--- 2008 LED Backlight LCDs ---

Τογραψα και σε αλο τοπικ αλλα με τρωει να το γραψω και εδω... μιας και ειναι κυριαρχο εδω το LED...

Γιατι η PHILIPS εβαλε μονο στην 9803 LEDs και οχι στην 9703 και 9603 ωστε να κανει μια αχτυπητη σειρα και να σαρωσει...??
Αφου θα αναγκαστει να το κανει... σε λιγο που και οι αλλοι θα δωσουν LEDs και στις μικροτερες... εκτός αν δεν γινεται στις μικροτερες
και αυτο δεν το ξερω... ξερει κανεις...???

Αν κατάλαβα καλά εννοείς να βάλει LED σε 32άρες και 37άρες. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό.Γνώμη μου είναι πως όλες οι εταιρίες ξεκίνησαν με τα μεγαλύτερα μεγέθη για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Μπορούν πιο εύκολα να ενσωματώσουν το κόστος της νέας τεχνολογίας στις τιμές των μεγάλων πάνελ. Στις 32''/37'' η τιμή θα ξέφευγε πολύ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Last edited:
Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Μπορούν πιο εύκολα να ενσωματώσουν το κόστος της νέας τεχνολογίας στις τιμές των μεγάλων πάνελ. Στις 32''/37'' η τιμή θα ξέφευγε πολύ για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Και στις 42" θα ξεφευγει σιγουρα. Ηδη η 9703 ειναι πολυ ακριβη για 42αρα , φαντασου η 9803...

Re: Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Και στις 42" θα ξεφευγει σιγουρα. Ηδη η 9703 ειναι πολυ ακριβη για 42αρα , φαντασου η 9803...

Πιθανόν να είναι έτσι Γιάννη. Το μόνο θετικό είναι πως δεν έχω διαβάσει πουθενά για ambilight στην 9803 και αυτό μπορεί να περιορίζει κάπως το κόστος.

Επίσης είμαι περίεργος να δω πόσοι θα διαλέξουν την νέα Aurea (αν βγει), αντί της 9803.

hal-9000 η 9803 ειναι η 9703 με led αν εβαζε σε ολες led δεν θα ειχαμε φθηνα μοντελα.Σαφως οι led ειναι ακριβες (πιστευω σε 4 χρονια να αγοραζουμε led με 1500 ευρο) αλλα ισως ακομα και τωρα να αξιζει η αγορα μιας led γιατι περα απο την κορυφαια ομοιομορφια και μαυρο υπαρχει η μεγαλυτερη διαρκεια ζωης ,η πολυ χαμηλοτερη καταναλωση ,και χαμηλοτερη θερμοκρασια( η οθονη μιας led ειναι ψυχρη σε σχεση με μια lcd που ειναι καμινι)

η οθονη μιας led ειναι ψυχρη σε σχεση με μια lcd που ειναι καμινι

Σιγα μην ειναι καμινι... εκτος αν μιλας για κανενα παλιο μοντελο...

Η τεχνολογια LED μελλοντικα με την μαζικη παραγωγη θα αποδειχθει πιο φθηνη σε επιπεδο κοστους απο την υπαρχουσα με λαμπες καθοδικου σωληνα (CCFL). Απλως oι early adopters θα πληρωσουν οπως παντα το κοστος της εξελιξης και της ερευνας.

το site του fullhd πρεπει να κανει λαθος απο οτι εχω διαβασει και εχω δει μια φοτο της 9803 εχει ambilight spectra 2 βεβαια δεν ξερω ποσο θα μετρησει αυτο στο τελικο κοστος

ρε παιδια εγω αποφασισα να παρω σε 2 μηνες(ωσ τοτε θα εχω μαζεψει τα λεφτα για αυτο) την 47pfl9703 alla mipws tha itan kalitera na perimenw tin 47pfl9803d....?poso kanei kai pote tha bgei?

ρε παιδια εγω αποφασισα να παρω σε 2 μηνες(ωσ τοτε θα εχω μαζεψει τα λεφτα για αυτο) την 47pfl9703 alla mipws tha itan kalitera na perimenw tin 47pfl9803d....?poso kanei kai pote tha bgei?

Άγνωστα και τα δύο.

Η Philips έχει ανακοινώσει μόνο 42άρα και από τιμές μόνο υποθετικά μπορούμε να μιλάμε.

Απάντηση: Re: --- 2008 LED Backlight LCDs ---

Kαι γιατι δεν παιρνεις μια 9603 να καθαρισεις?

Παντως εγω μια φορα εχω δει την 42PFL9703 να παιζει ενα ΗD demo της Philips και σε σχεση με W4000 και Samsung 656 που επισης επαιζαν HD στο καταστημα ηταν μια κλαση πιο κατω σε εικονα.

LE-40A780..LE-40A780..LE-40A780..LE-40A780

Μάντεψε τι σου έχω ... :a0210:

samsung-le-46a780_500.jpg

Τεχνολογία: LCD

Διαγώνιος: 40 ίντσες

Ανάλυση:1920x1080 pixels

Δυναμική Αντίθεση: 2.000.000:1

Εικόνα:
  • Ultra Clear Panel
  • 1080 24p Real Movie
  • Wide Color Enhancer 2
  • 100Hz Motion Plus
  • DNIe Pro
  • Movie Plus
  • WiseLink
  • LED Backlight
  • Movie Plus
Ήχος
  • SRS TruSurround
  • Down firing spekear
  • Subwoofer
Άλλες Λειτουργίες
  • Anynet+ (HDMI-CEC)
  • Sleep Timer
Πίσω Θύρες
  • 3xHDMI(v1.3)
  • 2xScart
  • Component
  • Common Interface
  • D-Sub 15pin (PC-in)
  • RS-232
  • Ψηφιακή οπτική Audio-out
Πλαινές Θύρες:
  • USB 2.0
  • HDMI(v1.3)
  • CVBS in
  • S-Video in
  • Common Interface
Ψηφιακoί Δέκτες:
  • Επίγειος Ψηφιακός δέκτης DVB-T
Διαστάσεις:1040x272x688 χλστ. χωρίς τη βάση (ΠxYxB)

Παρατηρήσεις: Crystal Design Blue

http://www.fullhd.gr/index.php/2008-03-05-15-51-21?task=viewlink&link_id=156

Last edited:
δεν ειναι κατι καινουργιο τα χαρακτηριστικα ειναι γνωστα απο τις 10 ιουλιου

Αυτή η LE-40A780 υποτίθεται τώρα ότι έχει μαύρο σαν τη KURO;

Να ξέρω αν είναι να πάρω 3ς. :chinese: