1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προτού γράψω τις εντυπώσεις μου για την χθεσινή βραδιά, θα κάνω μία εισαγωγή.
Ψάχνοντας πριν από καιρό το internet για θέματα τεχνολογίας και κινηματογράφου περιηγήθηκα διάφορα forum. Στο μόνο που έκανα εγγραφή και καταστάλαξα είναι αυτό εδώ. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα των μελλών του που είναι όλοι τους καλλιεργημένα παιδιά και δεν συγκρίνονται με τα μέλη άλλων παρόμοιων forum. Ιδιαίτερα εκτίμησα το ότι βρήκα ανθρώπους με όρεξη και ενδιαφέροντα για το καλό σινεμά και για τις λεγόμενες «κλασικές ταινίες», καινούργιες ή παλιές.
Αυτό που κατάλαβα από πολύ νωρίς είναι ότι για να λειτουργήσει αυτή ή ιστοσελίδα πρέπει κάποιοι να θυσιάσουνε χρόνο και χρήμα. Όταν αποδέχτηκα την πρόσκληση για τα γενέθλια του AV Club, το μόνο πράγμα που σκεπτικά ήταν ότι με την παρουσία μου θα εξέφραζα την συμπαράσταση και ευγνωμοσύνη μου προς τους ανθρώπους αυτούς. Το αν εγώ θα διασκέδαζα, δεν έκατσα να το σκεφτώ καθόλου προκαταβολικά για να αποφασίσω αν θα πάω ή όχι.
Δεν θέλω με τίποτα να ισχυριστώ πως όλοι όσοι δεν ήλθαν εχθές ζύγισαν μόνο το προσωπικό τους ενδιαφέρον για το αν θα διασκεδάσουν ή όχι, αλλά σίγουρα υπάρχουν και τέτοιοι.
Αυτά για την ώρα και θα επανέλθω.

Φίλε μου oldman χάρηκα κι εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά που σας γνωρίσαμε κι από κοντά (εσένα και την σύζυγό σου).

Μας τιμήσατε με την παρουσία σας...και σας ευχαριστούμε για τα πολύ καλά σας λόγια...μας δίνεται δύναμη γι´ακόμα καλύτερη συνέχεια!!!

Όπως κι όλους τους φίλους που είμασταν χθες μαζί!!!...Χάρις την δική σας στήριξη και παρουσία ήταν μια-ακόμα-πολλή πετυχημένη γιορτή!!!

όπως και όλα τα μέλη του avclub για την στήριξή τους!!!

Κάποια στιγμή θ´ανοιχτεί το σχετικό θέμα με τις γνώμες των φίλων που βρεθήκαμε στα γενέθλια και με φωτογραφικό υλικό και θα τα πούμε-εκεί-αναλυτικά...

Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους σας!!!

Last edited:
Θα μου "κρατησετε" 2 θεσεις, κοντα στον Κο. Σωτηροπουλο?
(δεν μπορω να δεσμευτω οτι θα ερθω ομως)

(Αν ληξει η νυφη νωρις το γλεντι, θελω να σας δω)

Δυστυχως, τελικα δεν τα καταφερα.

Φανταζομαι οτι περασατε καλα. Για πειτε τιποτα, καμια φωτο ? (Τασο)

μια ζεστή βραδιά τόσο λόγω καύσωνα όσο και απ την συνάντηση πολλών φίλων για να γιορτασουν από κοντά τα 1α γενέθλια του AVCLUB

φίλοι από όλη την Ελλάδα , Κιλκίς Λάρισα Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη,τίμησαν με την παρουσια τους την εκδήλωση

σας ευχαριστούμε ολους

Όπως ο Ντίνος έτσι κ εγώ λόγω υποχρεώσεων δεν κατάφερα να έρθω κ το ήθελα πάρα πολύ, εξού κ τα νεύρα μου όλο το βραδύ χθες...

Απάντηση: Re: 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχως, τελικα δεν τα καταφερα.

Φανταζομαι οτι περασατε καλα. Για πειτε τιποτα, καμια φωτο ? (Τασο)

παιδιά όλα θα γίνουν....τώρα ξεκουραζόμαστε γιατί ήταν πολλή μεγάλη η βραδιά...:firstprize:

Άντε σιγά-σιγά να αρχίζουμε….
Πρέπει να καταγγείλω δημόσια την Δ.Ο διότι προτρέπει τα μέλη της σε
Οινοποσίες……πολύ βότκα και ουίσκι βρε παιδιά…..το πως δεν πέσαμε σε κανένα αλκοτέστ ένας θεός το ξέρει…..ευτυχώς υπάρχουν και τα ταξί!
Ακόμα πρέπει να καταγγείλω τους διοργανωτές διότι σαν audio-video club
Η ποιότητα της μουσικής ήταν για τα μπάζα…..ούτε καμπανάκια ακούγαμε ούτε
Σάλια ….είναι πράγματα αυτά ? χε χε χε χε.

Attachments

• IMG_4560.jpg
    IMG_4560.jpg
    67 KB · Views: 28
Last edited:
μια ζεστή βραδιά τόσο λόγω καύσωνα όσο και απ την συνάντηση πολλών φίλων για να γιορτασουν από κοντά τα 1α γενέθλια του AVCLUB

φίλοι από όλη την Ελλάδα , Κιλκίς Λάρισα Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη,τίμησαν με την παρουσια τους την εκδήλωση

σας ευχαριστούμε ολους

Θέλω να ευχηθώ, έστω και κατόπιν εορτής, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο AVCLUB, που χθές έγινε επίσημα ενός χρόνου.
Δυστυχώς δεν κατάφερα Larry, να έρθω λόγω εσπευμένων διακοπών μίας εβδομάδας, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης της συμβίας μου ( γεννάμε μέσα στον Αύγουστο ), που οι ...μενες έτυχαν ακριβώς πάνω στα γενέθλια, υπήρχε και ένα μικρό ενδεχόμενο να προλάβαινα ωστόσο ο κάυσωνας των τελευταίων ημέρων "επιμύκυνε", κατά μία ημέρα την επιστροφή μου στο καμίνι.
Οτι και να διαβάσω, καταλαβαίνω ότι δεν θα λέει τίποτε μπροστά στην ζωντανή παρουσία των μελών που αρκετούς έτυχε να γνωρίσω από κοντά ( πέρα από το άψυχο πληκτρολόγιο ).

Αντε ελπίζω ότι του χρόνου θα καταφέρω!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ-bye-

Φυσικά έχω και άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση αλλά δεν ξέρω αν τα μέλη που παραβρισκόταν θα θέλανε να της ανεβάσω.
Βασικά είναι ένα video φτιαγμένο από τις φωτογραφίες της εκδήλωσης.

Να τα ανεβασεις παραυτα!!!

Ντίνο πρέπει να έχω και την συγκατάθεση των παραβρισκόμενων για να το ανεβάσω
Μπορεί κάποιος για τους δικούς του λόγους να μην θέλει να ανέβει το video.

αντε ρε ανεβασε το......αποδεχομενοι την προσκληση συμφωνησαν απαντες οτι παραχωρουν τα δικαιωματα χρησης οπτικοακουστικου υλικου απο την εκδηλωση στο avclub.

Βουρ στο πατσα

Καλοπεράσαμε γενικώς.

Συναντηθήκαμε με αγαπημένους φίλους, γνωρίσαμε άλλους τόσους που δεν είχαμε ξαναδεί, τα είπαμε, τα ήπιαμε...

Ελπίζω μόνο να μη με βρήκε κανένας φακός όταν κάπνιζα ένα από τα πούρα του Μανωλάκου!:beatnik2:
Πρέπει να έδειχνα αρκετά γελοίος!

Εύχομαι και εγώ από την μεριά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVCLUB και να τα χιλιάσεις.Το εντυπωσιακό εχθες ήταν ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη από σχεδόν όλη την Ελλάδα.Τους ευχαριστούμε και να είναι καλά.Βέβαια υπήρχαν και απουσίες που έλειπαν από την χθεσινή παρέα όπως Κολεζας,Ντίνος,Browser,EKI(άντε με το καλό)και πολλοί άλλοι.Δεν πειράζει του χρόνου.Παντος το ΜΑΟ πολύ καλό μαγαζί με ωραίες παρουσίες κάλο κόσμο και καλή μουσική αλλά και πολύ υγρασία.Καλή δύναμη σε όλους και καλή συνέχεια στους διαχειριστές για το δύσκολο έργο τους.Και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.:ernaehrung004: :ernaehrung004: :firstprize: