1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το φοβερό, πάντως, ήταν ότι μετά τις 3:00, όταν κάποιο από τα τραπέζια μας είχε αδειάσει εντελώς, μια ταλαιπωρημένη από την ορθοστασία παρέα άσχετων με το AvClub, στρογγυλοκάθισε και έπινε ό,τι είχε απομείνει από τη βότκα μας!

Τί να πει κανείς...

Έλα μωρέ, προκειμένου να πήγαινε χαράμι η βότκα, χαλάλι τους!

Έτσι κι αλλιώς όσοι μείναμε τελευταίοι την είχαμε πέσει στην τεκίλα!:ADFADF1:

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είχατε σκοπό να κρατήσετε κάβα ό,τι περίσεψε...

Υ.Γ. 2: Δήμο, ευτυχώς που νύσταζα υπερβολικά και κατάφερα να κοιμηθώ! :flipout:
Μας έβαλε καλά καλά να τον νανουρίσουμε με τη συζήτηση, κοιμήθηκε πρώτος και μετά...

Last edited:
Re: Απάντηση: 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αννα δεν ηταν φοβερο αυτο....
Φοβερο και τρομερο ηταν το ροχαλητο του ΓΔ εκει να δεις γελια...:flipout: :HTEHETH63: :ADFADF1:
που δεν φτανει που πεσαμε για υπνο στις 5 παρα, εβαλε και ξυπνητηρι στις 6:30 με επανάληψη αλλες δυο φορες μεχρι που τελικα σηκωθηκαμε!!!

Δημοσθένη ατιμούλη :grinning-smiley-043 είσαι και μαρτιαρής.

Τι να σου κάνω που είμαι εχέμυθος και δεν θα πω τίποτα .... αν και έχω υλικό, φωτογραφίες, βίντεο κλπ, μόνο μετά από σκληρά βασανιστήρια θα μαρτυρίσω κάτι.
Τώρα για τον Ποτακίδη δεν ορκίζομαι αλλά ελπίζω να μη μιλήσει ούτε αυτός.

¨Ήταν όλα υπέροχα. Απ τα μπιφτέκια της Μπιφτελούπολης , μέχρι την μουσική στο MAO ( μη βαράτε πλάκα κάνω). Αν και το πρόγραμμα μας ήταν λίγο πιεσμένο καθώς θα έπρεπε να τα κάνουμε όλα εν τάχη περάσαμε υπέροχα. . Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα αξιόλογα άτομα για πρώτη φορά από κοντά όπως τον φίλο μας τον oldman , τον Δημήτρη και την Νικόλ , το Νάσο , τον στράτο , τον Πύργα , το Μορφέα , τον Τάκη , τον Muse , τον Πολυχρονίδη και όλους εσάς που μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματα σας. Γενικός επικρατούσε η αίσθηση ότι βρίσκεσαι μεταξύ φίλων . ¨ήμασταν όλοι μια μεγάλη οικογένεια . Τέτοιες στιγμές είναι που με κάνουν υπερήφανο που είμαι μέλος αυτής της κοινότητας. Άντε και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη.

εεπ ποιός είναι αυτός???:guitarist: :flipout:

Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Χαζεύοντας κάποιος τις φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορεί εύκολα να βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν ήταν μια απλή συγκέντρωση…

Ήταν μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση όπου σκοπός όλων ήταν ο εορτασμός των πρώτων γενεθλίων του AVCLUB μας και η διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Άρα θετική αύρα έπνεε παντού και όλοι περάσαμε θαυμάσια…

Εκτός από τον Μανωλάκο νομίζω, δυστυχώς, ο οποίος έψαχνε το 5ο μπουκάλι Τεκίλας…:flipout: :flipout: :flipout:

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ! ! !:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Last edited: