όσον αφορά την neco πρόκειται για την πιο αναξιόπιστη εταιρία που έχω συνάντηση. λεπτομέρειες μετά
Μη γίνει κάποια παρεξήγηση, η αναφορά μας δεν ήταν για σένα.file deepbluesky kai serafim den nomizo na sas koroidevo
file deepbluesky kai serafim den nomizo na sas koroidevo
grameno itan opos vlepete,einai mabo (polonia)165X185
protimithike giati den exei kati allo se ayta ta epipeda xrimaton,eprepe na pao i se aris(favall) i gibertini op150
to aris apokli8ike logo kostous kai to gibertini logo kostous gia 2db parapano se mikrotero piato
gia to neco etimazo olokliro katevato. erxete....
@giannikos nai to grafo ena atomo (dld ego)
Φίλε martin, επειδή ψάχνω καιρό να ξανα-βρω αυτο το software, μπορείς να μου θυμήσεις πως λέγεται ή απο που μπορώ να το κατεβάσω? Το είχα παλιά αλλά το έχασα! Και όχι τπτ άλλο.... ξέχασα πως το λέγανε και δεν μπορούσα να το ξανακατεβάσω!χτες δοκίμασα την τύχη μου με αυτόν τον δορυφόρο αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά
κατάφερα να βγάλω σήμα στον δεκτή 70% αλλα 0 snr σε ολες της συχνοτητες
![]()
τώρα πρέπει να γυρίσω ξανά το μοτέρ από ανατολή γιατί έχασα τον 45W intelsat
* στην 12324 του astra2 έχω σήμα 87%(σε όλα τα άλλα 90 και πάνω)και snr 51%(8.10 db) αλλά παρά πολλά pixel (εννοώ το wave το βγάζει κανονικά με 5db με το ζόρι αλλά καθόλου pixel).καμία ιδέα κανείς ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.