2.05 piato (neco)

Νομίζω έχει δημιουργηθεί μπέρδεμα.
Ο τίτλος αναφέρεται σε πιάτο Neco 2.05, αλλά το πιάτο στις φωτο είναι MABO.
Μάλλον ο Γρηγόρης άλλαξε γνώμη στην πορεία και προτίμησε το ΜΑΒΟ.

όσον αφορά την neco πρόκειται για την πιο αναξιόπιστη εταιρία που έχω συνάντηση. λεπτομέρειες μετά

file deepbluesky kai serafim den nomizo na sas koroidevo

grameno itan opos vlepete,einai mabo (polonia)165X185
protimithike giati den exei kati allo se ayta ta epipeda xrimaton,eprepe na pao i se aris(favall) i gibertini op150
to aris apokli8ike logo kostous kai to gibertini logo kostous gia 2db parapano se mikrotero piato
gia to neco etimazo olokliro katevato. erxete....

@giannikos nai to grafo ena atomo (dld ego)

Re: Απάντηση: 2.05 piato (neco)

file deepbluesky kai serafim den nomizo na sas koroidevo

grameno itan opos vlepete,einai mabo (polonia)165X185
protimithike giati den exei kati allo se ayta ta epipeda xrimaton,eprepe na pao i se aris(favall) i gibertini op150
to aris apokli8ike logo kostous kai to gibertini logo kostous gia 2db parapano se mikrotero piato
gia to neco etimazo olokliro katevato. erxete....

@giannikos nai to grafo ena atomo (dld ego)

φιλε μπραβο για την πολυ καλη κατασκεβη -ες
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν οι μαρκες (απλα παρακολουθω για ενημερωση)

εγω σε επιβραβεβω που μοιραστικες εδω στην παρεα μας αυτες
τις κατασκεβες και σημερα το βραδυ τις ειδα
και παλι μπραβο
ελπιζω να δουμε στην πορεια και αλλες απο αλλα μελη
καθως επισις θα περιμενω τις ενυπωσεις σου απο τον οριζοντα:a0210:

@martinoffroad:
Δεν ειπα οτι εσυ μας κοροϊδευεις. Το σχολιο εχει πολυχρονη προϊστορια (τα χουμε πει παρα πολλες φορες με τον Σεραφειμ) και αφορα αποκλειστικα τα καταστηματα που πουλανε μικροτερες κεραιες για μεγαλυτερες μονο και μονο για λογους marketing. Κατι που θα το κατακρινουμε μεχρι να αλλαξουν την τακτικη τους αν και δεν βλεπω να γινει ποτε. Αλλα προφανως οπως ειπε και ο Αλεξανδρος εγινε μπερδεμα με τον τιτλο.

Sorry για την αναστατωση. Ευχαριστω και για τις φωτογραφιες που δημοσιευσες.

Ενα κινητό, και μάλιστα μεγάλου μεγέθους, είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην τοποθέτηση και ρύθμιση. Ο Γρηγόρης παίρνει άριστα γιατί έχει πετύχει εκπληκτικό τόξο 45W-90E και αυτό οφείλεται στο ότι έκανε τη δουλειά μόνος του. Ο τεχνικός δύσκολα θα ασχοληθεί με τη λεπτομέρεια και δεν θα πολυπαιδευτεί με το τόξο, ειδικά αν ο πελάτης δεν είναι απαιτητικός.
Εύγε και από εμένα!

martin τι να σου πω μπραβο σου εγω εκανα 2 μερες να στισω ενα single 1.10!-bye-

χτες δοκίμασα την τύχη μου με αυτόν τον δορυφόρο αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά
κατάφερα να βγάλω σήμα στον δεκτή 70% αλλα 0 snr σε ολες της συχνοτητες
attachment.php

τώρα πρέπει να γυρίσω ξανά το μοτέρ από ανατολή γιατί έχασα τον 45W intelsat

* στην 12324 του astra2 έχω σήμα 87%(σε όλα τα άλλα 90 και πάνω)και snr 51%(8.10 db) αλλά παρά πολλά pixel (εννοώ το wave το βγάζει κανονικά με 5db με το ζόρι αλλά καθόλου pixel).καμία ιδέα κανείς ?

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    143.1 KB · Views: 154
πρέπει να χεις μεγάλο BER (λάθη). Φαντάζομαι θα γνωρίζεις ότι δεν αρκεί μόνο να έχεις καλό σήμα. Αν έχεις πεδιόμετρο τσέκαρέ το και στρίψε το lnb.

Re: Απάντηση: 2.05 piato (neco)

χτες δοκίμασα την τύχη μου με αυτόν τον δορυφόρο αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά
κατάφερα να βγάλω σήμα στον δεκτή 70% αλλα 0 snr σε ολες της συχνοτητες
attachment.php

τώρα πρέπει να γυρίσω ξανά το μοτέρ από ανατολή γιατί έχασα τον 45W intelsat

* στην 12324 του astra2 έχω σήμα 87%(σε όλα τα άλλα 90 και πάνω)και snr 51%(8.10 db) αλλά παρά πολλά pixel (εννοώ το wave το βγάζει κανονικά με 5db με το ζόρι αλλά καθόλου pixel).καμία ιδέα κανείς ?
Φίλε martin, επειδή ψάχνω καιρό να ξανα-βρω αυτο το software, μπορείς να μου θυμήσεις πως λέγεται ή απο που μπορώ να το κατεβάσω? Το είχα παλιά αλλά το έχασα! Και όχι τπτ άλλο.... ξέχασα πως το λέγανε και δεν μπορούσα να το ξανακατεβάσω!

κι εγω το έχω παρατηρήσει αυτό και μάλιστα με μεγαλύτερο SNR από 8.10.

Με 8.80-9.00 πολλά σπασίματα. Τυχαίνει όμως άλλες φορές της ημέρας με το ίδιο σήμα να παίζει τζάμι. Τι να πω....καμιά φορά εισέρχονται και εξωγενείς παράγοντες, καμιά ανάκλαση περίεργη, παρεμβολές κλπ.

Πάντως πριν το ρίξουμε στο ότι μπορεί να φταίει η......στρατόσφαιρα :flipout: , για κάνε μια δοκιμή με το lnb του wave και με το diseq......

Γρηγορη μηπως δοκιμασες καθολου Amos 2/3 ?

Θα μ' ενδιεφερε ποιες συχνοτητες δεν λαμβανεις. Οι 10722V/10758V/10842V να θυμησω οτι χρησημοποιουνται και στις 2 δεσμες οποτε μαλλον ουτε T-Home ουτε Yes δε θα βγαλεις.

χρηστό καλημέρα
λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας δεν έχω ασχοληθεί καθόλου πλέον με το κάτοπτρο
έχει μείνει κολλημένο στον αστρα 2
στον αστρα 2 για να καταλάβεις περίπου τι πιάνω κατεβαίνει με πολλά πιχελ η 11222 και μη παρακολουθήσημο σχεδόν
(το ITV ΗD κατεβαίνει με 29%snr και με δυο τρία κλικ στο positioner πάει 35% max 37% snr)
θα προσπαθήσω να το δω αλλά ούτε της θέσεις δεν εχω αποθηκεύσει ακόμα σε όλους και δεν προβλέπετε σύντομα να ασχοληθώ

Καταλαβα Γρηγορη. Δε πειραζει.

Σπασιματα ομως με τετοιο μεγεθος στην Αθηνα σ' αυτη τη συχνοτητα δε θα πρεπε να ειχες. Δεν δειχνει να στοχευει ακριβως τις 28.5Ε.