1ο Πανελληνιο Φεστιβαλ Ακουστικων

Παναγιώτη, δεν είχα ιδέα για το VFM (ανίδεος από λαμπάτα) και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!

Πραγματικά, θα ήταν εντυπωσιακό να μάθουμε αν ο συγκεκριμένος τελικός θα μπορούσε - με κάποιον τρόπο - να οδηγεί και καταξιωμένα ηχεία hiend.

Τα δικά μου ακουστικά τα οδηγώ μεν με τελικό ηχείων (καθαρή τάξη Α) αλλά η απόφαση πάρθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι η ηχητική συμπεριφορά του ήταν το ίδιο καλή και με τα υπάρχοντα ηχεία μου..
 
Ναι, θα μπορουσε αλλα οχι με αυτους τους μετασχηματιστές εξοδου. Για την ακρίβεια υπαρχει στην γκαμα του Ιταλου ο ιδιος για ηχεια (Solistino) με εξοδους για 8 Ohm.
 
Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο event οι καλύτεροι ενισχυτές (σύμφωνα με τα γραφόμενα) ηταν οι Viva και Quad και οι δύο λαμπατοι.
 
Εγώ έκανα μία προσπάθεια με τα Benchmark αλλά χωρίς επιτυχία (τα ακουστικά μου δεν έπαιξαν στην... κυριολεξία).

Στους Burson με ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό η σχεδίαση του ρυθμιστικού έντασης . Από ήχο δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα.
 
Το νεο Benchmark ειναι παρα πολυ καλο, μεγαλη βελτιωση σε σχεση με την προηγουμενη γενιά. Και ο Grace 920 επισης πολυ καλος. Καθολου απαρατήρητα.
 
Για τα Bench & Grace είχα γράψει κι' εγώ αρκετές σελίδες πίσω...
Το δε Grace με εντυπωσίασε και εμένα και το φίλο Χρήστο που του καρφώθηκε ένα χαμόγελο με την πρώτη νότα!
 
Για τα Bench & Grace είχα γράψει κι' εγώ αρκετές σελίδες πίσω...
Το δε Grace με εντυπωσίασε και εμένα και το φίλο Χρήστο που του καρφώθηκε ένα χαμόγελο με την πρώτη νότα!
Μου εφυγε το χαμογελο αποτομα μολις ακουσα την τιμη
 
Οταν ενα μηχανημα εχει καλη εμφανιση λεμε οτι πληρωνεις κουτι και οταν δεν εχει πρεπει να κανει face lift..
 
Έμενα παλι μου κανει εντύπωση που κάνεις δεν αναφέρετε στις καινούργιες ναυαρχίδες της AKG. Ισως κάποιοι να μην τις πήραν χαμπαρι αλλα τα ακουστικά αυτα ειναι συγκλονιστικά. Μιλαω για τα 812..