Quintessence - In Blissful Company (1969)
Quintessence - Self (1972)
Αυτον τον δισκο των ramases πολλες φορες τον εχω βρει μπροστα μου αλλα καμια δεν τον πηρα. Χαζομαρα μου.Άλλο ένα πολύ καλό group για μένα για την ακρίβεια dueto ήταν οι Ramases, το αποτελούσαν ο Martin Raphael και η γυναίκα του Dorothy Frost (Selket). Ο τύπος ήταν από άλλο ανέκδοτο, πίστευε ότι ήταν μετενσάρκωση του φαραώ Ραμσή. Στο πρώτο τους album τους μάλιστα το Space Hymns (1971) παιξανε μαζί τους τα μέλη των μετέπειτα 10cc. To 1975 βγάλανε το δεύτερο και τελευταίο τους album το Glass Top Coffin.
Κι αυτον τον εχω. Μαλιστα ειναι και νεο αποκτηθησας.πάλι vertigo (1970) άλλη μια δισκάρα:
http://rateyourmusic.com/release/album/clear_blue_sky/clear_blue_sky/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.