1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια εκδήλωση άξια του avclub, που θύμισε έντονα παλιές καλές εποχές. πάντα πίστευα ότι η πεμπτουσία ετούτου του φόρουμ είναι η δυνατότητα συνεύρεσης των μελών του. πάντα, από κοντά, οι παρεξηγήσεις που ενίοτε δημιουργούνται κατά την e- επικοινωνία, φαντάζουν ως ασήμαντες - ή ακόμη και ανύπαρκτες.

συνοπτικά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το μέρος, τη διοργάνωση, αλλά και τη νοστιμότατη τούρτα. κυρίως όμως από το ότι είχα τη χαρά να συναντήσω καλούς μου φίλους ...

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμμετείχαν στην γιορτή των πρώτων μας γενεθλίων.

Για όσους ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν να μην στεναχωριούνται γιατί θα έχουμε την ευκαιρεία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές ακόμα...

Μόλις επέστρεψα Λάρισα... οπότε ανεβάζω αμέσως φώτο από την εκδήλωση...
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης!!!
χαίρομαι που μου δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά τόσα μέλη και διαχειριστές του αγαπημένου μας club και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα...
Χρόνια πολλά και πάλι AVClub...
Να τα εκατοστήσεις!!!!!-bye-

Εγώ πάλι δεν έφαγα τούρτα (πρόλαβα?)

Με το που την είδα σκέφτηκα αμέσως τον τουρτοπόλεμο.Αυτό και αν θα έδινε άλλη νότα στη βραδυά.:BDGBGDB55:
Ευτυχώς που με συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι γιατί υπήρχαν και κυρίες στην παρέα και μάλιστα καλοντυμένες !

Ευχαριστώ και εγώ για την όμορφη και καυτή (κυριολεκτικά) βραδυά και εύχομαι εκατόχρονο το club μας

Υ.Γ. Μέχρι και ο Μπαβιόλης χαμογελούσε όλο το βράδυ !:firstprize:

Υ.Γ2. Ευχαριστώ και συγχαίρω τα "παιδιά" που κατέβηκαν από το Βορρά για να τιμήσουν την εκδήλωση και να γνωριστούμε.

Αντε και του χρόνου.!:operator:

Re: Απάντηση: 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εύχομαι και εγώ από την μεριά μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ AVCLUB και να τα χιλιάσεις.Το εντυπωσιακό εχθες ήταν ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλά μέλη από σχεδόν όλη την Ελλάδα.Τους ευχαριστούμε και να είναι καλά.Βέβαια υπήρχαν και απουσίες που έλειπαν από την χθεσινή παρέα όπως Κολεζας,Ντίνος,Browser,EKI(άντε με το καλό)και πολλοί άλλοι.Δεν πειράζει του χρόνου.Παντος το ΜΑΟ πολύ καλό μαγαζί με ωραίες παρουσίες κάλο κόσμο και καλή μουσική αλλά και πολύ υγρασία.Καλή δύναμη σε όλους και καλή συνέχεια στους διαχειριστές για το δύσκολο έργο τους.Και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.:ernaehrung004: :ernaehrung004: :firstprize:

καλά....το ότι έλειπε κοτζάμ ΑΓΔ κι αυτό απαρατήρητο πέρασε....

Αλλά τι να κάνουμε...με κάλυψε ο ΓΔ:grinning-smiley-043

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που συμμετείχαν στην γιορτή των πρώτων μας γενεθλίων.

Για όσους ήθελαν να είναι μαζί μας αλλά δεν τα κατάφεραν να μην στεναχωριούνται γιατί θα έχουμε την ευκαιρεία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές ακόμα...

Νίκο, διάβασες την σκέψη μου, ήθελα πολύ αλλά δεν τα κατάφερα -bye-

Απάντηση: Re: 1α ΓΕΝΕΘΛΙΑ AVCLUB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ότι ακριβώς είπε κ ο φίλος ΕΚΙ, έτσι κ εγώ, είπα κ τις προάλλες, ήθελα να έρθω, δεν τα κατάφερα, βλέπω τώρα τις φωτογραφίες κ ζηλεύω απίστευτα...:bigcry::bigcry::bigcry:
Χαίρομαι όμως που περάσατε πολύ καλά κ είμαι σίγουρος ότι θα είμαι στην επόμενη συνάντηση μας. :music-smiley-005:

Να ευχαριστήσω με τη σειρά μου όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Πέρασα, όπως ήταν αναμενόμενο, πολύ όμορφα, αλλά κυρίως είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους που ως τώρα ήξερα μόνο ως ψευδώνυμα. Συνάντησα νέα (για 'μενα) άτομα άκρως ενδιαφέροντα και ξαναβρήκα παλιούς φίλους.
Κάτι τέτοιες συγκεντρώσεις είναι ο λόγος που έχω δεθεί τόσο με το Avlub.

Όσοι δεν καταφέρατε να έρθετε, σίγουρα χάσατε μια υπέροχη βραδιά, αλλά θα ξαναέχουμε σύντομα την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.

Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους "σωτήρες" μου, Κώστα Ποτακίδη και Δημήτρη Δημητρακούδη, χωρίς τους οποίους η βραδυά θα είχε εξελιχθεί αλλιώς για 'μένα! :grinning-smiley-043

Και, φυσικά...

AVCLUB ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Η βραδιά ήταν καταπληκτική :award: (αν εξαιρέση κανείς την απαίσια μουσική :twoguns: και την απίστευτη ζέστη! ). Χάρηκα που ξανασυνάντησα γνώριμα πρόσωπα και που γνώρισα μέλη που δεν ήξερα. Στενοχωρέθηκα που έπρεπε να φύγω πριν τελείωσει το πάρτυ μας, αλλά είχα υποχρέωση να παρεβρεθώ και στο πάρτυ ενός φίλου. Να' μαστε καλά να ξαναγιορτάσουμε τα γενέθλια του αγαπημένου μας AVCLUB!!!! :Banane0:

Συμφωνώ με τα παιδιά παραπάνω, η βραδιά ήταν καταπληκτική, η μουσική ήταν αδιάφορη για μένα (έκανε passthrough από τα αυτιά μου:flipout: ) μα πάνω απ' όλα αυτό που μέτραγε ήταν η παρέα. Κάτι που φαντάζομαι θα έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση στα καινούργια μέλη που ήταν κοντά μας.

Να μην ξεχάσουμε βεβαίως να ευχαριστήσουμε και τους εκπροσώπους του περιοδικού Hitech κ. Στάθη Ασπιώτη και του καταστήματος BCH κ. Βασίλη Γκάνη, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και εις άλλα με υγεία -bye-

Ηταν μια πολυ ζεστη βραδια, οχι τοσο λογω καυσωνα οσο απο την ζεστασια των φιλων του avclub που μαζευτηκαμε σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι για να γλεντησουμε οπως γλεντανε πραγματικοι φιλοι που γνωριζονται πολλα χρονια...
Ευχαριστουμε τα 65+ ατομα που μας τιμησαν πραγματικα με την παρουσια τους μεταξυ των οποιων εκπροσωποι του ειδικου τυπου και εταιριων A/V.
Και εις ανωτερα!!!

Να συμπληρώσω μια ειδική μνεία στο Γίγα, που μας κάλεσε σπίτι του για να δούμε το ωραιότατο Home Cinema του (το καλό, στην υπόγα).
Είδα επιτέλους τι είναι κι αυτό το ντίρλα!

Αφήστε που εκτίμησα περισσότερο τον Τάσο, όταν είδα ότι κουβαλάει μεγάλη τρέλα για το Star Wars!
Τάσο, αν δεν έχεις παίξει το Empire at War, πάρτο. Όχι τώρα, χτες!

Ηταν καλά...ήταν πολύ καλά.....
Περάσαμε όμορφα....περάσαμε πολύ όμορφα....
Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα μέλη γιά πρώτη φορά, αλά επίσης χάρηκα πολύ μιά που ξανασυναντήθηκα και με μέλη που ήδη ξέρω.Ο χώρος που βρεθήκαμε ήτνα πολύ καλός,και ευτυχώς μπορέσαμε να πούμε και δυό κουβέντες.
Ελπίζω και εύχομαι στα δεύτερα γενέθλια να δούμε και μέλη που απο την αρχή στήριξαν τα γεννητούρια του Avclub, αλά που όμως γιά διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να είναι κοντά μας.
Ιδιαίτερα επίσης χάρηκα για τα μέλη εκείνα που έκαναν μεγάλο η μικρό ταξίδι απο άλλες περιοχές της Ελλάδας γιά να τιμήσουν τα πρώτα γενέθλια του club......ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΆ...

Δυστυχώς η υγεία μου δε μου επέτρεψε να σταθώ στο ύψος της περίστασης. Χάρηκα που τα είπαμε, έστω και λίγο. Να είστε όλοι καλά και του χρόνου ακόμα καλύτερα!

¨Ήταν όλα υπέροχα. Απ τα μπιφτέκια της Μπιφτελούπολης , μέχρι την μουσική στο MAO ( μη βαράτε πλάκα κάνω). Αν και το πρόγραμμα μας ήταν λίγο πιεσμένο καθώς θα έπρεπε να τα κάνουμε όλα εν τάχη περάσαμε υπέροχα. . Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα αξιόλογα άτομα για πρώτη φορά από κοντά όπως τον φίλο μας τον oldman , τον Δημήτρη και την Νικόλ , το Νάσο , τον στράτο , τον Πύργα , το Μορφέα , τον Τάκη , τον Muse , τον Πολυχρονίδη και όλους εσάς που μου διαφεύγουν τώρα τα ονόματα σας. Γενικός επικρατούσε η αίσθηση ότι βρίσκεσαι μεταξύ φίλων . ¨ήμασταν όλοι μια μεγάλη οικογένεια . Τέτοιες στιγμές είναι που με κάνουν υπερήφανο που είμαι μέλος αυτής της κοινότητας. Άντε και του χρόνου στη Θεσσαλονίκη.

Ήταν μια εξαιρετική βραδιά!!!

παρότι η ζέστη ήταν μεγάλη...το κέφι και η πολλή μεγάλη παρέα λειτούργησαν ευεργετικά!!

Περάσαμε πολύ καλά...διασκεδάσαμε,συζητήσαμε και γνωριστήκαμε-για άλλη μια φορά-πολλοί φίλοι μεταξύ μας!!!

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους επαγγελματίες και τις αντιπροσωπείες που-παρότι δεν μπόρεσαν να βρεθούν μαζί μας-μου είπαν να μεταφέρω σε όλους τις θερμότερες ευχές τους για την συνέχεια του avclub και τα συγχαρητήριά τους για την πολλή καλή δουλειά που κάνουμε!!

Να ευχαριστήσω θερμότατα τον Κο Βασίλη Γκάνη (είναι το κατάστημα BCH)που ήρθε από Χαλκίδα για να μας γνωρίσει...
Βασίλη σ´ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησες....

ειδική μνεία να κάνω και στην παρουσία του HITECH που μας τίμησε με την συμμετοχή του!!!
Ο Κος Στάθης Ασπιώτης-μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού-παρεβρέθηκε και μας μετέφερε τις ευχές των συντακτών του περιοδικού και μας έδωσε τα συγχαρητήριά τους για το πολύ καλό επίπεδο του avclub!!!

Σας ευχαριστούμε!!

Λογω της γνωστης μου ιδιοτητος... (του γκρινιαρη) θα ηθελα να αναφερω τα εξης:
1. Ειχε πολυ ζεστη
2. Ειχε πολυ υγρασια
3. Ειχε πολλα τσιμπιτερα υπουλα πετουμενα πλασματα με τα οποια ειχαμε καποιες διαφορες οι οποιες δυστυχως κατεληξαν υπερ των εντομων.
4. Ο Λαρρυ δεν μου εδωσε τα λεφτα τα οποια μου ειχε ταξει οταν βγηκαμε μαζι φωτογραφια
5. Η συζυξ του Λαρρυ ειναι καλυτερη παρεα απο τον Λαρρυ
6. Ο κ. Σωτηροπουλος καθοταν σε σημειο παγιδα , δυσκολο να το φτασεις και ευκολο να σκονταψεις
7. Ο κ. Κρυωνας ετρωγε με το δακτυλο το 1216751563463567ο κομματι τουρτας.
8. Στη λιστα στην εισοδο ΔΕΝ ειχε το ονομα μου με κεφαλαια γραμματα και απλα ο κ. Μανιατης με προσφωνησε ως μελος. Σημειωτεον, ουτε κοκκινο χαλι υπηρχε οπως ανεμενα.
9. Το μελος kokar μου χαμογελουσε συνεχως και υποπτως καιτι η συζυξ του ηταν πλησιον...
10. Οι ξηροι καρποι ηταν μετριου ποιοτητος. Εφαγα μονο 2 μπωλακια

Επιφυλασσομαι παντος δικαιώματος μου να επανελθω με νεες καταγγελιες...

Το φοβερό, πάντως, ήταν ότι μετά τις 3:00, όταν κάποιο από τα τραπέζια μας είχε αδειάσει εντελώς, μια ταλαιπωρημένη από την ορθοστασία παρέα άσχετων με το AvClub, στρογγυλοκάθισε και έπινε ό,τι είχε απομείνει από τη βότκα μας!

Τί να πει κανείς...

Περασαμε ομορφα, ζεσταθηκαμε αρκετα(πολυ ζεστη και υγρασια...) γνωρισαμε απο κοντα μελη που μιλαμε καθημερινα σχεδον, δεν κοιμηθηκαμε σχεδον καθολου, γελασαμε παρα πολυ....ηταν ενα ΓΕΜΑΤΟ διήμερο που παρ ολη την κουραση άξιζε ....
Συγχαρητηρια σ ολους!

Αννα δεν ηταν φοβερο αυτο....
Φοβερο και τρομερο ηταν το ροχαλητο του ΓΔ εκει να δεις γελια...:flipout: :HTEHETH63: :ADFADF1:
που δεν φτανει που πεσαμε για υπνο στις 5 παρα, εβαλε και ξυπνητηρι στις 6:30 με επανάληψη αλλες δυο φορες μεχρι που τελικα σηκωθηκαμε!!!